van ott alatta egy csavaros fül is
amúgy nem tudom ez a prototípus, inkább a mágnes miatt fosok hogy nehogy szétrázódjon
valahonnan kellene olyan csavart vadászni amelyiknek mágnes van a fejében, az ilyen elektronikus műszerfalakhoz olyant adnak
amúgy mi a gond a szilóval?
tart faszán,a káros rezgések ellen lett megkenve, van fül ami tartja a jeladót
csak már lusta voltam kivenni a kereket azért ilyen szétkenődött szegényke....
az én módszerem jobb
mondjuk ha kint van a közepe akkor át tudsz dugni rajta egy nagyobb csavart és nem kell hegesztgetni
én ilyen hegesztős módszerrel cserélem a kerékcsapágyakat, mivel nincs belső lehúzóm
egy hosszabb fölösleges imbuszkulcs fejét levágtam sacra h tudjon mozogni a tengely helyén kicsit megcsiszoltam h a csapágy mögé férjen majd körkörsen szépen kocogtatva kijött a csapágy test
csapágy tipusok számok 6203 DU ( c24) ebböl 2 db és egy darab 6204 z fajtát ki ki maga dönti el én koyot vettem japán japán a porvédö szimeringnél van egy apro bibi a mérete 28x47.2x7 nos ezt nem kaptam boltban lehet jobban utána kéne járni de én magam 28x47x7 vettem ez is tökéletesen paszol mérésre is 47 nem tudom mi az a 2tized
kössz ini :) már megvan sajna hegesztöm most nincs kéznél de majd lefotozom hogyan sikerült a sört meg ink majd elviszem ugyis tervben van h megyek császártöltésre valamikor persze terepen:D
most a csapágy külső felét akarnád kiszedni?
úgy látom megvan a belső rész és pár golyó is
szóval
a csapágy belső felébe hegesztesz valamit(anya, csavar tökmindegy)
miután kihűlt beteszed a belső részét, elhúzod egyik oldalra beteszed a megmaradt golyókat(némi zsírral lehet fixálni őket) szétosztogatod őket körkörösen és utána ki tudod ütni
auto kerékcsapágyat kuposat szedtem már én is le nem szaroztam levágtam flexel mert ugy összeégett a kup anyagával h nem lehetett megmondani hol kezdödik a kup és hol a csapágy
Autó kerékcsapágyat, volt hogy hidegvágó kalapácsos megoldással szedtük ki,persze óvatosan. A végén meg gömbölyű reszelővel,(STHIL) az eggyenletlenséget lereszeltük.
tiger igen már a gumi cserémnél szolt a srác h ott gáz van most szétkaptam és látom össze vissza 6-7 golyo szaladgált benne amit ott látsz persze ettől a keréknek nem volt lötyögése erezhetően legalábbis nem már megvan az új csapágy és a porvédő szimering is csak nem tudom a csapágy külsö héjat hogy vegyem ki
amúgy nem tudom ez a prototípus, inkább a mágnes miatt fosok hogy nehogy szétrázódjon
valahonnan kellene olyan csavart vadászni amelyiknek mágnes van a fejében, az ilyen elektronikus műszerfalakhoz olyant adnak
tart faszán,a káros rezgések ellen lett megkenve, van fül ami tartja a jeladót
csak már lusta voltam kivenni a kereket azért ilyen szétkenődött szegényke....
mondjuk ha kint van a közepe akkor át tudsz dugni rajta egy nagyobb csavart és nem kell hegesztgetni
én ilyen hegesztős módszerrel cserélem a kerékcsapágyakat, mivel nincs belső lehúzóm
úgy látom megvan a belső rész és pár golyó is
szóval
a csapágy belső felébe hegesztesz valamit(anya, csavar tökmindegy)
miután kihűlt beteszed a belső részét, elhúzod egyik oldalra beteszed a megmaradt golyókat(némi zsírral lehet fixálni őket) szétosztogatod őket körkörösen és utána ki tudod ütni