Üdv!
mentünk egy éles kört(3-4-5-be 6000-ret pörgöt) kb 40 percen keresztül,és egyszer csak elkezdett nagyon csúnyán csattogni,öntöttem rá egy kis olajat, aztán haza pötyögtem vele szép lassan 30-al. Fél óra pihenés után ráültem,mentem vele 5 percet kb és 1 x csak csönd lett,azóta nem csattog,nagyon csúnya hangja volt. Mi lehetett? Lehet az olajzással voltak problémák?
Szia!
Köszi! Nem csúnya darab,de ma sikerült kinyírni
Igen tudok a túráról,szerettem volna menni én is,de nagyon úgynéz ki hogy akkor még darabokban lesz
Semmi nem egyszerű......
Akkor megvolt az ára a guminak,így ránézésre lágynak tűnik,vagy nem az?
Szevasztok fórumtársak 2 hete eladtam az xr 400-asom! Annó szereztem hozzá egy bontott de kiváló állapotú vezérműlánc feszítőt tartalékba! A motor elkelt és ez megmaradt ha valakinek szüksége lenne rá 5 db ezresért megválok tőle! Ennyiért ajándék szerintem! Megérdeklődtem új ára 22 rugó! A feszítő jó, teszi dolgát, ki lett próbálva!
amúgy 5ezer után kezd az x-gyűrűs is mocorogni
már érezni hogy kicsit kopik a csap
ennyiből jobb lenne a patentszemes mert ott látszik mennyire van megkopva
Hallihó. Én nemérg vettem láncot lánckerekekkel az XR4-re. Olyan 30 pénz ha o vagy x gyűrűs lánccal veszed. Ha sima lánccal akár 20 körül is megúszhatod.
Én betelefonáltam a boglári Suzuki kereskedésbe és simán meghozták rendelésre ami kellett
hát én az yz-t sokat használtam, tehát szinte minden nap ment egy időben, és jól bírta,-sőt szerintem azóta sem cserélték le...1-2évet szerintem simán bír, terepre fölösleges a másmilyen..viszont a fáradt olajjal csak óvatosan...ha jól tudom az erősen korrodál-ami még nem is lényeg..de undorító ragacsot képez, meg csapkod szét mindenre...ráadásul a homok nagyon szeret beleragadni és borzalmas hangja van tőle a láncnak..meg a homok mint kenőanyag sem épp ideális. akkor már inkább száraz legyen
gondolkoztam ezen én is
mert a sima lánc kb a fele mint a gyűrűs és a simára teljesen jó a lecserélt motorolaj kenni
és a hiperszuper x gyűrűs se hinném hogy 2x annyit bírná mint a sima
x gyűrűshöz nem volt még szerencsém, de nekem az 520es regina o gyűrűs borzalmasan merev..fogja is a motort mint az állat.
az yz-n gyűrű nélküli DID volt..az könnyen mozgott, és viszonylag azért sokáig is bírta...
hát kinek mire kell...ha kéne venni az xr-re akkor gyűrű nélkülit vennék, amúgy sem használom olyan sokat.
...pont ezért vehettem volna crf250t is..örök élet meg egy nap lett volna nálam.. node ami késik...
