Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözlet mindenkinek!
Keresek jó állapotban lévő váltókart 600 as xr-hez épp ricnivel, ha valaki tud jelezze..
Viktortól vetted?

Én nézegettem 2 éve.
Ronya wazze!

Nem a kötömöt kellett szerelni, csak a benyát.
Különben is Te vagy a hibás, mert nem szóltál rám, hogy te barom ne 85-öst tankolj!
:-))))
honda mennyiért adná?
néha meglepően kevés árkülönbözet van a "gagyi" utángyártott és a gyári között
ha megtalálom beszélünk róla, egyenlőre nincs ott ahol gondoltam
vagy egy rakat motoros kacatom a padláson gondolom ott lesz valamelyik szatyorban
hétvégén meglesz nagy valószínűséggel
amúgy van xr4 hátsó féklámpakapcsolóm is kompletten kapcsoló&pálca&rugó
ha érdekel..........
azt már megtaláltam... mindig az jön elő amit nem keresek
ÁÁÁÁÁ a pink motorsnál normális fúvóka nincsen nem hogy kehelycső mindegy majd keríttek valakit aki tud rendelni mert ehhez én nem értek
pinkmotors-nál nincs ilyen?
amúgy regisztrálsz címmel névvel, aztán a bankkártyádon található számokkal, paypal-en kifizeted, és küldeni fogják,-kizárt hogy átverjenek
te magad?
egyébként mit szeretnél onnan? ha nem vagyok túl indiszkrét,-csak mert végül gyakran kiderül hogy postával, vámmal, árfolyammal együtt nem annyira éri meg
Mennyi az a kis pénz? Képet tudsz küldeni róla?
Sziasztok!
Van itt valaki aki tud az ebay-ről rendelni?
xr400on nem úgy van hogy egy index kapcsolónak látszó izével kapcsolod a tompítottat? nekem úgy van..érdekes megoldás..borulásnál folyton elnyomódik..már amennyit borultam..inkább földhözvágásnak nevezném...ejj deszeretem
nekem van egy valamilyen kormánykapcsolóm amin van index kapcsoló is
ha érdekel megkeresem és letesztelem
ha jól emlékszem a dt-hez vettem, de sosem lett feltéve mert lett gyári hozzá
kicsi pénzért megkaphatod
Szívesen!
Köszi szépen, sokat segítettél, nekiállok a hétvégén!
Szia,
A motort messzire vitték,már nem is tudom hova.
A hosszméreteket le tudod nézni arról a képről amit már Te is láttál,az átmérőkről meg feltöltök még két képet. Nem kell amúgy századra pontosan megcsinálni,csak hogy nagyjából stimmeljen a kipufogó végébe. Amúgy ahogy látom a vastagabb cső átmérője:34mm,hossza: 38mm,a teljes hossz: 140mm,a vékonyabb cső átmérője: 28mm. A vékonyabb cső falvastagsága 1mm,a vastagabbé meg 2mm....a képek alapján,nincs a kezemben.
Köszönöm a segítséget! A többi a pénztárcán, és a szerelőn múlik.
Szia,

Most találtam az írásod a kipufogóhoz hegesztett furulyáról.
Ugyanezzel a problémával küzdök én is, s nagyon tetszik a maszek furulya, aminek feltetted a képeit.
A segítséged szeretném kérni, hogy ha nekiállok hegeszteni egy ilyet, mik a méretek:
- hány mm-es a cső vékonyabbik és vastagabbik átmérője?
-hány mm hosszú a cső vékonyabbik és vastagabbik része?
- milyen vastag a cső fala?

Akinek eladtad a motort, ő is budapesti? Esetleg meg lehetne nézni?
Köszi előre is!
asszem mindent leirtal
Az fasza lenne! Milyen cuccokat kell beszerezni hozzá? Mert egy szerelő önmagában kevés. XD Gondolok én egy új kapcsolóra amit a kormányra kell szerelni, relé, vezetékek, saruk. Kihagytam még valamit?
van olyan verzios XR amin gyarilag volt index.....lehet a tied olyan csak leszedtek rola amugy meg szerintem lehet tenni ra csak kellnek cuccok hozza
12000ft
Szevasztok! Kérdés: 600 XR-ekbe be lehet kötni az indexeket? Mert akárhány Xr-t láttam azokon nem volt. De nemrég láttam egy videót, és azon rajta volt. Nagyrészt közúton használom, és nagyobb városi forgalomban elég gáz karral jelezni. Tudom elég hülye kérdés, de én totál hülye vagyok hozzá.
Na ezt elnéztem. Azt hittem nekem írtad.
Sajnos kicsit füstöl és így nem eladó. Most volt felújítás de már utólag bánom hogy nem lett megfúrva.