majd elfelejtem
feltettem ám a merevítőt, azóta nem rázza a kormányt még 100km/h körül sem
szóval megérte
a sárvédő meg ment a polcra a másik mellé....már van 2db kék első sárvédőm
Nagy valószínűséggel sok benzint kap próbálj egy kicsit betekerni a levegő/benzin keverék állító csavaron és persze a légszűrő is legyen tiszta és ne tocsogjon az olajtól.
Sziasztok!Jó lenne,ha tudna nekem segíteni valaki a következő problémában:xl 600 rmg-m van,és olyan tüneteket produkál,hogy beindítás után szépen ketyeg alapjáraton,de amit adok neki 1 nagyobb gázt elkezd pörög kb 4ezres fordulaton!Egészen addig pörög amíg újra gázt nem adok neki,valamikor többször oda kell neki húzni,hogy visszaessen a fordulat!Újabb gázadásnál minden kezdődik előről!A bowden visszamegy rendesen,nem szorul,nem akad semmi!A súber is szépen visszamegy a helyére,mégis pörög,mint az állat!Még annyit vettem észre,hogy a bal oldali karburátor belül,kicsit vagy kormos vagy olajos,de fekete!Illetve beindítva is mintha feketés benzint köpne vissza!A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
Üdv. Jani
persze, így nem nehéz, én csak félgőzzel megyek.
nekem sincs semmi változás, a lánckerékkel, ugyanis rosszul emlékeztem a fogak számára, így ugyanolyat rendeltem, mint ami rajta volt.
Biztosra még nem tudom a dolgot, csak egyszerűen nem tudok másra gondolni. Szét kell hozzá kapni a gépet, arra meg most nincs időm egyelőre...
A működési elvét nem tudod véletlenül?
Hát ez fasza.
Megmondom őszintén,erre a motorra nem akarok költeni,(annak ellenére hogy tényleg nagyon jó áron vettem)zsidósan szeretném használni
Mert a másikból szeretnék egy jobb féle motort készíteni. Szóval max 3 ezret adnék egy jó állapotú fogaskerékért,ha esetleg valaki tudna....
sose teljesen felülről rúgd meg ... ink úgy fél tájról érezni fogod mikor fordul át csak használd a kézi dekompressiót beállitásra megszokja a lábad meglátod nem is olyan nehéz
hát jó legközelebb csak nézheted a szép íveket amit a mitas gumival porolok majd a képedbe ........és nem ér picsán verni ha írányt váltok egyébként meg nagyon jó passzban van a masina majd mindig bevárlak nekem nagyon jó lett a 14 fogaskerék egyébként és cseppet sem érzem gyengébbek...
egy fél évvel ezelőttig itt kínálgattam egyet de nem kellett senkinek, így ment a kukába az egész szett
volt vagy 10 kiló vas alkatrész már a polcon és kidobáltam mindent
egyedül az xr4 hátsó alu lánckereket nem dobtam ki
Hát ez bizony automata dekompresszor pedig tudomásom szerint csak az xr 650 l en és a domira raktak ilyent de ha neked az szarakodik nekem van egy eladó vezérműtengellyel együtt olcsó pénzért
ott a helyszínen nekem sem fordult meg a fejemben, hogy innen is ott lesz valaki, mert nem is esett szó erről a rendezvényről. az xr4-et meg nem is láttam (vagy csak nem figyeltem). én kapásból szereléssel indítottam, az indulásnál rám kellett várni mindenkinek, mert a rendszámom elengedte magát, így a hátizsákban teljesítette az egész túrát.
jól gondolod, mondjuk nemigen lehetett hibázni mert nem volt másik xr4
még néztem is az xr6-ost a többi géptől távolabb volt csak valahogy nem is ugrott be hogy esetleg egy fórumtárs.....
el voltam foglalva a ktm-en való röhögéssel
igaz most megdplt hogy csak a ktm-et kell szerelni mert az xl600-nak is lelazult valahogy az akkusaruja útközben és beszedett egy defektet is, szerencsére csak szegeden kellett foltozni, kibírta a célig
olyan béna helyen volt a lyuk hogy nem tudta rendesen eltömíteni a zöld szmötyi
és ismered is, az ilyen motorok berúgási technikáját? mert általában mindenki azt mondja, hogy tudja hogyan kell berúgni, aztán a többség rájön, hogy tévedett...
mikor először volt egy ilyen nagy ccm-is egyhengeres motorom én is 2 hónapig kínlódtam az indításával, mire valaki megmutatta, hogy hogyan kell csinálni, hogy ne legyen szenvedés.
már csak a kerék átmérőt kell jól beállítani mert kicsit csal
feltettem ám a merevítőt, azóta nem rázza a kormányt még 100km/h körül sem
szóval megérte
a sárvédő meg ment a polcra a másik mellé....már van 2db kék első sárvédőm
nem kell valakinek Acerbis protektor?....postaba beszalok felesbe
Üdv. Jani
nekem sincs semmi változás, a lánckerékkel, ugyanis rosszul emlékeztem a fogak számára, így ugyanolyat rendeltem, mint ami rajta volt.
A működési elvét nem tudod véletlenül?
Megmondom őszintén,erre a motorra nem akarok költeni,(annak ellenére hogy tényleg nagyon jó áron vettem)zsidósan szeretném használni
Mert a másikból szeretnék egy jobb féle motort készíteni. Szóval max 3 ezret adnék egy jó állapotú fogaskerékért,ha esetleg valaki tudna....
volt vagy 10 kiló vas alkatrész már a polcon és kidobáltam mindent
egyedül az xr4 hátsó alu lánckereket nem dobtam ki
Honda XL 600 Rm-hez vásárolnék használt hátsó lánckereket pár ezerért ,ha lenne valakinek az útjában 1 db!
még néztem is az xr6-ost a többi géptől távolabb volt csak valahogy nem is ugrott be hogy esetleg egy fórumtárs.....
el voltam foglalva a ktm-en való röhögéssel
igaz most megdplt hogy csak a ktm-et kell szerelni mert az xl600-nak is lelazult valahogy az akkusaruja útközben és beszedett egy defektet is, szerencsére csak szegeden kellett foltozni, kibírta a célig
olyan béna helyen volt a lyuk hogy nem tudta rendesen eltömíteni a zöld szmötyi
http://youtu.be/HfFumA9t3Zw deco[/L]
mikor először volt egy ilyen nagy ccm-is egyhengeres motorom én is 2 hónapig kínlódtam az indításával, mire valaki megmutatta, hogy hogyan kell csinálni, hogy ne legyen szenvedés.