Ráadásul még mindig nincs kész pedig hétfőn már egyre odavittem a motort! De majd meglátjuk!
) Aztán megnéztem, ez egy egykori japán márka, amit megvettek a németek. (megint
) Aztán azt is megnéztem, hogy a súlycsökkentésben élen járnak. (
) Aztán hogy nagyon korszerű anyagokkal dolgoznak, szinte minden sisakjuk üvegszálas, karbon vagy hasonló. (
) Aztán elolvastam teszteket, véleményeket, mindenki nagyon pozitív volt róla. (
) Aztán megnéztem a terméklistát, és találtam nekem tetszőt, ami jól is nézett ki, meg tudta is amit elvárok. (
) Aztán megnéztem az árakat, gondoltam ilyen csúcssisakokra úgyse lesz pénzem... és nem igaz! Jellemzően az alsó-közép árkategóriában mozognak! (
)
Azóta is az van(999-es)elég könnyű(1050g)és a sharp teszt nem az általános szögből ejti a bukókra a súlyt hanem megpróbál az élethez közelibb törésteszteket produkálni.
Mindent tud, ami nekem kéne, és szerintem az ára korrekt (főleg ha azt nézed hogy ha a hozzá járó tartozékokat külön kéne megvenned, már csak az 10e-en felül lenne).
De állítólag- vámmal együtt is csak 50 ezer körül van az egész. Szemben a hivatalos márkakereskedés 300 ezres árával...