Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem.
Sziasztok.A1 kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni "T4" kategóriás mezőgazdasági vontatót?(mert a jogsimba nincsen T kategória,csak K kategória)
Sziasztok,
meg tudná mondani valaki, hogy egy bírság befizetése automatikusan az alapját képező magatartás elismerését is jelenti? Friss hír, hogy a budapesti közteres kamerák felvételei alapján nem bírságolhatóak az autósok az objektív felelősség keretein bellül, de mi a helyzet azokkal, akik már befizették a bírságot?

http://index.hu/belfold/budape...
dozsaugyved.hu
Keresem a motor gazdáját!!!! Valaki esetleg rá ismert?
Szia! Üzentem nézd meg.
Sziasztok!

Másfél éve volt egy balesetem, egyértelműen nem én voltam a hibás, viszont a másik fél nem akarja elismerni hogy ő volt a hibás és most még a biztosító tájékoztatása szerint jogi képviselőt is fogadott, tudnátok nekem valakit ajánlani aki tudna engem képviselni és ért a dolgokhoz, legtöbbet ki tudja hozni az ügyből?
Ott is gépkocsit ír....
ebben az szerepel hogy ahol nincs szám a forgalmiban ergó motor. az is ingyen mehet

http://www.bkk.hu/2017/01/a-fo...
A cikkben gépkocsiról van szó, motort sehol nem írnak.
http://www.portfolio.hu/ingatl...
Most akkor 0-ás motor forgalmival lehet ingyen BKV-zni ?
Tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, aminek forgalmi engedélyében a V.9 pont, azaz a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4, vagy amelynek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi besorolást. Ez utóbbi egyébként a hazai nagymotorállomány szinte teljes egészére igaz. Robogót használhatod, mivel forgalmi engedéllyel rendelkező gépjárművekről szól a rendelet.
Itt a nyakunkon a smogriadó!
Elvi kérdésem, mert pillanatnyilag nem akarok motorra ülni:
1. vonatkozik motorokra is a smogriadó?
2. ha netán igen, akkor ránk is vonatkoznak a környezetvédelmi besorolás? a Burgmané (2000) 00 (lehet, hogy csak WC-re mehetek vele?
3. mi van az 50-es 2T robogommal, azzal mehetek? (aminek nincs besorolása az nem mehet, ezt mondták .)
nem.
Tőlem is kérdezték anno mit tettem, én csak annyit mondtam eldőltem a motorral
Aztán valami karambol nélküli baleset volt a papíron persze szakszavakkal
Nem értek hozzá de lehet csak azt keresi az oep hogy melyik biztosítót tudja lehúzni ha többszereplős esemény volt és nem ő a hibás
Amúgy ha nem a mentő visz be akkor nem szabad a motoros esést emlegetni, biciklizés meggyszedés csatornstisztítás stb ezeknél nem baszakodnak
Velőlem legalább 5 helyen folyt a vér mégis órákat várattak mert azt mondtam motorral estem
Sziasztok van egy barátom aki elesett közúton, legális biztosítással rendelkező motorral, nem volt belőle rendőrségi ügy bement maga a korházba de megsérült műteni kellet töbször,a baleseti papírjára ráiratta elesett a motorral.A tb-t fizeti rendszeressen 20-éve.De most kapott az OEP-től egy paírt hogy hogy történt a baleset részletessen írja le mikor, hogy ,szerinte ki volt a hibás ,meg ilyen ökörségek Mi a szart akarhatnak Van valami kizáró ok amiért az OEP nem köteles állni a korházi költségeket?
Szia! Jól gondold meg , mert még az eladó anyjának a szüzességi bizonyítványa is kell ahhoz , hogy kinti motort Magyarországon forgalomba tudj helyeztetni. Elmész a lakhelyed szerinti KPM-hez, vagy most ami ilyen szervezet van és ott érdeklődj, hogy ez a dolog , hogy is megy, és azt írd fel magadnak pontosan!
És az lesz az igaz!
Sziasztok!Hátha tud valaki segíteni!
Akarok venni egy mocit kinnt,de a forgalmit biztosítás nemfizetés végett elvették!Ha adás-vételivel bemegyek az okmányirodába és honosítom kapok új forgalmit?Megoldható valahogy?
Köszi a segítséget!
elírtam...lehet,hogy a keserű likőr miatt...?
68
Amúgy meg nem is annyira durva,mert 58fölött normál trafi bemérésnél már alapból 30rúgó a büntetés...
a kevesebbet állapítanak meg részt megerősíteni tudom, épp ezért nem is akarok nagyon pattogni hanem inkább befizetem halkan azt a 10ezer Ft-t a közösbe
ha megállapította akkor annyival is mentél, nekem van helyszínelő évfolyamtársam, állítása szerint szinte mindig kevesebbet állapítanak meg mint amennyivel ténylegesen ment a gépjármű
és ahol 50el lehet menni ott már 51ért is jár a bünti(leszámítva a pontossági határokat)
semmi bizonyíték max a baleset nyomai amiből az igazságügyi szakértő ezt az 58-62-t megállapította