Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

videot is kerunk am
oke varom koszi
Köszi de nem piszkálom én azt a dobot majd jövő hétvégén beindítom a gépet majd a föld is megremeg a Roma kipuffanó hangjától
Akkor te tényleg sok pénzt elbasztál..
XL-en volt nekem ez a dob es a XR-re mar nem passzolt es a csovet megkellett vagdosni meg hegeszteni
jut is eszembe Masteron ha kell boritás a roma kipuff dobodra:) nemrég mentettem meg 2 darab 1 méteres 160 átméröjü saválló kéményt a pusztulástol :D ha erdekel
mi lett csinálva a kipuffoddal?
persze reggel megpróbálom felvenni bár ha bemelegedett valamennyire elhalhat de a kat -kat kat ott van és ez piszkál engem belül:P
Neked mennyit ér meg?
dobnal fel videot milyen hangja van a vezlancadnak?
Köszi akkor keresek más helyen
ja es egy kis eszre vetel....most hogy meglett csinalva a kipuf hatari uton jottem haza ami csak 500 meter volt de mar ezen az 500 meteren eszre vettem hogy simabban atmegy a dombokon lyukakon mint az XL...nem erezni annyira a huplikat......14:45-os atetelt is koprobaltam...most mar jool lehet motorozni a 80 90 net vele es meg igy is kerekre jon 2.-ba
pénz mindig arra van amire akarjuk.......
ha pl levágtam volna a @-ot 14 éves koromban most lenne vagy 25 motorom, meg pár nyaralóm
Szia!
10-ben megegyezünk?
en 300 euroert vettem es kb 700-zat belevertem hogy igy nezzen ki meg hogy menjen is....de meg egy 200-zat ratudnak piszkalni es ra is fogok ha lesz penzem
szeressem ezket a nyitott gépeket bandit és gsx 1400
a masik az egy suzuki bandita 1200-as...tesome azert nem csinalok rola kepet
bár nekem lenne annyi lóvém h ilyenem legyen
elhiheted nekem is baszta csőröm h akitől vettem egy forintot nem költött rá és vígan motorzottt én meg 40 kilométerenként hordtam szerelőhöz ha szopsz akkor tuti nem kicsit szopsz.... ideg játék tudom de meg kel nyugodnod h valóban jól át tudd fontolni a dolgokat.....
annyit még én is adnék érte..
adok érte egy százast, akár már holnap is
a másik mocirol is csinálhatnál képet szegényke ö nem tündökölhet:(
na vegre meglett csinalva a kipufogom....elegge fent van a de nekem tetszik igy
gondoltam...én meg nem panaszkodni akarok, valakinek bejön valakinek nem, végülis nekem a 2t-ken is törtek a főtengelyek..csak ott 30ért kapsz bontottat aztán cső..itt meg ha törik valami akkor visz mindent és ott nem elég a 30..