Én arra voltam szombaton, egész jó az út és szép a táj
-Tóthatár mentén visszafelé Hangony-Domaháza(jó utak vannak arrafele, egy-két tankcsapda, de könnyen kiszúrhatóak)-Cered-Salgótarján-21-esen le Hatvan-Gyöngyös.
Néztek is, hogy mi a francot keresünk mi ott 4 fokban
. Kötelező fátyolvízesés, séta, kilátó, szenya, műzli, forró tea termoszból, nyújtózkodás, zacskó igazítás, stb... Szép, íves, jól motorozható kanyarokkal tűzdelt a táj a Szlovák határ felé, az a szakasz eléggé bejövős volt nekünk. 280 km körül volt az össz. táv, pont kellemes egy ilyen kis vasárnapi kiruccanáshoz
) tapasztalható. Ha ezeket az utakat rendbe rakják, úgy néz ki teljesen jó szezonom lesz. Széles utat, gumifákkal mindenkinek.
a Mátra elbújhat az ottani utak mögött (Szendrő - Aggtelek) - minőségre
Az út elég jó bár a tegnapi napon akkora volt az oldalszél hogy 100-as tempónál is nagyon kellett kapaszkodni
.
de még tábla is figyelmeztet ott rá (már amikor nem lopják le..) egyszer nem volt ott, és éppen sietősre vettem így beleszaladtam
hát jobban aggasztott az indexnél az hogy nem-e ütötte meg a felnit, de hála égnek nem
vigyázni kell nagyon, katasztrófa utak vannak, van ahol a fél sáv be van szakadva
kb tavasz nem is lesz, egyből belecsöppenünk a nyárba
Durva kátyú lehetett, hogy így levette a helyéről a zindexet
pedig az SM-k jobban is tolerálják az ilyesfajta úthibákat, mint mondjuk egy sportmotor
Tavaly febr 28., idén ápr 11. és ugyanez a háttérkép fogadott:D
de nemgáz egyébként, motorozható
, Mházáig ok, utána kula (kátyús)
No majd legközelebb