nem indul a dog.....kicsereltem a gyertyat is ujra es semmi....viszont mikor kiveszem a gyertyat nem vizes....lehet nem kap eleg benzint es azert nem indul? meg eszre vettem hogy mikor rugdalom forog kicsit a lanckerek is....az normalis?
erről eszembejutott egy sztori ami szerintem pont idevág:
szóval létezik ilyen urbán legend, hogy anno a BME-re mentek japán cserediákok...ugye minden hazai műszaki főiskolán jellemzően van egy műhely ahol ilyen 1960as évekbeli esztergagépek vannak..természetesen oktatási céllal, így használják is őket(meg ugye nem kevésbé jellemzőek a magyar kisiparra is)...
amikor ezt a japánok meglátták, megörültek annak hogy van a főiskolán múzeum...
ezzel csak arra célozgatok hogy a gyári tűréseket igen nehéz öreg esztergagépekkel belőni, ezért nem hülyeség az a járatás...
nem simson ez hogy járatni kellejen hetekig....
pl én a dt-t sem igen járattam az első 2x6 km volt óvatosabb tempó
utána már ugyanúgy mentem vele mint előtte
Sziasztok olyan gondom van hogy xl250r re rfvc vezérlésű 2karbis megoldású motorra kellene nekem a légszűrő és karburátort összekötő gumi valaki tudna vhonnan keríteni?
mondom, ha nem mégy utána karbival-légszűrővel akkor gyakorlatilag semmivel sem tud többet a nagy henger...
főleg egy ilyen alapból alul karburált motornál mint amilyen az xr250...a suzui, gondolom ltz egy kicsit lehet más:)
ja és szerintem amúgy nem ér 60-70ezret egy ilyen mókolás(dugó+hüvely) inkább akkor egy értelmes karburátor..-arról 1000+1 fórumon zengenek ódákat az xr250r tulajok...
aztán a nagy henger tuning után úgy jár a motor mint egyik ismerős suzi quad-ja hogy amióta nagyobb henger van rajta félévenként szétrázza a főtengelyt
hát a 300as meg 310es hengernél már olyan a persely hogy a hengert is kell hozzá marni, de ezekre már nem jó a gyári tömítésszett...,
a 285ösöket úgy árulják hogy nem kell marni semmit, csak bele kell préselni a hengerbe..jó hozzá a gyári tömítés is..
nyilván ha csináltatod, akkor olyan lesz amilyet szeretnél, tehát lehet vastagabb falú is,(egyébként csináltatni jobban megéri itthon, 15-20ezerért raknak bele perselyt,-amcsiból kb ugyan ennyiért van, de akkor még nincs benne).
Az enyémnek amúgy 3mm volt a fala..ez a legkisebb ami kapható:), ilyen gyári hüvelyből is fúrható..
ha érdekel:
gyári: 73mm- 250cc
73,5mm- 252cc
74mm-257cc
75,5mm-
76mm-270cc
77mm-277cc
278mm-284cc
------
--------------------------
80mm-300cc
81mm-310cc
78mm-ig kapható JE és Wiseco dugó, 80-tól meg csak JE...200-250dollár körüli áron..
ja van egy üres hengerem hüvely nélkül ha érdekel
Sziasztok olyan gondom van hogy xl250r re rfvc vezérlésű 2karbis megoldású motorra kellene nekem a légszűrő és karburátort összekötő gumi valaki tudna vhonnan keríteni?
a mai cnc gépek sem érnek ám sokmindent ha nem megfelelő a szerszám......
szóval létezik ilyen urbán legend, hogy anno a BME-re mentek japán cserediákok...ugye minden hazai műszaki főiskolán jellemzően van egy műhely ahol ilyen 1960as évekbeli esztergagépek vannak..természetesen oktatási céllal, így használják is őket(meg ugye nem kevésbé jellemzőek a magyar kisiparra is)...
amikor ezt a japánok meglátták, megörültek annak hogy van a főiskolán múzeum...
ezzel csak arra célozgatok hogy a gyári tűréseket igen nehéz öreg esztergagépekkel belőni, ezért nem hülyeség az a járatás...
pl én a dt-t sem igen járattam az első 2x6 km volt óvatosabb tempó
utána már ugyanúgy mentem vele mint előtte
és utánna már csak a gépműhelyen múlik
főleg egy ilyen alapból alul karburált motornál mint amilyen az xr250...a suzui, gondolom ltz egy kicsit lehet más:)
ja és szerintem amúgy nem ér 60-70ezret egy ilyen mókolás(dugó+hüvely) inkább akkor egy értelmes karburátor..-arról 1000+1 fórumon zengenek ódákat az xr250r tulajok...
a 285ösöket úgy árulják hogy nem kell marni semmit, csak bele kell préselni a hengerbe..jó hozzá a gyári tömítés is..
nyilván ha csináltatod, akkor olyan lesz amilyet szeretnél, tehát lehet vastagabb falú is,(egyébként csináltatni jobban megéri itthon, 15-20ezerért raknak bele perselyt,-amcsiból kb ugyan ennyiért van, de akkor még nincs benne).
Az enyémnek amúgy 3mm volt a fala..ez a legkisebb ami kapható:), ilyen gyári hüvelyből is fúrható..
ha érdekel:
gyári: 73mm- 250cc
73,5mm- 252cc
74mm-257cc
75,5mm-
76mm-270cc
77mm-277cc
278mm-284cc
------
--------------------------
80mm-300cc
81mm-310cc
78mm-ig kapható JE és Wiseco dugó, 80-tól meg csak JE...200-250dollár körüli áron..
ja van egy üres hengerem hüvely nélkül ha érdekel