Megnyugodtam akkor, hogy nemkell karbi szinkron, mert nem ingadozik az alapjárat , de szépen is esik vissza, nem akad meg sehol sem a fordulat. Talán mikor alapjáraton pötyög, és odahúzom neki, kicsit mintha lassabban harapna, de sztem az egy karbipucolás, és egy levegőszűrőtakarítás után jobb lesz. Tegnap néztem hol van a levegőszűrő, nálam a tank alatt van, hát igen, ovatosabban kell belenyúlni ebbe a motorba mint pl egy mz be
Ma megyek az olajért, meg szűrőt is szerzek hozzá, délután eredetiségvizsga, aztán meg go to okmányiroda. Várom már a jóidőt, hogy lehessen csapatni neki
De egyelőre olyanra nem ruházok be még. Először az olyaj utána a többi.
Nemkell a pitbike feeling
Neked mikorra írt vissza?
.Te meg nem hiszem hogy két kör után
)
! Kössz az infókat a szűrőkről, majd utánanézek hol tudom beszerezni őket. De sztem azt fogom csinálni, h beviszem a boltba aztán onnan majdcsak tudunk vmilyen hasonlót keresni.
majd meglátod hogy a vödör szája ha függőlegesen is van akkor se jön ki a víz belőle
)de ez a típus ritkaság mostanában,így a Hilofiltro-t használom.A légszűrőből a legjobb volna a saját gyári...A sajátomhoz kb 17000-be van,de inkább megveszem a gyárit mint valami olcsó vacakot hogy aztán mást is beszívjon a levegőn kívűl.Öreg motor nem vén motor
,27 éves és 100200 km van most már benne
.
Neked milyen árakon hozta a cuccokat?
Viszont júniusban, ha nem is az első hetében, de már tutira motorral jövök, ha rajtam múlik a dolog és nem lesz megint vis major :(