Harapott is rendesen. S utána kerültem egyet a mocival itt az elkerülőn a város körül, megpörgettem kicsit, olyan 150-160 ig, éreztem vmi kis égett szagot, de sztem az a kipufogónál lehetett, mert kicsit megpörgettem a gépet
aztán mikor leálltam, utána a fordulat felment magától olyan 1300ra. Ekkor volt h visszavettem az alapjáratot a csavarral/ekkor nyúltam először a csavarhoz/ 1000re és ekkor jött a durrogás amikor motorfékkel gurultam. De ez már megszűnt mert most olyan 1300-1400on pörög alapjáraton a moci. Most hogyha bemelegszik a motor akkor kezd el hörögni kis fordulaton, és amiket íeram az előző hozzászólásomban a karbival kapcsolatban azokat megcsinálva se fasza a rendszer még
Meg hideg indításnál sem volt olyan könnyű beindítani tegnap vmiért...szívatót rátettem picit, utána mintha kezdett volna kicsit sok lenni neki, levettem és le is állt. Gázt meg úgytudom hideg motornál nem szabad adni, mert az nem tesz jót a motornak.
de lehet ngk jobb lenne.
A csak csajokon volt a meghívás. Gondoltam csajok lesznek bőséggel. De tévedtem.
) mostanában 1500 körül volt az alapjárat. Most tartósan (mondjuk piros lámpánál) békén hagyva 2000-es alapjáratra áll be, majd lassan csúszni kezd lefelé, olyan 1200-1000-nél volt kedves leállni 2-3x. Máskor nem hagytam eddig süllyedni. Persze minden nap egy új csoda, úgyhogy nem tudom mire ébredünk, de ez tendenciának tűnik. A szivató hatása nem változott.
) meg, hogy hol vannak a biztosítékok ennek ellenére. Azután el kellett mennem, de azt mondta, hogy megcsinálta a fényt. Örültem, mert a biztosítékok cseréjével a duda is ismét működött (csak a kapcsolója hiányzik) !
. Tartott ez az öröm egészen addig, amíg 23h körül meg nem próbáltam elindulni hazafelé Dusnokról, amikoris megint nem volt fény. Cserebiztrosítékok voltak nálam és le is szig.szalagoztam a fedél kitört részét, hogy ne ázzon be (Volt nálam takarófólia, esőruha és kalucsni is Eger után
) Ez mit sem ért. Betoltam a fénybe a felcuccolt gépet és kértem a trike-osoktól egy csillagcsavarhúzót. Nos az egyik biztosítéktartót letörve találtam és nem is sikerült dróttal, szigetelőszalaggal helyettesíteni. Úgyhogy ott aludtam mégis és miután másnap reggel az kiderült, hogy féklámpám és indexem legalább van ezért nem kellett megvárnom, hogy más hazafelé-tartó is felébredjen és összeszedje magát.
Pedig ma jó volt az idő is...sebaj, ha minden igaz, holnap nemlesz rossz idő, bepótolom egy részét, úgyis van egy kis dolgom. Kössz az ötleteket srácok, most olvastam vissza, miket írtatok. Amióta felnyomtam az alapjáratot olyan 1200-1300 ra, nincs sebességben való gurulásnál visszadurrogás
de mostmeg mintha mikor indulnék el a géppel, akkor mintha gázadásnál fulladni akarna picit...bár lehet én voltam a gyök, mert kis gázzal indultam, és amugy is 40es lánckerék van rajta hátul, úgytudom ez nem a gyári. Sebaj, használni kell a gépet aztán kiderülnek majd a maradék turpisságok hamar.
Nekem nagyon bejönnek és jókat is írnak róluk. V4 powa
Van benne 400, 750, 800 és 1200 ccm es. Persze pénz és évjáratfüggő melyiket választod
Én már eldöntöttem ha eladom vmikor a kis Xelvist ilyenre cserélem le. De az még nem most lesz
meg ma is az lesz részben, de majd holnap odaverem neki kicsit. Ti milyen gumit használtok a mocin(méret/márka)? Mert most ami idegesít hogy olyan 60-80 ig bezárólag ha elengedem a kormányt beszitál a kormány. Pedig új gumi van rajta elöl hátul
Meg nem húz oldalra a motor ha elengedem a kormányt, ebből kiindulva a telók épek, és a felniben sem találtam deformálódást.
Köszi!
Gábor