főleg egy utcai motornál ami nincs forszírozva versenykörülmények között. A Hyosung nekem is tetszik formára és a kezdeti gyerekbetegségek után ahogy hallani lehet, nem rossz gépek azok. Viszont a szervizelése az előírt csereintervallumok miatt költségessé teszik az egyébként jó ár-érték arányú motort. Az meg, hogy a szervízigénye által megbízhatóbbá és tartósabbá teszi-e a Hyot nagyban a használattól is függ.
Ettől függetlenül nem hinném, hogy a 650ed akkora erővel szívna, hogy a bekerülő porszem puskagolyó sebességgel érkezne a papírba! Szóval nem roncsol, csak tömít! 1 CBLaci féle kiporszívózás (egy gyengécske fokozaton!), szerintem nem árt neki! Viszont egy erős kompresszoros átfúvatás, már tuti átrendezi a papírban azokat a mikroszkopikus lyukakat!
Nem tudom a Hyoban milyen a szűrő
az is lehet, hogy ott akkora a motor szívóereje, hogy a porszemek golyóütötte nyomokat hagynak
ebben az esetben még igaz is lehet az állítás, amúgy nem
De már nem is izgat! Vasárnap kitolom a mocit, és keddtől már napi közlekedésre fogom használni! Ez már 90%!
aminek még az illata is jobb mint a többinek
aki nem hiszi járjon utána (szagolja meg
)
szó szerint. Történt, hogy a húgom rendelőjét festettem át ami előtt mindent kipakoltunk, kivéve egy nagy dézsába ültetett óriáskaktuszt ami biztosan volt mindenestől 50 kiló. Már a munka végefelé jártam amikor egy óvatlan pillanatban fenékkel beletolattam a nagy húsoslevelű borzadály óriástüskéjébe
még az ecsetet is eldobtam kínomban, biztosan mérgező volt mert másnap alig bírtam lábra állni és ez tartott egy jó hétig. Azóta félek tőlük, bár nekünk is vannak itthon de azok csak olyan mini kaktuszok és nincsnek felszerelve mérgező szurkapiszkákkal
Remélem nem csupa rossz emlék!
"100-120 általában az utazó tempó, van amikor 140."
Pont ilyen válaszra voltam kíváncsi!
Annak idején nem mertem bevállalni a 650t, inkább a legendásan hosszú életű 500ast vettem, pedig nagyon tetszett(ik) a Hyo formája! De látom semmi baja a gépednek! Az, hogy a feszszab elszáll, hát pld. a CBnél is előfordulnak hasonló tünetek!
Mindegy, nem bántam meg az 500at, (sőt) bár jó volna ha legalább 1x látnám az órámon a 200át!