az x és az o gyűrűs lánc között hihetetlen mennyi különbség van
ha nem lett volna a kezembe akkor el sem hiszem
az o gyűrűs merev mint a ***** az x gyűrűs meg tök könnyen mozog
a lánctémához annyit hogy az x vagy o gyűrűs lánc inkább utcára való-elvileg azok fogják meg a legtöbb teljesítményt-terepen szokás gyűrű nélküli láncot használni a kisebb teljesítményvesztés érdekében. viszont tény hogy a gyűrűs láncok tovább bírják, ezért aztán érdemes inkább olyat venni-nekem is az van
innen rendeltük, kutya nevű embertől kérdezz rá az árakra(van nála sok kacat a motorhoz)
egyben érdemes cserélni mindent, esetleg első fogaskereket ha veszel kettőt akkor kicsit tovább bírja a lánc
de vehetsz más méretet is és lesz 2 motorod
kicsit a homokbányába/iszapoláshoz a nagyot a túrázáshoz
a csavahúzó nem elég..... néha a biciklihez sem(bár a nagyon kínai gumikat kézzel leveszem) nekem ilyen van de én még pár éve kétezerért vettem de itt van nagyobb, darabonkénti is
láncszett meg legyen legalább o-gyűrűs az olyan 50 lóig bírja, de az x-gyűrűs elméletileg izmosabb
nekem did van havernak rk, jt lánckerekekkel
ha meg már itt tartunk komolyan érekelne fogaskerék szett láncal együtt.. mi péz az ilyesmi? egy magamfajta baleknak? és hol lehet beszerezni?mindegyik lánc paszol ezekre a fogaskerekekre vagy jobb együtt venni öket ini?
itt már totál sivatag van, pár év és beszivárognak az arabok meg a tevék......
De szerintem kevés volt az olaj szintem.
mentünk egy éles kört(3-4-5-be 6000-ret pörgöt) kb 40 percen keresztül,és egyszer csak elkezdett nagyon csúnyán csattogni,öntöttem rá egy kis olajat, aztán haza pötyögtem vele szép lassan 30-al. Fél óra pihenés után ráültem,mentem vele 5 percet kb és 1 x csak csönd lett,azóta nem csattog,nagyon csúnya hangja volt. Mi lehetett?
Valakinek elfekvőben xr 600 hátsó lábtartó, vagy ami jó rá
és kuplungkar a felfogatással együtt ugyanis letörött!
Előre is kösz!
Köszi! Nem csúnya darab,de ma sikerült kinyírni
Igen tudok a túráról,szerettem volna menni én is,de nagyon úgynéz ki hogy akkor még darabokban lesz
Semmi nem egyszerű......
Akkor megvolt az ára a guminak,így ránézésre lágynak tűnik,vagy nem az?
Vettem hozzá egy 75LE-ig ajánlott patentszemet, szt az én 35 lovam soha az életbe nem fogja elnyírni
már érezni hogy kicsit kopik a csap
ennyiből jobb lenne a patentszemes mert ott látszik mennyire van megkopva
Én betelefonáltam a boglári Suzuki kereskedésbe és simán meghozták rendelésre ami kellett
mert a sima lánc kb a fele mint a gyűrűs és a simára teljesen jó a lecserélt motorolaj kenni
és a hiperszuper x gyűrűs se hinném hogy 2x annyit bírná mint a sima
az yz-n gyűrű nélküli DID volt..az könnyen mozgott, és viszonylag azért sokáig is bírta...
hát kinek mire kell...ha kéne venni az xr-re akkor gyűrű nélkülit vennék, amúgy sem használom olyan sokat.
...pont ezért vehettem volna crf250t is..örök élet meg egy nap lett volna nálam..
ha nem lett volna a kezembe akkor el sem hiszem
az o gyűrűs merev mint a ***** az x gyűrűs meg tök könnyen mozog
kell a 20 centishez erősebb csukló, ellenben könnyebb vinni
itthon van nagyobb is de avval meg nehézkesebb felpattintani mert vastagabb is
láncokról olvasnivaló
egyben érdemes cserélni mindent, esetleg első fogaskereket ha veszel kettőt akkor kicsit tovább bírja a lánc
de vehetsz más méretet is és lesz 2 motorod
kicsit a homokbányába/iszapoláshoz a nagyot a túrázáshoz
nekem ilyen van de én még pár éve kétezerért vettem
de itt van nagyobb, darabonkénti is
láncszett meg legyen legalább o-gyűrűs az olyan 50 lóig bírja, de az x-gyűrűs elméletileg izmosabb
nekem did van havernak rk, jt lánckerekekkel