Én raktam össze a motrot nincs kihez visszavinnem, na mind1 akkor sem értem hogy miért füstöl olajat eszi nem kicsit 1.5 óra alatt ilyen 4-5 decit bekajál:D
Hát én is találkoztam olyan hengerfúró emberekkel , hogy a frissen-fúrt henger kúpos meg ovális volt , meg 0,03 helyett 0,09 -re volt illesztve . Szoptunk sokat miatta , amit nem is lehetett behajtani rajta !
akkor gyúrjál vazzeg
na de most viccet félretéve egy olyan javítás mint nekem volt és szar maradt az tiszta sor hogy nem a szerelő hibája
de ha elviszem hogy csináljon egy teljes körű fullgenerált akkor nehogy már egy akármilyen kicsi hibája is legyen már utána
vidd vissza, ha hozzáértő és nem összecsapott munka akkor ki fogja javítani a tévedését(már ha tévedett)
amilyen szerelőket ismerek így ki sem adnák a kezük közül......
Sziasztok olyan gondom van hogy van egy felújított xl250 r em új dugó gyűrűt fúrt henger és füstöl a motor szelepszár szimering henger fej tömítés cserélve lett szal tuti a dugó a ludas de nem értem miért vagy hogy új a gyűrű a dugó és nem után gyártott hanem gyári a henger hozzáértő embernél lett csináltatva az se összecsapott munka szóval ötleteket várok előre is köszi
szetett később vennék ill még egy hónapot várni szeretnék mert közben vettem ill veszek egy fordított telot előre gondoltam addig csak első fogaskereket cserélnék
aztán ha kikoptatták egymást akkor az egészet komplett de így kis időt nyernék...
nah jol kiröhögtem magam de viccet félre téve ez 13 as fogaskerék mégis a lánc bőven nyaldosta a rögzítő csavarokat ami nem csoda mert begyrészöl kopott de mikor vettem már ilyen volt h bele ért gondoltam ez normális dolog most viszont filozva kicsit ha 14 es kerül be valószínűleg nem fog beleérni de kérdés h ez a szar lánc ami még véletlen sem patentos elég lesz e a 14 es fogaskerékhez vagy kibaszhatom az egészet a picsába?
na ez fix
na de most viccet félretéve egy olyan javítás mint nekem volt és szar maradt az tiszta sor hogy nem a szerelő hibája
de ha elviszem hogy csináljon egy teljes körű fullgenerált akkor nehogy már egy akármilyen kicsi hibája is legyen már utána
és addig ütném a szakembert amíg nem lesz tökéletes
mert ugye egy fullgenerál után nekem ne füstöljön még véletlen sem
amilyen szerelőket ismerek így ki sem adnák a kezük közül......
aztán ha kikoptatták egymást akkor az egészet komplett de így kis időt nyernék...
ha nagy a hézag mehet a kukába
ezt én már múlt évben kukába tettem volna