Mert a karbis a menő még mindig...
De lehet, hogy irigy vagyok! Mondják mások is!
az fain...
...
a 20kis tag nagyon ott van
.Akkora lett a lábam,hogy azt hittem szétdurran,meg mindenféle foltok lettek rajta,aztán végül orbáncot diagnosztizáltak.Több napig nem tudtam ráállni.
19 kerék nem létszükséglet endúrózáshoz
bár a 18as kétség kívül jobb, de a 19es kerék hez is van tubli... igaz nem 1,75 hanem 2 colos...de 100% jól helyt áll(már ha az ember nem akar 120 euróért venni gyárit hanem 10 euróból oldja meg ugyan azt a feladatiot..(jobban mint a gyári!!))...
)
nem volt vészes .. de a nagylábujj tetejéről egy cm nyi hosszban jócskán lerúgtam a bőrt
... jött is a vér rendessen
(belehányva a szandál féltenyérnyi vérrel) de elállt, nem is fityegett a bőrdarab...mondom akkor faja
..5 nap reggel...8este kitakartam a lábam hogy nem baxtassa a takaró a sebet...reggelre a lábfejem felső része furcsán.. fájdogált...mondom biztos a huzat miatt este jól benyaltam....
de belefért... délután megint papucsban...voltam egyre bicegősebben...
...
"..aztán mondom igy a 4 iksz után...de végül is csak nem 2 iksz
)
nézi a bokát... úgy semmi ..de az hogy fáj minden féle verzióban.. traumás sérülés nélkül!! azért
egy röntgenny beugrott....
... a fájdalom is csak ha csavartabb helyzetbe kerülök...( 80% os javulás ahhoz képest ami volt!!) 1-2 óra múlva már rendessen alig bicegek...
Viszont terep mintas airoh bukom csak nekem szokott lenni. Ahogy 300as sherko se sok van.