Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elore van egy goldentyre gt216-os gummam....itt ott hianyzik rola butyok meg par megvan szakadva de joo lesz ez szerintem majd nekem folduton maszkalni ....amugy megneztem valami 50 euro nalunk ez a gumma
a heidenau is tök príma volt pl a k69. csak most már az is szinte metzeler árban adják
pár éve még 10 ezer sem volt az elejére
nekem c12 van...sarban folduton joo csak kicsit kopik
földúton jó pontosabban nagy sárban elfogadható
Szevasztok!
Nekem volt heidenau,six days, most mitas c-16 van és faszán bírja még bár igaz kicsit megviselt már de földúton nem agyig sárban tőkéletes sőt még az aszfaltot is bírja keményebb tempóban is.
Legközelebb is ezt veszem sztem fasza!
Hát nem mai gyerek az biztos mert a repedések már jelentkeztek az oldalán Meg hát azt sem szabad elfelejteni hogy a nagyobb súlytól is jobban kopik a gumi.A Domi se egy könnyű motor meg hát ugye a két személy azért az úgy már tudja koptatni az aszfalton a gummát Az a lényeg le kell cserélnem mert középen a bütyök nagysága 3-5 mm között van
első szériás mitasok is olyanok voltak
egy kövérebb gáz a réten aztán negyede odalett
és kicserélték a boltban
anno azthiszem az yz-mről pattogtak lefelé a bütykök, homokba...az se volt egyszerű
jaja, lehet öreg volt már szegény
akkor ott valami nagyon szar gumi lehetett
ennyire nem kellene ennie, már ha nem füstölve mentél
a legfosadékabb mitas fim-em is 1000km után még csak félkopott
szeva motorozás valamikor a közeljövőben?
igy ertheto
Megmondom őszintén én sajnálok kiadni 15-20.000 ft ot gumira.Multkor mentem 15 km ert egy kb 70% os gumival közúton 2 személlyel és szinte nullára leirtam a gumit Ha csak földúton használnám nem lenne gond de arra felénk sok a kavicsos sziklás rész és a 2 személlyel hamar megzabálja a gumit.
mennyibe kerul nalatok XR600-ba vezlancfeszito vezeto?
hóban egész jól teljesített, sárban még nem tudtuk tesztelni mert erre alig esik valami
Kicsi a nyomatékom teljesen felesleges a 130 as gumi én 120 as nál vastagabbat nem tennék
akkor viszont nem vennem meg
az nem sok erte szerintem.....en megvennem biztos
csak az nem olyan minta mint az első képen van, hanem mint a legalsó képen van a becsomagolt mellett
hát mert kicsi a nyomatékod neked elég de nekm kell a 130 as
Én ilyent vennék csak 10.900 ft a 4.60-17 es
http://www.kepesmotor.hu/kross...
köztudott h nekem kicsi van
na ja akinek kicsi van ne válogasson
c10 et nem láttam 17" re