Viccet félretéve, szeretem, ha visszakereshetőek a kontaktjaim, nem sürgős a dolog, meg mutatja a másik fél hozzáállását a dolgokhoz, hogy mit és hogyan reagál egy megkeresésre.
.
Egyébként nagyon fel van készitve minden téren a gép, hibátlan! De külömben nem kereeskedő,magánszemély a srác aki vette! Én szerintem úgy lehet vele(ha megnézed a többi 250 es xciting is ezen ár körül van-csak ez sokkal szebb!) kicsit motorozgat-közben árulja,és ha bejön akkor ..
!
?
Én is szeretem ha meg van írásban a dolog! És egyébként máshogyan nem is tudod megrendelni sem! De én azt gondolom mindenkép jobb a kép,ha elsőre ,gyorsabb kommunikációs eszközt válaszja az ember! Tisztább a kép aés gyorsabb! S ha tellen a részletek megbeszéltem,mehet az írásos megrendelés! Így akár egy hétig is ellevelezhetsz! A kymco robbantott rajzai(hogy is mondjam némileg nem a leg leg) ezért cikk szám alapján kiválasztani amit te szeretnél nem kis feladat! És évenkénti kiadásonkál is lehet pici változás a dologban,ami felvethet 3 alkatrész esetében akár 10Db kérdést is!