,
, még 90-enbe.
, + gépészkedtem mint hülye gyerek az első randin
.
.
?/.
, ez kurvára nincs így
.
.
, az iskolákra csak azért térek ki mert nem tudom elképzelni h bizonyos lépcsőfokokat át lehet ugorni.
De ha lesz hozzam intezett kerdes, akkor beszelek.
Illetve, ha valaki "nagy hulyeseget" mond....
, bár volt aki lefikázta
, de az én elvárásomnak megfelel
.
, tehát nem pályagumi, viszont hidegben /reggel megyek melóba 10-15 fok/,
szószerint /ebből a bejáratás 90-120-as tempó 1800km/, amit a képen látsz 5000km a gumiban és még f@sza, pedig nem túl lassan járok /amint a rendszámból tán látszik/, és kicsit dragosan is indulok.
Sot letezik vakumos vezerlesu is. A Z-k ben alkalmazott porlasztocsucs - meg a neve is arra utal, hogy porlasztast csinal - hoz hasonlo van pl a 80-90es evekbeli autokban. Csak ott nem hengerenkent van, hanem egy darab. A porlasztocsucs pedig nem mas, mint a legtoroba belogo csocs, ami n van egy lyuk. A lyukba allando nagy nyomason torlodna be a benzin, amit szelep akadalyoz meg, amit egy rugo zar be. A rugot pedig egy magnes emeli el, amikor gazt adunk. Az elemeles merteket pedig computer szamloja ki rengeteg paramerter alapjan, ettol fasza es pontos. Amikor valamelyik szonda beszarik, akkor meg rohadtul nem jol szamol a computer es az egesz egy kalap szar lesz. Ezert k...ta ki sok szaki az Opel Kadettekbol az "ijectoros" okossagot es szerelte vissza a fasza kis Banki-fele porlasztot.
Manapsag mar nincsenek ilyen gondok, a Z-k is nagyon jol muzsikalnak. Bar tizenevesen majd meglatjuk.
.
.
, és nem is biztos h driftelve akar fordulni
, és hát Talma csak 1 van.
. Az öcsém VFTS Ladával nyomta a rallit /autó szerelö/, de volt 1 szerelő haverja aki b@szus vér profi volt /motor csere, futómü állítás 2 ember 15-20 perc, hangról megmondta hányas henger hagy ki, stb/ és vezetni annyira nem tudott, h a forgalomba 5 ször megvágták és aszonták nincs az a jatt amiér étengedik
.
, hanem mer imádom a motorokat, bütykölni, simogatni, használni, nézegetni és egyáltalán bármit ami kapcsolatos velük
.
Szal egy szimpla ECU ,szimpla mágnesszelep vezérelt injektor, és ovális fojtószelep/torok
Motorossuliban egyebkent el szoktak magyarazni a muszaki dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy Kokenyek is elmondjak a lurkoknak, hogy kanyarba azert megyunk be kuplunggal, mert a motorfektol darabos lesz a fekezes, amit megrangatja a lancot, aminek holtjateka van, amitol bepattog a kerek, amitol fellevegosodhet az olaj a teloban a fogasi pont kornyeken, amitol nem lesz csillapitas, amitol lassabban fordulsz vagy elesel a pics@ba, amitol szetrugja az edzo a seggedet...!
Szoval ennek a dologna igenis mukodnie kell. Minel magasabb fokon kell uralni a technikat, annal inkabb. Lasd Talma: nem veletlenul tartjak a vilag egyik legjobbjanak. O maga alltija be a tesztmotorjat. A VB-n mikor kezdett visszaesni, O mondta meg a mernokoknek, hogy szerinte hogyan alltisak be a motort. Es bejott neki. Akarkire nem hallgattak volna a verprofi mernokok...
, a hasidom régi Z 750-re is jó
?
hogyan tudnék hozzájutni egy ilyen hátsó sárvédőhöz? Merre laksz? email címem: robiskukacfwponthu
Köszi.
Robis