Ugyanígy jártam pedig protektoring volt rajtam. Az oldalamnál nem véd semmit,úgyhogy ott ütöttem meg.
Hallottam az emelésről,de én 5e -re emlékszem.....lehet hogy rosszul
pont ott vertem be ahol ha lett volna páncélom akkor sem védett volna semmit
kapkodtam a levegőt vagy fél percig, vagyis akartam kapkodni de úgy megszorult hogy se ki se be semmi
holnap akartam műszakira vinni, most nem fogom pár napig...
ha fél éven belül jár le érdemesebb elvinni most mert vagy 7 ezerrel több lesz mint volt
Hát az elmúlt cirka 2 évben mióta megvettem a vasat én most pereceltem úgy igazán nagyot tempó is megvolt ahogy kell erdőben csapa ide oda szarul adta ki aztán volt egyből repül a repül a...
Nem tudom menyi volt a távolság amit "reptettem" nem igazán emlékszem semmire a "na ez sok lesz.." gondolattól maga az egész nap is hiányos lett kicsit, egy laza másodfokú agyrázkódást tuti sikerült begyűjteni.
Most csak azon parázok túráig rendbe jön e a jobb kezem :S
emlékezetes lesz
ilyen tempóban még sosem borultam.....
szerencsére nem lehet esésnek nevezni mert nem volt meg a 2 méter a motor és köztem, úgy repült utánam mintha kötélen húztam volna
sziasztok. Lenne hozzátok egy kérdésem. nekem egy xl 600r em van most újítottam fel.Minden fasza csak a hirtelen gázadásnál megtortyan a motor ha sokáig tartom le is fullad.de csak amikor hirtelen, ha egyenletesen huzom akkor nagyon fasza kipörög rendesen meg megy is.Ja meg elég gyenge a szikrám. ezek mitől lehetnek?
lehet nagyon hosszú lesz, enyém is a rezgések miatt tört el mindig
volt amikor üresen tört el az anyag
vagy érdemes lenne feltámasztani még a farokidom végénél is
a rendszámért még nem basztattak a yardok?
épp ma törtem meg a seggét is, én is így tervezem feltenni
milyenfajta fejidommal lehet rendesen látni?
feltétlen halogén kellene de valami rendesebb, és ne legyen 50 ezer
dobtam egy tigrisbukfencet aztán teljesen odalett az xl fejidom
Hali. 35 LE a gyári névleges teljesítménye. Bár nekem csak nem régóta van XR4-esem az egyetlen dolog amire oda kell figyelni az a hátsó tartócsavar ami a lengővillát és a block-ot tartja. Érdemes rendszeresen zsírozni, mert ha berohad akkor csak présgép nyomja ki (vagy az sem)
Hellotok! Megfordult a fejemben, hogy talán vennék egy Honda XR 400-ast, és lenne pár kérdésem. Van-e esetleg valami hiba( hibái) amire oda kell figyelni? A teleszkópok milyen mértékben állíthatók, milyen súlyra vannak tervezve? Mennyire szervizigényes? Tényleg elég az 1000 km-enkénti olajcsere ha endurozásra van használva? Valójában hány lőerós a gyári XR 400, mert olvasni lehet egészen 31-től 37 lóerőig!?
létezik olyan hogy lassan hal meg a rugóstag?
enyém egyre szarabb, vissza kellett tenni a gyári kutyacsontot mert mindig bedarálta a rendszámot a hátsókerék úgy lógott már a segge
pár napja még hibátlanul üzemelt, most meg alig csillapít
Hallottam az emelésről,de én 5e -re emlékszem.....lehet hogy rosszul