Teljesen véletlenül a poszt után ez a videó került valahogy elém, azt gondoltam jó ötlet, itt megosztani. Elnézést ha valakit megbántottam!! Nem akartam okoskodni, nem vagyok okos. Még azt sem tudom hogyan adagoljam a spurit!
viccet félre téve ha autóba használtad akkor nem értem mit kérdezel. A megadott arányban bele rakom tankolás előtt a tankba azt ráengedem a benyát. Minden tankoláskor használom általában.
..KÖsszi "Fisi".. akkor a következő motorom 650 ccm felett lessz... már amúgy is régóta motorozok, - így már vágyom egy nagyobb teljesítményű vasra...
Ülj rá egy sportmotorra, mondjuk egy ZXR-400-ra, na az kicsi. Ott megőrülsz egy idő után, pl. a befeszített térdek miatt. De azt nyilván nem is egész napos túrázásra találták ki. Az Er-5 ezzel szemben nekem nagyon kényelmes, nem terheli meg különösebben sem a csuklót, sem a térdet, el lehet férni rendesen, laza testtartással.
De ülj rá egyre szerintem, és majd meglátod, látatlanban nehéz megítélni. Meg attól, hogy a magasságunk hasonló, még nem biztos, hogy az arányaink is, a végtagjaink hossza stb. Szóval a puding próbája...