Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja valaki milyen méretbeli különbség van az 520 as és az 525 ös lánc között csak a szélességében vagy fogtávolságra is más az 525-ös?
mostanában homokozás előtt csak csavarlazítóval fújom le
kb addig ki is tart amíg elérek a homokig
2 év alatt nem fújtam el egy flakon láncsprayt
Acélból de már van már a láncba kb 6-7000 km és ez csak terepen 2 személlyel.Nem valami nagyon bírja a terepet pedig O gyűrűs d.i.d lánc de hát ennyit bírt.Mondjuk lánc spray-t nem látott inkább csak motor olajat szoktam rá csepegtetni de az se sokat ér mer a porba-sárba hamar lejön róla
egyébként meg miböl van a hátsólánckereked? meg nem is hajtottad idén
en most uj hátsó fogaskereket rendelek ... aztán ha kellőképpen megették egymást a láncal akkor cserélek mindent.. ég belefér 1-2 ezer sztem ...
Hát persze gondolhatod Viszont lassacskán nekem is láncot kéne cserélnem mert a múlt hétvégén már csúnyán zörgött és tönkre fogja vágni a hátsó lánckerekem
hát meglátjuk egyszer majd:)és kertészkedel is ott kint? már elképzeltelek fecskében szalmakalapban gereblyével a kezedben
Nem csak az miatt szoktam lemenni ott van a csajomék hétvégi házuk is de hiába mondod itt pest környékén nincs egy normális erdő ahol lehetne motorozni,nézelődni egyszer ha lejönnél meglátnád miről beszélek
4800 papir aszem a motoros weben xl hátsó 40 es + posta 1400 de új jövőhetén rendlek webröl ha valakinek kell valami tessék szólni:) 3000ért meg lehet valami ugyancsak leharcolt szart kapsz ami már egy lánchoz valószínűleg hozzá kopott bár te tudod:)
van normális hely .... ink te hozd a vasat fel sztem olcsóbban bérelnél neki egy helyet mint amiből lejárkáló egyenlöre meg amugy sem tervezek hosszabb menetet Max a jánoshalmit de még fogalmam sincsen mikor és hogy de tuti megyek majd
Köszi!Úgy néz ki a dolog hogy kb 6000 ft ból meg van postával együtt.
Itt pest környékén nincs egy normális hely ahova érdemes lenne elmenni motorozni bezzeg nálunk ott a Vértes és a Bakony nem hogy lejönnél inkább oda
Eladó vadiúj német JMT CB14-B2 aksi XL600 Transalp-ba (-93). Irányár: 7000 Ft. Info: jedis@freemail.hu
jellemzö inkább otthon ülnek anyu szoknyáján:D
pest környéke valaki csapatni?:)
szép reggelt :) log az eső lába
a posta $6,85...+ha megvámoltatják akkor 12,95+6,85+27%áfa..de ez nem mindig.
S.O.S. Sziasztok NX 650 Dominatorba nincs véletlenül tűszelepetek?
Neten sem találtunk a segítségemmel sem! Üdv: L
az a karbi azert kormosabb mert az a fokarbi....alapjaraton a masik zarva van....nekem is egyik kormos volt XL-en
Az a membrán szabályozza alacsony fordulaton a levegőt alapjárati benzin/levegő fúvókához aminek az a szerepe hogy kis gáznál még nyitva tartja a légjáratot viszont nagyobb fordulatnál a vákum beszívja a membránt és ezáltal a levegő nyílás elzáródik.Ami neked most valószínű nem működik rendesen.Azt hogy olyant honnan tudsz szerezni azt nem tudom de próbálj meg pár bontóst felhívni.
A membrán miatt szórakozhat az alapjárat?Az a karbi,amelyikben a membrán van kormos volt,még a membrán alatt,ahol a pici lyuk van ott is!Illetve hol lehet venni olyat?
Az a gyorsító membránja ha az lyukas akkor azt mindenképp cseréld ki
Köszönöm a válaszodat!Kipróbáltam,de nem használt!Szétszedtem a karbi és találtam benne egy membránt amin van 1 pici lyuk,szerintem köze lehet a problémához!
A honda nem ad ilyent mert ez a mikuni tuning karbihoz kéne mert sok anyagot kap a gép 1/4 gáztól felfele és kell bele egy szűkebb kehelycső ami nem is drága dolog itt az ebay-en csak félek a postázás lenne sokba
mivel csak akkor láttam a feliratot amikor visszatetted a töltögetőt....
meg aztán jobb későn mint soha orgoványig szívtál volna vele
na akkor fikázhattuk volna a babacsörgőt keményen