Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor lassítok a tempón
van a gyertyának a porcelánja, ha azon végighúzol egy vasat akkor a porcelán koptatja a vasat(faszán lehet kést is fenni porcelánon)
szóval ha drótkefézed akkor a keféről átkerül fém a porcelánra és vezeti az áramot
ezáltal gyengébb lesz a szikra
Mi kenődik fel mire? és mi vezeti hova az áramot nem teljesen értelek
a drótkefét ahogy huzigálod a porcelánon felkenődik egy kis anyag aztán mivel fém vezeti az áramot
en smirglizni szoktam a gyertyat
Ismerem ezt a drótkefés dolgot csak azt nem tudom mi baja lehet tőle régen mindig úgy takarítottuk ki a gyertyát
Jártam egy motoros boltba,nem volt xl-hez,csa xr-hez. Az xl a gyári előre:22.290 hátra meg 11.990
Azt hittem rosszul látok,mert a srác a boltban inkább leírta nekem,pont ezért,találtam egy esztergályost,dolomitból megcsinálja az elejét,én meg ma a hátulját ha minden jól megy
Köszönöm a segítséget neked is!
csak véletlen se tisztítsd meg drótkefével mert utána dobhatod ki
ha retkes le kell égetni a cuccot gázos forrasztópákával
Nekem is kell vennem egy iridiumost mert a múltkori karbi állításnál kicsit beköpte és ha jól tudom akkor azt nem igazán tudja beköpni
nem tudom, már vételkor az volt benne
igazán nagy javulás a bioetanolos áztatás után volt, azóta 1-2 fordulatra indul
Javult valamit az iridiumos ngk tól az xl? Ilyen 5000 ft környékén van ha jól tudom
1600ft kell keresni egy honda boltot és hoznak ha nincs készleten
haver xl600asában jól muzsikál az irídiumos ngk

de suzuki sx4ben láttam már becseppent végű irídiumos ngk gyertyát
pedig katalógus szerint belevaló volt
Nekem is kéne egy jobb gyertya de sajnos denso-t nem tudtam szerezni a domiba igy hát marad az iridiumos ngk.Mennyibe került a denso az xr4-be?
holnap én is tekerek egy kört délután mert már nem mentem hetek óta
meg is kentem a láncot hagy szikkadjon holnapig
ma is 1 rúgásra indult az xr, és ma is füstölt egy darabig mint egy 2t wartburg
nem győzök csodálkozni azon hogy mennyivel jobban indul a denso gyertyával, és beindulás után nem kell pörgetni mert nem akar leállni hanem ketyeg gáz nélkül
Meg vannak a kézvédőim és a kis tank idomok holnap rakom fel a gépre és ha minden jól megy a hétvégén megyek vele egy karikát
áhhh simán lenyomom a hatalmas izmaimmal

most is edzett a leány, 20-30 kilós farönköket meglepően sokáig bírta cipelni, bár ilyenkor nyavalyog 3 napig hogy ez-az fáj neki
legalább nem fog 30 évvel túlélni a kis bitang
ez a faáru mozgatás jót tesz az erőnlétnek, olyan kényelmesen emelem az xr seggét hogy nagyon meg sem kell feszíteni az izmokat
csak a csuklóm nem tolerálja azt kellene valahogy edzeni, mert mostanság full fásliban kell még vakaróznom is
Fel tudta állítani az xl 600 at jó erőbe van az asszonykád nem kérnék tőle egy fülest cseréld el legyen meg az öröme te meg megveszed a hőn áhított tenerét
asszony ment egyedül is, földúton, réten mindenfelé
haver xl600asával is tépett egy kanyart de azt el is dobta a homokban, alig tudta felemelni
igazándiból ő a fő szorgalmazó ebben a 250es cserében
A csajom is ment a dominátorral úgy hogy mögötte ültem csak a váltásokkal voltak gondjai meg a kuplungot nem nagyon tudta behúzni Hiába 30 lóerős (bár én kétlem hogy van az 30 lóerős) a 250 es de nyomatékja nincs annyi mint a xr4 nek
2 éve tervezi a jogsit, idén szerintem a b125 meglesz neki
robogóval tud menni, meg szimóval.
pár kört ment az xr4-el is csak nem tudja berúgni
na de majd meglátjuk, a net szerint 30 ló a dr250, az xr4 meg 35
bár a wr250 is papíron 30 ló de sokkal lájtosabb az xr4-től
Asszonykád tud motorozni? Jogosítványa is van nagy motorra?
alapból 200pénzt, de inkább 250et
szóval beleférne a ténéré is a keretbe
de azt állítják olyan erős csak mint a cagiva volt így tuti nem lesz csere
pedig az izmosabb 2 vezérműtengelyes kivitel
asszonynak jó lenne motorozni, meg melóba járni nekem
Elcserélnéd az xr4 et egy 250 es dr-re? Mennyit fizetnének rá?
hétvégén megyek tesztelni egy dr250est hogy mennyire gyenge
ha bírja a homokdombjainkat akkor lehet csere lesz.........
bár azért én azt nemigen hiszem hogy úgy fog menni a 130 kilómmal ahogy én azt elvárom
akkor írj már egy mailt, hogy tudjam mi a címed
aztán ott megírom a részleteket
Tökéletes Szerdán átugrok érte csepelre és viszem a grátisz sárvédő merevítődet majd ird meg légyszíves mikor és hova menjek.Köszönöm a segítséged