Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit elvontra sikeredett
http://youtu.be/Wh1oqvmRs30
örök élet garanciás...
Taddy gyerek is már csak a zsét hajtja a amcsiban, 2012 ben egy extrém enduró versenyen se emlékszem, h indult volna
http://youtu.be/B5z5XFp6Qes

Persze azért jól mennek
pont ezt mondtam én is , hogy max erősitett kosár van benne... kizárt hogy a hikomat verzio lenne...

bár szerintem is csak a dekni van rajta szponzorácioként sok pénz megfizetése ellenében...

Ádámot kergeted kifele rá kondizni?
Motorral és az erdőben rosszabb esetben kocsival kint az úton
Te dewed Ez ide jár hozzám,me itt nekem is van ugyan ilyen helyem
ahogy én használom a kuplungot, szerintem a gyári KTM et is beveretném pár száz üzemóra alatt

Tényleg gyárilag hivatalosan mennyi üzemóráat ad a KTM egy EXC 300 kosárra?
korcsolyával, és jégpályán... mert te min szoktál korizni.?
ez is egy nagy városi legenda ...ez nam japppán motor ...

amúgy a hinsont tennénk/tettük bele két évjáratba ha akartuk erősíteni ...de verődik hamarabb mint a gyári ...viszont nem tört ....
a többi ktm nek meg a világ legjobb kuplungja van ami abszolút beverhetetlen se a kosár se a kuplungagy szempontjából ... nem is cserélik azt már semmire le..mert hozzá képest bármi csak rontana a helyzeten... érdemes lenne egyszer látnotok
a rekluse meg egy más tészta .....

de van aki használja amúgy ... még ilyen versenyen is .. báár azért nem nagyon erőltetik a pengék...

volna szar is amit el lehet mondani ktm ről de ez pont nem az .....
Min korcsolyáztál és mivel?
Jó estét Mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v...

Bolton csávót figyeljétek 6:19 től tud ebet sétáltatni
zsirferi... csak halkan jegyzem meg ha már 2t-ket emlegeted piszok sok gasgas megy versenyeken

persze csak a derbi senda után, mert abbol több van...
juice.. ilyen szerintem sincs hogy probábol szétszedjenek ktm-et amerikában és valami nem stimel akkor visszaküldik mindet....
ez erősen városi legenda gyanus dolog...

elképesztően komoly meozás megy gyártás közben.... de szerintem ez mindegyik márkára igaz...
Na oksa főtengelyt írtam volna fúú hajtókart akartam... bocs Na majd hétfőn megint neki esek és ha valami nem tiszta majd érdeklődök . Remélem nem veszitek zokon.
Száraz aszfaltos úton...
a dekni meg a reklám szponzor miatt van rajta...
szerintem ebben a rekluse erősitett kuplung kosara van csak...nem az a hikomat robogos verzio...
amugymeg tök jo volt a korcsolyázás...
Jó..Te egyedül használtál 450-est de nem is igen látni vagy találkozni olyannal aki használná,pont a tiéd nem baszakodott vagy időben adtad el
na szoval...
sima normál mezei csillag villás kulcs megy rá.... nem értem miért nem tudod rárakni...
először is mutasd meg komoly szakinak azt a hengert mennyire huzta meg a nicasilt, mert az egy rohadt vékony réteg csak..
valoban lehet finoman honolni, de az csak egy igazito simito dolog, utána kell mérni hogy mekkora dugo kell bele...

főtengelyt nem kell cserélni... max hajtokart csapágyastul ami olyan 20 e ft- os holmi a te esetedben mert azonos a cr 250-el...
de azért mert megszorult még felesleges cserélni...

és a karburáciot tessék megnézni, azért szorult meg mert hideg van,+nem elég dus a holmi.... ha most összerakod az új dugoval, de nem karburáljátok át semmi perc alatt igy jársz megint....
Azt hol mentééé te fullgázon 6-ba tegnap?Valami fedettpályás távolbanéző versenyen?
körbe köszörülöd a csillagkúcsod fejit azt mán okosabb is vagyol.nincs mit 15 ezer.A többivel meg,ha buta vagy hozzá,ne foglalkozzál,vidd el ronisho,majd meccsinájja,ha nem viszed akkó téged csinál meg zolika
Szevasztok. Segítségre lenne szükségem. Van egy ec 300 (most vettem) és tegnap full gázon mentem 6ba és megszorult... Nem volt valami nagy élmény. Haza toltam szétszedtem. na az a kérdésem hogy elég nagyot kottyan a dugó (még nem mértem semmit) a kipufogó felől van kicsit meg marva a henger a dugón is van elég rendes marás. Ki kéne cserélni szerintem a dugót a hengert meg max honolással rendbe lehet hozni. De hogy jön le a henger ? az első két anyát nem tudom megmozdítani a többit csak le szedtem nagy nehezen... De erre nem tudom rátenni a csillagot a villás meg már fel ütközik. Hogy kellene azt levenni?
És hogy ha most cserélek dugót szerintetek főtengelyt is cseréljek?
Segítsetek már első Gas Gas-om ...Még butus vagyok hozzá
Szponzor riga van rajta?

Bocs,de ez magaslabda volt!