Kawasaki ER-5

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki ER 5 ÖHLINS hátsó teleszkópok-elcserélhető gyári telókra + ráfizetésre!70 599 38 55
Kawasaki ER 5-GIVI doboztartó konzol eladó:18.000-70 599 38 55
Eladó Kawasaki ER5-Givi oldaldoboztartó konzol+oldaldobozok-használt állapotú-törés repedés nincs rajtuk-2 db kulccsal-Ár:58.000 Monor vagy Bp-70 599 38 55
Szakadt a hátra menő vezeték valahol, vagy kontakthibás valamelyik csatlakozó, esetleg maga a hátsó foglalat.
Üdv! Feleségemnek van er-5 és azt produkálja, hogy a jobb hátsó index nem világít, az első pedig gyorsabban villog. Kicseréltem mindkét izzót és ugyanez történik. Mi lehet a gond? Előre is köszi!
Új dob segít rajta.. :D
http://youtu.be/TjOCpJD7GTs;feature=share Helló mindenkinek! Erről a videóról mi a véleményetek? Lehet hogy segítene a ciripelésen................ vagy jobban fel erősítené? Köszöm előre is a véleményeket!!! További szép napot!! ✌️
sziasztok . egy kérdés er5 -ről, a régi A verzió segédváza változott a B 2001 utáni verzión?
Sziasztok!
1997-es ER5-höz nincs valakinek eladó gyújtáskapcsolója emberi áron? Sajnos a miénk piszok nehezen fordítható el...
Köszönöm az elgondolkodtató sorokat, és a logikus levezetést!
Egy szelepkitamasztast, mar a digitalis szinkronteszterek a nyomaslefutassal kimutatnak... ilyen esetben az vetodik fel, hogy mennyi ideje karosodik Igy a eröforràs. Ès hogy kapott-e valaha egyàltalàn rendes idöszakos karbantartast.
Amugy siman lehet dugulas is amit, hidegen meg a dusito rendszer nemileg kompenzal.
Ha magasabb formulaton dolgozik akkor inkabb a porlaszto... egy gyertyakep sok mindent elarul.
Persze ettöl mèg siman lehet hogy kopott a henger es azert hogy ki.
Ilyen motort csak akkor vennek meg, ha kepes vagyok a pontos hibaanalizisre, es utana magam meg is tudom csinalni, mert ax ilyen gombokèrt vett motorok javitasa pont Igy an olyan draga mint a èrtèkes motorokè.
Ha a ragaszto es a dugo benzinàllò, plusz szepen el van munkalva, hogy ne szoruljon.
Üdv! Néztem ma 1 GS-t, az egyik henger bemelegedéskor kihagy, az eladó szelepállítás megoldásra hivatkozik. (nincs kereplő hang) lehet ilyen szelephézag szűkülés miatt?
OK köszönöm! Ha ilyen van, akkor beragasztással megoldódhat? (bocs, ha már ezt 100-an kérdezték)
Igen, erröl van szò. Suzuki gs 500 nàl pl.
Üdv! Ezt a befúrás a tolattyúba úgy kell elképzelni, hogy a suber-hengeren átfúrnak, hogy a membránnál ne alakuljon ki megfelelő vákum?
Mikor belépsz, jelszóval, fent jobbról a második kis fehér ikon.
Már átnéztem, de "importőr" amiket találtam :(
Nekem? ha igen azt hol találom?
Írtam privátban.
Helló!
Gugli nem segít? pl:
https://www.kepesmotor.hu/kawasaki-tura_sporttura/?st=kawasaki+er-5
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/er-5
Üdv! Most jutottam oda, hogy visszaülnék egy nyugisabb mocira. A nézelődéseim után az E-5 a kiszemelt típus. Van valahol valami oldal, egyéb ötlet, hol vannak fellelhető (neppert kikerült) eladó Kawák? Köszönet!
A fojtás típusa:
-gyárilag fojtott: Különbözö megoldásk vannak motormárkák szerint. A porlasztós motorknál el van fúvókázva a porasztó, a tolattyú felett van egy ütközö, hogy ne tudjon felmenni teljesen, meg van fúrva a tolattyú (suzuki gs 500), szívócsonk szükített, tompább a vezérmü tengely, módosított a gyújtásvezérlö...
-utólagosan beszerelt fojtás: jellemzöen egy alátét szerü szükítö van betéve szívocsonkba (hengerfej-karburátor között, esetenként szükít´ö van behegesztve a leömlöbe.

Az utólagosan beszerelt eltávolítása viszonylag egyszerü és nem túl költséges beavatkozás. A gyári fojtások eltávolítása már kíván némi utánjárást, szakértelmet, és jóval költségesebb. Hogy melyikkel van dolgod annak neked kell utána járni.

Különbözö gyártó
Sziasztok!
Keresek használt Bagster tankbőrt 2000-ig Er5-re.Lehetőleg fekete színben. Ha valaki tud ne tartsa mgában! Köszönet előre is!!!
Szia! Hol van folytva a motor? Mi most vettünk egyet páromnak, és szeretném kiszedni belőle.