Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanígy jártam pedig protektoring volt rajtam. Az oldalamnál nem véd semmit,úgyhogy ott ütöttem meg.
Hallottam az emelésről,de én 5e -re emlékszem.....lehet hogy rosszul
Köszi
pont ott vertem be ahol ha lett volna páncélom akkor sem védett volna semmit
kapkodtam a levegőt vagy fél percig, vagyis akartam kapkodni de úgy megszorult hogy se ki se be semmi
holnap akartam műszakira vinni, most nem fogom pár napig...
ha fél éven belül jár le érdemesebb elvinni most mert vagy 7 ezerrel több lesz mint volt
Majd írj helyzetjelentést!
A borda nem játék(én megütöttem már kétszer is).....már ha azt ütötted meg.....tüsszenteni nem szabad!
bízzunk benne reggelre nem dermedünk le......
egyenlőre megörülnék annak is ha nem fájna a lélegzés, a többi kacat csak akkor szar ha megmozdulok
Ini,Omli jobbulást!
Hát az elmúlt cirka 2 évben mióta megvettem a vasat én most pereceltem úgy igazán nagyot tempó is megvolt ahogy kell erdőben csapa ide oda szarul adta ki aztán volt egyből repül a repül a...
Nem tudom menyi volt a távolság amit "reptettem" nem igazán emlékszem semmire a "na ez sok lesz.." gondolattól maga az egész nap is hiányos lett kicsit, egy laza másodfokú agyrázkódást tuti sikerült begyűjteni.

Most csak azon parázok túráig rendbe jön e a jobb kezem :S
emlékezetes lesz
ilyen tempóban még sosem borultam.....
szerencsére nem lehet esésnek nevezni mert nem volt meg a 2 méter a motor és köztem, úgy repült utánam mintha kötélen húztam volna
A blokk az full gyári,nem lett belenyúlva.
colt72 neked teljesen gyári a motorod? Az első teleszkópon kívül. Mert a videokbol itélve nagyon erősnek tűnik!
Tipcsi : Pofás lett a csomitartó

ini: Neked is jól sikerült akkor a "hosszú hétvége" igazán nem kellet volna szolidálnod velem :P
sziasztok. Lenne hozzátok egy kérdésem. nekem egy xl 600r em van most újítottam fel.Minden fasza csak a hirtelen gázadásnál megtortyan a motor ha sokáig tartom le is fullad.de csak amikor hirtelen, ha egyenletesen huzom akkor nagyon fasza kipörög rendesen meg megy is.Ja meg elég gyenge a szikrám. ezek mitől lehetnek?
Nem nagyon találkozok yarddal

A csomagtartót meg meglássuk. Ugyis tervezek megy menetpróbát valamikor túra előtt. Aztán meglátom mi lesz
lehet nagyon hosszú lesz, enyém is a rezgések miatt tört el mindig
volt amikor üresen tört el az anyag
vagy érdemes lenne feltámasztani még a farokidom végénél is

a rendszámért még nem basztattak a yardok?
épp ma törtem meg a seggét is, én is így tervezem feltenni
Ilyen lett a csomagtartó. Le lesz még csiszolva, festve.
xl600-rol joo ra de rakell faragni kicsit...en is azt vettem de meg nem tettem fel mert most nem megy a dog
milyenfajta fejidommal lehet rendesen látni?
feltétlen halogén kellene de valami rendesebb, és ne legyen 50 ezer
dobtam egy tigrisbukfencet aztán teljesen odalett az xl fejidom
Sziasztok!
Xr 600 hátsó lábtartó vagy ami jó rá valakinek? S.O.S
mert az asszony csak igy hajlandó velem jönni
Lessz
Hali. 35 LE a gyári névleges teljesítménye. Bár nekem csak nem régóta van XR4-esem az egyetlen dolog amire oda kell figyelni az a hátsó tartócsavar ami a lengővillát és a block-ot tartja. Érdemes rendszeresen zsírozni, mert ha berohad akkor csak présgép nyomja ki (vagy az sem)
Hellotok! Megfordult a fejemben, hogy talán vennék egy Honda XR 400-ast, és lenne pár kérdésem. Van-e esetleg valami hiba( hibái) amire oda kell figyelni? A teleszkópok milyen mértékben állíthatók, milyen súlyra vannak tervezve? Mennyire szervizigényes? Tényleg elég az 1000 km-enkénti olajcsere ha endurozásra van használva? Valójában hány lőerós a gyári XR 400, mert olvasni lehet egészen 31-től 37 lóerőig!?
Kép van róla ?
Napot. Tegnap este elkészült a csomagtartó is a túrára
http://www.youtube.com/watch?v...

igazából erre egyre jobban hajaz az xr..ennyire nem durva azért de hasonló, ez mi?
létezik olyan hogy lassan hal meg a rugóstag?
enyém egyre szarabb, vissza kellett tenni a gyári kutyacsontot mert mindig bedarálta a rendszámot a hátsókerék úgy lógott már a segge
pár napja még hibátlanul üzemelt, most meg alig csillapít