Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért adod?
Köszönöm!
joo kis gep
Egy régi vas nektek az újak közé
Na az jó,tegyél fel róla majd képet
és a bicikli km óra is jól teljesített, mér 100fölött is
már csak a kerék átmérőt kell jól beállítani mert kicsit csal
majd elfelejtem
feltettem ám a merevítőt, azóta nem rázza a kormányt még 100km/h körül sem
szóval megérte
a sárvédő meg ment a polcra a másik mellé....már van 2db kék első sárvédőm
hello.
nem kell valakinek Acerbis protektor?....postaba beszalok felesbe
Nagy valószínűséggel sok benzint kap próbálj egy kicsit betekerni a levegő/benzin keverék állító csavaron és persze a légszűrő is legyen tiszta és ne tocsogjon az olajtól.
Milyen szépen írtam (szedtem már széjjel) korán van még nekem gondolkodáshoz na de mindegy az a lényeg,hogy szedtem már szét
Sziasztok!Jó lenne,ha tudna nekem segíteni valaki a következő problémában:xl 600 rmg-m van,és olyan tüneteket produkál,hogy beindítás után szépen ketyeg alapjáraton,de amit adok neki 1 nagyobb gázt elkezd pörög kb 4ezres fordulaton!Egészen addig pörög amíg újra gázt nem adok neki,valamikor többször oda kell neki húzni,hogy visszaessen a fordulat!Újabb gázadásnál minden kezdődik előről!A bowden visszamegy rendesen,nem szorul,nem akad semmi!A súber is szépen visszamegy a helyére,mégis pörög,mint az állat!Még annyit vettem észre,hogy a bal oldali karburátor belül,kicsit vagy kormos vagy olajos,de fekete!Illetve beindítva is mintha feketés benzint köpne vissza!A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
Üdv. Jani
Szedtem már széjjel automata dekompresszort de hogy milyen elven működik arra nem tudta még rájönni
persze, így nem nehéz, én csak félgőzzel megyek.
nekem sincs semmi változás, a lánckerékkel, ugyanis rosszul emlékeztem a fogak számára, így ugyanolyat rendeltem, mint ami rajta volt.
Biztosra még nem tudom a dolgot, csak egyszerűen nem tudok másra gondolni. Szét kell hozzá kapni a gépet, arra meg most nincs időm egyelőre...
A működési elvét nem tudod véletlenül?
Hát ez fasza.
Megmondom őszintén,erre a motorra nem akarok költeni,(annak ellenére hogy tényleg nagyon jó áron vettem)zsidósan szeretném használni
Mert a másikból szeretnék egy jobb féle motort készíteni. Szóval max 3 ezret adnék egy jó állapotú fogaskerékért,ha esetleg valaki tudna....
sose teljesen felülről rúgd meg ... ink úgy fél tájról érezni fogod mikor fordul át csak használd a kézi dekompressiót beállitásra megszokja a lábad meglátod nem is olyan nehéz
hát jó legközelebb csak nézheted a szép íveket amit a mitas gumival porolok majd a képedbe ........és nem ér picsán verni ha írányt váltok egyébként meg nagyon jó passzban van a masina majd mindig bevárlak nekem nagyon jó lett a 14 fogaskerék egyébként és cseppet sem érzem gyengébbek...
egy fél évvel ezelőttig itt kínálgattam egyet de nem kellett senkinek, így ment a kukába az egész szett
volt vagy 10 kiló vas alkatrész már a polcon és kidobáltam mindent
egyedül az xr4 hátsó alu lánckereket nem dobtam ki
Jó estét!
Honda XL 600 Rm-hez vásárolnék használt hátsó lánckereket pár ezerért ,ha lenne valakinek az útjában 1 db!
Hát ez bizony automata dekompresszor pedig tudomásom szerint csak az xr 650 l en és a domira raktak ilyent de ha neked az szarakodik nekem van egy eladó vezérműtengellyel együtt olcsó pénzért
ott a helyszínen nekem sem fordult meg a fejemben, hogy innen is ott lesz valaki, mert nem is esett szó erről a rendezvényről. az xr4-et meg nem is láttam (vagy csak nem figyeltem). én kapásból szereléssel indítottam, az indulásnál rám kellett várni mindenkinek, mert a rendszámom elengedte magát, így a hátizsákban teljesítette az egész túrát.
jól gondolod, mondjuk nemigen lehetett hibázni mert nem volt másik xr4
még néztem is az xr6-ost a többi géptől távolabb volt csak valahogy nem is ugrott be hogy esetleg egy fórumtárs.....
el voltam foglalva a ktm-en való röhögéssel
igaz most megdplt hogy csak a ktm-et kell szerelni mert az xl600-nak is lelazult valahogy az akkusaruja útközben és beszedett egy defektet is, szerencsére csak szegeden kellett foltozni, kibírta a célig
olyan béna helyen volt a lyuk hogy nem tudta rendesen eltömíteni a zöld szmötyi
no mindegy találtam egy videot is róla, hátha ezt sikerül:

http://youtu.be/HfFumA9t3Zw deco[/L]
masteron, igazán segíthetnél a kép beszúrásban, mert nekem meg ez nem megy
és ismered is, az ilyen motorok berúgási technikáját? mert általában mindenki azt mondja, hogy tudja hogyan kell berúgni, aztán a többség rájön, hogy tévedett...

mikor először volt egy ilyen nagy ccm-is egyhengeres motorom én is 2 hónapig kínlódtam az indításával, mire valaki megmutatta, hogy hogyan kell csinálni, hogy ne legyen szenvedés.