Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én összeadtam, 68e Ft, telók profin leszervizelve, új telóvédőkkel. Nálam maradt az XR kerék és féknyereg, kis átalakításokkal.
Ma kimentünk Lacával kerültünk egyet a jó időre tekintettel azért a nap végére megkoronáztam a dolgot egy "vajon tudok repülni?" "Nem!" kérdés és válasz rendszerrel :P balos monokli a szemüvegtől meg lezúzott jobb kéz pár ujjam bánta kisebb zúzódásokkal, pár nap kényszerpihi :/ de hát ilyen ez a popszakma :D picsit sérült a fejidom de amúgy semi baja a technikának szerencsére. nekem kiesett a negyed délután de majd visszajön talán ..

Összességében azért kurva jó volt
Basszus,először magamnak válaszoltam ......késő van már.

Nem mertem még összeadni,sokba
Egy picit azért tudtál volna keresni rajta az évjáratból kifolyólag....de végül is ez már lényegtelen
Üdv.
Nem mertem még összeadni,sokba
Leírás: komplett kapcsolók kábel kötegek cdi trafó álló forgó rész visszapill tükrök deknik váltó fötengely komplett karter kuplung szabadon futó öninditó henger dugóval berugó tengely váltó tengely első hátsó teló csomagtartó tank ülés fékdob leömlö karbik kuplung kar koznolok bovdenek gázkar rellé stb van egy papiros vázam is ha érdekel valakit 06302738234 sonic18@citromail.hu
a gumi lágy valóban eddig jónak tünik majd eldöl:)
Szia Gyakorlatilag nem kerestem, és nem buktam a motor árán, jól vásároltam, istenigazából nem volt eléggé kihasználva, mint a kis drz, és az indítással mindíg szenvedtem, ennyike....Természetesen ehez az árhoz azért nem egy patika motort kell elképzelni, mint a tied!Üdvözlettel:Róbert
értem, köszi, nagyjából mennyibe volt a projekt?
CRF 450 komplett eleje van benne.
a fordított telós xr-ekhez milyen motor volt a donor?haszabadtudni...
Naaaa,az előbbi iromány jobb volt!
Legalább az legyen ha már motorozni nem tudok!
Fő az önbizalom
Én nem hallom az én gépem hangját menet közben,mivel mindig a hangsebesség felett megyek
"az enyémnek is"
Nem mondtam olyat hogy szar,csak a mobilok mikrofonja picit csalhat.
Az enyémnek mélyebb hangja van,a mobilos felvételeken......jóféle telefonnal!
felénk ma akkora szél volt hogy eldurrantotta a szomszéd fóliasátrát
dél felé feltámadt úgy hogy vitt mindent....
ha a motor menetszeléből indulok ki olyan 50 feletti volt legalább, mi meg kinn lakunk a préri szélén szóval jött is minden meg ment is......
Mindenhol kemény a talaj......kivéve homok/kavicsbánya,és porzik mint állat :-(
Nem hiszem,hogy a telefon lenne a szar(NOKIA C7),élőben is jó a hangja a gépnek!(legalábbis nekem bejön )
Jó kis hely!Látom szél meg por van nálatok is!
Neeem ennek más hangja van mint a sima gyárinak fojtás nélkül.
Aztán lehet hogy a telefon mikrofonja szórakozik
Cserébe itt van két rövid videócska....sajna mi elég keveset mentünk.

http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube.co
m/watch?v...
Attól,hogy tövig húzom a gázt! !Amúgy nem tudom !A karbim a régi DOMA csőhöz van beállitva!Ma igen jót motoroztunk(mint minden vasárnap),rengeteg falat megmásztunk!
Láttam a videódat,tetszik,ment a T!
A gyári XR dobnak mitől van ilyen jó öblös mély hangja?
Muszály lesz lehúzni a hengert, a meneteket úgy is helyre kell hozni,már így vettem