Kawasaki ER-5

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új dob segít rajta.. :D
http://youtu.be/TjOCpJD7GTs;feature=share Helló mindenkinek! Erről a videóról mi a véleményetek? Lehet hogy segítene a ciripelésen................ vagy jobban fel erősítené? Köszöm előre is a véleményeket!!! További szép napot!! ✌️
sziasztok . egy kérdés er5 -ről, a régi A verzió segédváza változott a B 2001 utáni verzión?
Sziasztok!
1997-es ER5-höz nincs valakinek eladó gyújtáskapcsolója emberi áron? Sajnos a miénk piszok nehezen fordítható el...
Köszönöm az elgondolkodtató sorokat, és a logikus levezetést!
Egy szelepkitamasztast, mar a digitalis szinkronteszterek a nyomaslefutassal kimutatnak... ilyen esetben az vetodik fel, hogy mennyi ideje karosodik Igy a eröforràs. Ès hogy kapott-e valaha egyàltalàn rendes idöszakos karbantartast.
Amugy siman lehet dugulas is amit, hidegen meg a dusito rendszer nemileg kompenzal.
Ha magasabb formulaton dolgozik akkor inkabb a porlaszto... egy gyertyakep sok mindent elarul.
Persze ettöl mèg siman lehet hogy kopott a henger es azert hogy ki.
Ilyen motort csak akkor vennek meg, ha kepes vagyok a pontos hibaanalizisre, es utana magam meg is tudom csinalni, mert ax ilyen gombokèrt vett motorok javitasa pont Igy an olyan draga mint a èrtèkes motorokè.
Ha a ragaszto es a dugo benzinàllò, plusz szepen el van munkalva, hogy ne szoruljon.
Üdv! Néztem ma 1 GS-t, az egyik henger bemelegedéskor kihagy, az eladó szelepállítás megoldásra hivatkozik. (nincs kereplő hang) lehet ilyen szelephézag szűkülés miatt?
OK köszönöm! Ha ilyen van, akkor beragasztással megoldódhat? (bocs, ha már ezt 100-an kérdezték)
Igen, erröl van szò. Suzuki gs 500 nàl pl.
Üdv! Ezt a befúrás a tolattyúba úgy kell elképzelni, hogy a suber-hengeren átfúrnak, hogy a membránnál ne alakuljon ki megfelelő vákum?
Mikor belépsz, jelszóval, fent jobbról a második kis fehér ikon.
Már átnéztem, de "importőr" amiket találtam :(
Nekem? ha igen azt hol találom?
Írtam privátban.
Helló!
Gugli nem segít? pl:
https://www.kepesmotor.hu/kawasaki-tura_sporttura/?st=kawasaki+er-5
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-5
Üdv! Most jutottam oda, hogy visszaülnék egy nyugisabb mocira. A nézelődéseim után az E-5 a kiszemelt típus. Van valahol valami oldal, egyéb ötlet, hol vannak fellelhető (neppert kikerült) eladó Kawák? Köszönet!
A fojtás típusa:
-gyárilag fojtott: Különbözö megoldásk vannak motormárkák szerint. A porlasztós motorknál el van fúvókázva a porasztó, a tolattyú felett van egy ütközö, hogy ne tudjon felmenni teljesen, meg van fúrva a tolattyú (suzuki gs 500), szívócsonk szükített, tompább a vezérmü tengely, módosított a gyújtásvezérlö...
-utólagosan beszerelt fojtás: jellemzöen egy alátét szerü szükítö van betéve szívocsonkba (hengerfej-karburátor között, esetenként szükít´ö van behegesztve a leömlöbe.

Az utólagosan beszerelt eltávolítása viszonylag egyszerü és nem túl költséges beavatkozás. A gyári fojtások eltávolítása már kíván némi utánjárást, szakértelmet, és jóval költségesebb. Hogy melyikkel van dolgod annak neked kell utána járni.

Különbözö gyártó
Sziasztok!
Keresek használt Bagster tankbőrt 2000-ig Er5-re.Lehetőleg fekete színben. Ha valaki tud ne tartsa mgában! Köszönet előre is!!!
Szia! Hol van folytva a motor? Mi most vettünk egyet páromnak, és szeretném kiszedni belőle.
Halleluja! Király! Mindjárt írok is akkor!!!!
Sziasztok, ER-5höz hol keressek kipufogót szerintetek? Sajnos amilyen dobbal vettem, ki van herélve, baromi jó hangja van ugyan de nincs benne folytás ezért gyengélkedik szegény moci. Sehol sem találok hozzá kiput...
Jó a videó ! Köszönöm!