. Szerintem egy kicsit sportosan használom, átlag 6-7 ezres fordulaton, innen lehet a magas fogyasztás. Meg már nem ártana szerintem egyszer szétszedni a blokkot(állítólag ez még nem történt meg 1x sem), és átnézetni. Akit kérdeztem (szerelő)azt mondta, hogy 100-150 alatt nem úsznám meg. Ami gond vele, hogy egy kissé eszi az olajat is, kb 1l/szezon. Ez nálam 12 ezer km. Most 50 000 van benne 26 000-rel vettem(állítólag) ami nem lehetett valós már a lánckerekekből itélve. 4 hónappal vásárlás után lecseréltem a szettet, az akkori állapota és a mostanit megnézve óriási különbség van. Szerintem azok még a gyáriak voltak, zokszó nélkül jó lett volna a hátsó kőrfürésznek, a mostanin meg alig észrevehető a kopás több mint 20 000 km után! Majd egyszer ha jobb idő lesz megbeszélhetnénk, hogy hol mikor tudnánk megcsinálni ezt a karbiszinkront.
. Köszi a festéstippet majd kipróbálom, ha meglesz a műszaki. Ha minden igaz holnapután, utána csak a színét kell átiratni és már nyugodt leszek ha véletlen megállít a rendőrbácsi
) Köszi a festék tippet! Én Auchanban vettem télen kandalló/grill festéket (ilyen kép van a cimkéjén is) Kicsit elbánáztam a festét, de lekopogom még tart, nem pattogzott le. Azért szezon végén lecsiszolom és átfújom szépen! Megfordult már a fejemben, hogy krómozott leömlőt szerzek...De inkább benzinbe konvertálom a pénzt, és irány a Tátra, vagy az osztrák hegyek! :D
(itthon kerestem de 38 ezerért láttam blokkvédőt)
A fogyasztásom 2 személlyel 70-90-es tempóval pont 4 L/100km-re jött ki! Városban mászkálva illetve kint jobban pörgetve a gépet ez felment 4.1 literre :)
Anyámék nem örülnek a jó időnek...csak ebédelni jövök haza :D (vagy azt se) Eddig szombat óta 300km-t pakoltam a járgyányba. Tegnap Párkány, Felvidék. Naon királyság! :D
Az 500 €-ós kipu+leömlő nagyon penge! :) Csak az ára is penge... Én is játszottam a gondolattal, hogy krómozott leömlőt teszek rá, de asszem soha nem fogom rászánni magamat! :) Inkább szezononként 1 hőálló festék...
~2000 Ft. Egyenlőre még nem dobálta le, de hogy nem lesz örök életű az már most látszik.
Azt nem tudom, hogy mennyire vagyunk szétszórva az országban. Gondolom eléggé :) Ezért ez egy hosszab túra lenne, mire mindenki tud csatlakozni--- igen csak kéne hozzá a tavaszi jó idő. Talán 2-3 hét múlva hétvégén? Meglátjuk, hogy alakul az idő.
A mult szezo vegen arra lettem figyelmes, hogy neha kidobja a valto a 4,5,6 fokozatbol es ket sebessegfokozat kozt egy csorompolo hang hallatszik es nincs egy fokozatba se mar.
Valaki kozuletek tapasztalta ezt ?
En a kapcsoloszekrenyben levo fogaskerekek kopasara gyanakszok (de a kuplung lamellak kopasat se zarnam ki), mit gondoltok mi a gond ?
A moci 96-os evjaratu es amikor vettem (a mult tavasszal) 33000km-be volt, de most mar 41000-be van.
Az elozo tulaj azt mondta, hogy nem volt meg hozzanyulva semmihez, a kopo alkatreszeken kivul nem volt cserelve semmi.
Vajon jobb lenne megvalnom tole ?