nah azt hogy szedem ki onnét a 3as képen az a csapágy külső teste . hátsókerék csapágy méretekkel tudok szolgálni úraim.... egyébként a kerékcsapágyaknak benne semmi bajuk a lánckerék felöl 2 csapágy van bent ez a külső gondolom a nagyobb húzás terhelés miatt ha van használható ötlet hogyan szedhetném ki onnét azt szívesen fogadnám..
ha aszfalton fogsz bologni tuti lemegy a fogyasztas 5 6 literre ha persze nem ugy fogsz menni mint az allat.....mondom XL-nel ha magam voltam akkor majdnem mindig teptem neki evett 8 9 litert ha asszony jott velem akkor csak nyugisan mentem es csak 5 6 litert evett.....ha nyugisan fogsz menni nem lesz gond
nekem XL ha teptem neki 8 9 litert evett de az kormolt is.....viszont ha asszonnyal voltam akkor kb 5 6 litert evett....XR is bepiszkalja a 8cat nekem de meg alajarati fuvokat kell cserelnem kisebbre
honda xl600 dakar és rm600 alkatrészek eladóak itt nálam a képen láthatóak hengerfej vez tengelyem már nincs érd a 06302738234 vagy a sonic18@citromail.hu
hát ma rendesen téptük radírral tartalékon volt mikor hozzá értem indulás előtt tankoltunk 4.6 litert ill 2000 rongyé
és akkor tettem tartalékra újból mikor vissza értünk a gps szerint 75 km mentünk... pedig nekem sem épp tökéletes a karbim. sosem számoltam mennyit eszik így de a 9 nagyon is sok szerintem
kis érdekesség...xr4en ilyen fícsört én nem láttam..szóval a karikázott lyuk a gyertya mögé fut kettéágazva.ahol így levegő áramlik a hengerhez...a járat a hengerfejtömítésben végződik..ami így tiszta homok-sár..stb..
Valaki tudna segíteni? Tegnap elugrott a vezérlés, mert a láncfeszítő rugó kiakadt. Ma visszaállitottam jelre, de összerakás után nem indul, hanem durrog, a légszürőbe robban (kiégett a szivacs) de a kipufogón is jön füst. :\ ez mitől lehet? :O XL600R
szermusz.
valami NHC nevu lamellakat tettem bele....nincs vele semmi problema jool teszi a dolgat....XL-be met tettem anno valami TRW raktam....azzal se volt gond lementem vele 2500kmt oszt eladtam a gepet
am. TIGER-XR6 az enyémnek füstje sincs xD szal annyira nem eszi hogy kormoljon vagy ilyesmi :D
és akkor tettem tartalékra újból mikor vissza értünk a gps szerint 75 km mentünk... pedig nekem sem épp tökéletes a karbim. sosem számoltam mennyit eszik így de a 9 nagyon is sok szerintem
szerencsére nagyon olcsón jutottam hozzá, bár csak 99km/h-ig tud mérni, de nem is szoktam még ennyivel sem menni
valami NHC nevu lamellakat tettem bele....nincs vele semmi problema jool teszi a dolgat....XL-be met tettem anno valami TRW raktam....azzal se volt gond lementem vele 2500kmt oszt eladtam a gepet
a hengeren ott a hónolás, 500kilóméter ha van benne, de lehet megvan a hiba,..-