(prototípus)mindenesetre NGK-t használok és az biztos jó lesz a xelvisbe is.A gyertya száma:DPR9EA7;DPR9EA8;DPR9EA9
(egyik lehető legrosszabb olaj bele az észter, a másik meg a szintetikus...)Mindegy hogy milyen márkájú olajat teszel bele,az a lényeg hogy 20W50-es és ásványi legyen.Tőlem rakhatsz bele Castrol-t vagy Motul 3000-t vagy Mol Dinamic-ot.Szűrővel persze,ha már majdnem 1000 km-t ment akkor az bele van ázva...az olajmennyiségről meg olvashatsz bőven ha visszaolvasol
De képet majd teszek fel róla hamarosan. Az enyém grafitszürke.
!Ugyebár most éppen felmossuk
,amilyen cudar idő van, Satissal egyetértek hogy most végre JÓL megjósolták hogy milyen idő lesz
.Milyen félegyháza ahol laksz?Ha visszaolvastál a fórumon akkor tudni fogod hogy lesz motoros tali (csak vt-nek)és ezt épp a cudar idő miatt elhalasztottuk és úgy néz ki hogy jövő hétvégén lesz a nagy összegurulás
Most ahogy böngésztem a neten, rátaláltam erre a fórumra. Sok embernek van ilyen motorja és elég jókat írtok róla. Szívesen megyek talikra is ha lesz a közeljövőben, csak ne legyen ilyen takony idő
tegnap elég volt belőle kicsit. Van félegyháza környékbeli Xelvises?
tegnap óta
,Most hogy gurulok én így bárhova?Elég volt a héten megáznom kétszer....
(Huszt 420km abból majdnem a 3/4 táv szakadó esőben...)akkor holnap reggel 8
tali a neten
aztán a többit meglátjuk
az időjósról meg
...........
,De majd kiderül...
Főleg Szendehely felé szeretem karistolni az aszfaltot
a kanyarokban
Rátok is nagyon kiváncsi vagyok!
Itt a táblázat: http://www.produkte24.com/cy/n...
Én le is mentettem a további keresgélés szempontjából, csak a championra nem találok ilyet