Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval
a szélén ahol nem kopott ott 10mm a bütyök, középen ahol kopott ott 8-9mm közti
szerintem totál újszerűnek mondható
3 ezer postával ? szerdán felviszi csepelre ha kell
Én találjam ki az árát? Mondj te egy jó árat és ajándékba megkapod a sárvédő merevítőt
eladó a gumi, ha sikerül összeszedni magam felugrok és megmérem a bütykeit, addig találj ki valami jó árat
Amúgy köszönöm!
Ha a 2 honda bontására gondoltál, már beszéltem vele elötte is,de nem jártam sikerrel
Hát megmondom őszintén sárban kicsit félnék tőle de ha jó áron adja akkor jó lesz az a lőtérre a kavicsos részre bár a jövő héten kapok egy ugyan ilyent ha minden jól megy de nem árt ha van tartalék a 17 es méret nincs túl sűrűn jó állapotban ujjat én meg nem veszek
na akkor rákérdezek holnap úgy is jön gyúrni, a schwinnél melózik
azt azért tudni kell a gumiról hogy a réten volt kb 1 centi hó akkor már képtelen volt vele elindulni
nekem ott olyan 5mm bütykeim voltak a 6days-os és simán elmentem vele bárhol
Persze itt lakom csepel mellett Nem csodálom hogy megutálta ez a gumi nem való sárba ez szerintem a köves sziklás részt szereti mivel szélesek a bütykök talán nehezebben is kopik a kavicsos részen
csepelre el tudsz érte menni?
általában szerdán van ott 9-10 órától kora délelőttig
ha eladja gondolom nem fog kérni érte nagy árat, erdélyben megutálta
Kérdezd meg a e09 est légyszíves hátha tetszeni fog a szám amit mond de cserébe tudok adni egy első sárvédőt merevítővel
kb az lesz belle de nemtudom fofuvokat is csereljek e valamilyenre
a két szélső 17es és az egyik 09es
érdekelne?
ha igen akkor holnap megkérdem a gazdáját mert az nem az enyém
Pedig akkor annyira nem lehet túl nagy az alapjáratid mert akkor nem állna le.Én egy 55 öst és egy 58 ast próbálnék bele mert ha az túl kicsi akkor könnyen tudsz csinálni belőle 60 ast
17 es nincs köztük? Látom van ott egy mitas eo9 es azt én 17 esnek nézem
beroffen csak nem egy rugasra....pl ma 4.re es kb meg 4x bekellett inditani mert mindig leallt par masodperc utan
akkor hogy indul be?
mert ha szivató nélkül beröffen akkor alapból túl dús a keveréked
ezek meg mind jook
vanni van csak nincs bekotve....meg
semmit sem dobok ki
gumik:
pedig kellene lennie
A régi gummával mi a terved?
szombat és vasárnap megyek ki aszem szombaton átvariálom a kipuffogot de majd egyeztetümk..:)
nincs szivatom
micsoda gumi lavinát inditottam el:D jó ég hát én megrendeltem a mitas c-02t és kész 17750 péz + 2rongy a csere szoval egy 20as lesz kereken aztáán meglátom mit és meddig birja
Semmi gond nincs azzal hogy léghűtéses sőt inkább előny mert nem forr fel a víz Ezekkel a léghűtéses légkalapácsokkal tartósságban nem sok mai korszerűbb motor veszi fel a versenyt