Ma kimentünk Lacával kerültünk egyet a jó időre tekintettel azért a nap végére megkoronáztam a dolgot egy "vajon tudok repülni?" "Nem!" kérdés és válasz rendszerrel :P balos monokli a szemüvegtől meg lezúzott jobb kéz pár ujjam bánta kisebb zúzódásokkal, pár nap kényszerpihi :/ de hát ilyen ez a popszakma :D picsit sérült a fejidom de amúgy semi baja a technikának szerencsére. nekem kiesett a negyed délután de majd visszajön talán ..
Leírás: komplett kapcsolók kábel kötegek cdi trafó álló forgó rész visszapill tükrök deknik váltó fötengely komplett karter kuplung szabadon futó öninditó henger dugóval berugó tengely váltó tengely első hátsó teló csomagtartó tank ülés fékdob leömlö karbik kuplung kar koznolok bovdenek gázkar rellé stb van egy papiros vázam is ha érdekel valakit 06302738234 sonic18@citromail.hu
Szia Gyakorlatilag nem kerestem, és nem buktam a motor árán, jól vásároltam, istenigazából nem volt eléggé kihasználva, mint a kis drz, és az indítással mindíg szenvedtem, ennyike....Természetesen ehez az árhoz azért nem egy patika motort kell elképzelni, mint a tied!Üdvözlettel:Róbert
felénk ma akkora szél volt hogy eldurrantotta a szomszéd fóliasátrát
dél felé feltámadt úgy hogy vitt mindent....
ha a motor menetszeléből indulok ki olyan 50 feletti volt legalább, mi meg kinn lakunk a préri szélén szóval jött is minden meg ment is......
Neeem ennek más hangja van mint a sima gyárinak fojtás nélkül.
Aztán lehet hogy a telefon mikrofonja szórakozik
Cserébe itt van két rövid videócska....sajna mi elég keveset mentünk.
Attól,hogy tövig húzom a gázt! !Amúgy nem tudom !A karbim a régi DOMA csőhöz van beállitva!Ma igen jót motoroztunk(mint minden vasárnap),rengeteg falat megmásztunk!
Összességében azért kurva jó volt
Nem mertem még összeadni,sokba
Üdv.
Az enyémnek mélyebb hangja van,a mobilos felvételeken......jóféle telefonnal!
dél felé feltámadt úgy hogy vitt mindent....
ha a motor menetszeléből indulok ki olyan 50 feletti volt legalább, mi meg kinn lakunk a préri szélén szóval jött is minden meg ment is......
Aztán lehet hogy a telefon mikrofonja szórakozik
Cserébe itt van két rövid videócska....sajna mi elég keveset mentünk.
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.co
m/watch?v...
A gyári XR dobnak mitől van ilyen jó öblös mély hangja?