Van egy nagyon fasza út ami Miskolc és Lillafüred között van, ott régebben kocsival mentünk, azzal is élvezetes volt, hát még motorral milyen jó lehet
Várom már h készlegyen a gép, amugy azért gondoltam lentebb talizni, mert akkor bp n is keresztül mehetnénk, én ugyanis arra bent nem igazán ismerem a terepet és nem jó eltévedni bent bp n
.Úgy néz ki hogy délutántól jó nekem,de Dunakeszin hol lenne a tali?
jobb a hegyekbe menni vagy ki a dunapartra csapatni és arra vannak igazán a festői tájak.Vagy akár fel a Börzsönybe,esetleg Nagymaros felé elmenni és kerülni a hegyet Nagybörzsönyben megnézni a működő vizimalmot stb...Sok látnivaló van erre-arra a hegyekben
ezek a hegyek itt tudnak titkot tartani
Milyen fasza lett volna, ha vki kilép, vagy kitol vmit elébe...perecelt volna egy jó nagyot
.
.
,de amikor 7 éve a papírokat csináltattam és érdeklődtem hogy mi van miért fizetek adót,azt mondták hogy(legalábbis akkor biztosan az volt)250ccm től,beleértve magát a 250-et is kell fizetni súlyadót,de ha pl 249,9 ccm a gép akkor már nem kell fizetni súlyadót
.Tehát ha az eredetnél odafigyelnek hogy mennyit is írnak be akkor talán nem lett volna súlyadó(legalábbis pár évig biztosan nem).
)szinte mindenben egyformák,kivéve a váltó áttételezése.Igazat adok Satisnak hogy kb 240 kilós motor amiben van pont 60 LE alig gyorsul jobban mint egy 120-140 kilós közel 36 LE-s 250-es.
.Ha ezt írták volna be a papírokba akkor nem kellene adót fizetnem(tudtommal).
Egyenlőre levettem a gépről, majd vissza a gyárit. Alig van hangja a motornak. Én ezt szeretem.
) Így egy évre kijön durván 13ra a fölös pénz amit csak azért fizetek h itt áll a motor a garázsban és forgalomban van. Ha már 351 ccm felett nézzük, nekem mint A0 ás bónuszos emberkének, kb 35000Ft az éves biztosítás és még erre jön egy teljesítmény adó, legyen 60Le és 1998 as motor arra kb 10000Ft a teljesítmény adó. Ez majdnem 50 darab kékhasú mátyás egy évre, és csak hogy itt áll a motor és forgalomba van helyezve, és még a piaci amortizációt nem is néztük.
,és az enyém már túl van a 100,000 km-en
és még mindig nagyon jól szolgál.Még egy tipp, a 250 ccm alatti kategóriához(250 ccm felett már kell ,beleértve a 250-et is.De 249,9 ccmre már nem kell fizetni)súlyadót.
Ha úgy alakul, én innen megyek a Csepelszigetről, így tudunk együtt menni... Különben az országban nagyon sok szép út van. Akár "laposon"is Őszintén, én már annak is tudnék örülni, ha egy laza motornézés összejönne, nem pedig világjárás! =D