Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén kicsit bányáztunk:
Hát ha az nézed fiatalított XL :] kicsit redizájnolt kicsit itt ott faragott de igazából ugyan az
az öreg nem jelenti azt hogy pontatlan
a mai cnc gépek sem érnek ám sokmindent ha nem megfelelő a szerszám......
nem indul a dog.....kicsereltem a gyertyat is ujra es semmi....viszont mikor kiveszem a gyertyat nem vizes....lehet nem kap eleg benzint es azert nem indul? meg eszre vettem hogy mikor rugdalom forog kicsit a lanckerek is....az normalis?
Azért ahova viszi ott nem épp "öreg" gépekkel dolgoznak
lehetseges
erről eszembejutott egy sztori ami szerintem pont idevág:
szóval létezik ilyen urbán legend, hogy anno a BME-re mentek japán cserediákok...ugye minden hazai műszaki főiskolán jellemzően van egy műhely ahol ilyen 1960as évekbeli esztergagépek vannak..természetesen oktatási céllal, így használják is őket(meg ugye nem kevésbé jellemzőek a magyar kisiparra is)...
amikor ezt a japánok meglátták, megörültek annak hogy van a főiskolán múzeum...

ezzel csak arra célozgatok hogy a gyári tűréseket igen nehéz öreg esztergagépekkel belőni, ezért nem hülyeség az a járatás...
Köszönöm, hogy mérted de ez az enyémre sehogy sem jó most, hogy megnéztem.
nem kell ezeket jaratni....en ha 10 km-t mentem nyugodt tempoban oszt ami a csovon kifer
nem simson ez hogy járatni kellejen hetekig....
pl én a dt-t sem igen járattam az első 2x6 km volt óvatosabb tempó
utána már ugyanúgy mentem vele mint előtte
Minek járatgatni majd bejáródik a túrán
Ha kell alvás helyet járatom a gépet éjszaka de 18 . 100%
Kész leszel 18.ára?
Ha minden igaz holnap este megrendelek minden alkatrészt
és utánna már csak a gépműhelyen múlik
Hogy áll a géped?
XL 600 összekötő nem jó rá? mert nekem van 1 pár
Sziasztok olyan gondom van hogy xl250r re rfvc vezérlésű 2karbis megoldású motorra kellene nekem a légszűrő és karburátort összekötő gumi valaki tudna vhonnan keríteni?
94cm a furat közepétől mérve.
mondom, ha nem mégy utána karbival-légszűrővel akkor gyakorlatilag semmivel sem tud többet a nagy henger...
főleg egy ilyen alapból alul karburált motornál mint amilyen az xr250...a suzui, gondolom ltz egy kicsit lehet más:)
ja és szerintem amúgy nem ér 60-70ezret egy ilyen mókolás(dugó+hüvely) inkább akkor egy értelmes karburátor..-arról 1000+1 fórumon zengenek ódákat az xr250r tulajok...
aztán a nagy henger tuning után úgy jár a motor mint egyik ismerős suzi quad-ja hogy amióta nagyobb henger van rajta félévenként szétrázza a főtengelyt
hát a 300as meg 310es hengernél már olyan a persely hogy a hengert is kell hozzá marni, de ezekre már nem jó a gyári tömítésszett...,
a 285ösöket úgy árulják hogy nem kell marni semmit, csak bele kell préselni a hengerbe..jó hozzá a gyári tömítés is..
nyilván ha csináltatod, akkor olyan lesz amilyet szeretnél, tehát lehet vastagabb falú is,(egyébként csináltatni jobban megéri itthon, 15-20ezerért raknak bele perselyt,-amcsiból kb ugyan ennyiért van, de akkor még nincs benne).
Az enyémnek amúgy 3mm volt a fala..ez a legkisebb ami kapható:), ilyen gyári hüvelyből is fúrható..
ha érdekel:
gyári: 73mm- 250cc
73,5mm- 252cc
74mm-257cc
75,5mm-
76mm-270cc
77mm-277cc
278mm-284cc
------
--------------------------
80mm-300cc
81mm-310cc
78mm-ig kapható JE és Wiseco dugó, 80-tól meg csak JE...200-250dollár körüli áron..
ja van egy üres hengerem hüvely nélkül ha érdekel
Sziasztok olyan gondom van hogy xl250r re rfvc vezérlésű 2karbis megoldású motorra kellene nekem a légszűrő és karburátort összekötő gumi valaki tudna vhonnan keríteni?
Akkor mérd meg légyszíves.