Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szetment a csapagy hogy szetszedted?
nincs
nah azt hogy szedem ki onnét a 3as képen az a csapágy külső teste . hátsókerék csapágy méretekkel tudok szolgálni úraim.... egyébként a kerékcsapágyaknak benne semmi bajuk a lánckerék felöl 2 csapágy van bent ez a külső gondolom a nagyobb húzás terhelés miatt ha van használható ötlet hogyan szedhetném ki onnét azt szívesen fogadnám..
de ha 6 körül eszik majd egyenesen akkor elvileg nincs olyan nagy fogyasztás baja nem?
ha aszfalton fogsz bologni tuti lemegy a fogyasztas 5 6 literre ha persze nem ugy fogsz menni mint az allat.....mondom XL-nel ha magam voltam akkor majdnem mindig teptem neki evett 8 9 litert ha asszony jott velem akkor csak nyugisan mentem es csak 5 6 litert evett.....ha nyugisan fogsz menni nem lesz gond
hát kérdeztem már de igazából nem sok ember szólt hozzá xd

am. TIGER-XR6 az enyémnek füstje sincs xD szal annyira nem eszi hogy kormoljon vagy ilyesmi :D
nekem XL ha teptem neki 8 9 litert evett de az kormolt is.....viszont ha asszonnyal voltam akkor kb 5 6 litert evett....XR is bepiszkalja a 8cat nekem de meg alajarati fuvokat kell cserelnem kisebbre
honda xl600 dakar és rm600 alkatrészek eladóak itt nálam a képen láthatóak hengerfej vez tengelyem már nincs érd a 06302738234 vagy a sonic18@citromail.hu
most nézem neked xr van srácok itt nem tudtak segiteni?
hát ma rendesen téptük radírral tartalékon volt mikor hozzá értem indulás előtt tankoltunk 4.6 litert ill 2000 rongyé
és akkor tettem tartalékra újból mikor vissza értünk a gps szerint 75 km mentünk... pedig nekem sem épp tökéletes a karbim. sosem számoltam mennyit eszik így de a 9 nagyon is sok szerintem
tudom hogy sok :\ de nem tudom mit lehetne állítani hogy csak 6 körül egyen :\
9 liter? . az kicsit sok ámm
szilikon?
a videó után egy hatalmasat taknyoltam bocs a fekvö pozicióért és a rémes hangért jelzem amatör szint
kis érdekesség...xr4en ilyen fícsört én nem láttam..szóval a karikázott lyuk a gyertya mögé fut kettéágazva.ahol így levegő áramlik a hengerhez...a járat a hengerfejtömítésben végződik..ami így tiszta homok-sár..stb..
köszi, szólok majd,de én egyelőre feladom, átadom vlamai gépműhelynek ha tudom..
Valaki tudna segíteni? Tegnap elugrott a vezérlés, mert a láncfeszítő rugó kiakadt. Ma visszaállitottam jelre, de összerakás után nem indul, hanem durrog, a légszürőbe robban (kiégett a szivacs) de a kipufogón is jön füst. :\ ez mitől lehet? :O XL600R
Ha megtaláltad a hibát mindenképpen írd meg mert már engem is érdekel a dolog.sok sikert
az igényeimhez alakítás kezd egyre jobban a vége felé járni egy kép az új ülésről:D
kész az "új" km óra
szerencsére nagyon olcsón jutottam hozzá, bár csak 99km/h-ig tud mérni, de nem is szoktam még ennyivel sem menni
2. 3. kep nem semmi
szermusz.
valami NHC nevu lamellakat tettem bele....nincs vele semmi problema jool teszi a dolgat....XL-be met tettem anno valami TRW raktam....azzal se volt gond lementem vele 2500kmt oszt eladtam a gepet
igen, tiszta néha hamarabb írok mint gondolkodok..ezért bocs..
a hengeren ott a hónolás, 500kilóméter ha van benne, de lehet megvan a hiba,..-