Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első lépés. Megnézni mennyi a benne lévő fagyálló fagyaspontja. Mihez képest gondoltad hogy töményebbre kevered? A túl tömény fagyálló megeheti akár a blokk alu anyagát is!
2. ha kiveszel belőle akkor meg előbb inkább a kiegyenliton keresztül és soha ne várd meg míg totál elfogy a víz, szerinted miért van a minimum szint rajta megjelölve?
Totál katyvasz amit csináltál és egyáltalán nem ésszerű.
3. Inkább előbb kérdezz itt, lehet még akkor is jobban jársz ha vissza lapozgatsz, épp csacsa kolléga lett jól leoltva nemrég emiatt.
Ezért kurvára harapunk itt régebbi emberek. Kereső!
A. Többit csacsa jól írta le kb.
Nagyon szivesen az igazság az hogy ezt én is most tanultam itt a fórumon de örülök hogy segithettem.
Köszi a gyors választ. Kristálytiszta a víz amit leengedtem úgy hogy a hűtőt nem kell szerintem levenni. Még egyszer köszönöm. Kb. erre a megoldásra jutottam én is mint amit írtál. :)
Én ugyanezt csináltam az a tuti ha leveszed a tankot leengeded az összes folyadékot és beleöntöd az 1.7 l -35 fokos rózsaszinű fagyállót kb :1300 ft a 2l és javaslom hogy akkor már a hűtőt is vedd le és mosd ki feltéve ha mocskos vizet engedtél le.
Sziasztok. Egy gyors kérdés és bocs ha már volt téma, nem volt most kedvem visszalapozgatni. Úgy gondoltam a hidegre való tekintettel, hogy dúsítom a hűtővizet egy kis fagyállóval. Levettem a kiegyenlítő tartály kupakját. A víz leengedőn a blokk jobb oldalán a szivattyúnál leengedtem egy kis vizet ami el is tűnt a tartályból. Persze mind ezt járó motornál. Utána töltöttem ugyan annyi fagyállót ami ugye jóval sűrűbb mit maga a víz és nem nagyon akar utána folyni a kiengedett víznek vagy keveredni a vízzel a kiegyenlítő tartályból.. Az lehet a baj, hogy sűrűbb? Hígítva kellett volna után töltenem? Tuti levegős lett a rendszer úgy hogy most le kell szerelnem a tankot hogy rendesen feltöltsem vagy járassam még egy picit? 7 dl-t engedtem le. Előre is köszönöm a segítséget.
Akkor már jött volna a nagy fekete autó...:)
Jááj banyek
Ne éld bele magad, nem vagyok "társasági ember", igazából még motorozni is csak egyedül szeretek. Ne is sajnáld a dolgot, mert szórakoztató sem vagyok. de ígérem, valamikor tavasszal egyszer (legalább) eltolom a pofámat hozzátok.
Fuvart intezek. Gyere!
Majd nyáron. Qrva messze van, nincs az az isten, hogy én ilyen hidegben, leittasodva 5 km-t gyalogoljak hazáig!
Me tök vagy. Mi lett volna ha rendes névvel regelsz be nem egy V2 rakéta névvel?
Feladtad a labdát, muszáj volt reagálni. Persze vicc volt csak, de Era még aláöltözőben meg hátizsákkal se igazán súlyos egyéniség.
nem ide tartozik de már úgy letiltottak hogy reggelni sem tudok a facen.
Zé egy édes érzés, kivéve mikor egy beázott csati miatt megáll 270 kmre a háztól. Olyankor inkább kabbefaxom érzés
Nem csak már idegallapotba vagyok!
Bogyó nem akarsz valamikor röffenni az Old motorsban?
Nem, kérdezd meg a többieket anno Lockenhausen környékén hogy ment két személlyel. Era 40 kiloja is számít!
Az jó ár volt.Az R17 akciósan is 49-ért árulja. +szállítási ktg
Csak gyenge és lassú.

A Zé-hez képest.
Mi van ma veled, csalánra vizeltél?
Nekem a hátsó annyi csak a Zére, igazi költséghatékony motor az Ernő!
Japu légyszíves rendeljél emberünknek is, mert még fél év múlva sem fogja megvenni!

Két napon belül megjött a Micsheli Pilott Street Radiál. Most 45600Ft/pár a Kék Holdnál.
Hali tesó!