beszereztem egy limlom 50es endúrót, nagy elvárásaim nincsenek felé de azért szeretném ha a fék működne rendesen
jelenleg egy vadiúj univerzális elsőfék van rajta, ami csapnivalóan foshalom, nem megy vissza a dugattyú rendesen csikorog a fék(gondolom a főfékhenger nem engedi vissza az olajat) nem kapcsolgat a féklámpát(mivel a kar se megy vissza a dugattyú nem nyomja alap helyzetbe)
namármost szeretnék egy olyan féket ami működik, de nem szeretném a motor árát rákölteni
van valakinek tapasztalata az olcsóbb fékekkel? sima 1 dugatyús lófasz kis munkahenger nem kell se nagy se radiális se semmi extra csak működjön rendesen
a gyári új majd 50 ezer ennyit nem szánnék rá, van egy rakás olcsó de ha ugyanolyan fos mint ami rajta van akkor avval nem vagyok előrébb
A villahíd mellett a kormánycsapágy a másik, ami ilyenkor kaphat - ha az sérült, az sem segít a többi alkatrész hibáját felismerni.
Amondó vagyok vedd ki a villahidat, mérd körbe (párhuazmosak/merőlegesek/egyenesek-e, amiknek annak kell lennie), házilag ennél többet nem tudsz tenni.
Szia!
Na, a kormányt megvettem, sikerült is átraknom a kezelőszerveket az újra, ehhez nem kellett szerelő.
Ma du. fogom nézni a futóművet, azt nem tudom, hogy kell-e a villahíd. ( a teleszkópszár biztos, azon szemmel is látszik, már kiszereltem)
Az a kérdés, van-e valami jó mődszer a villahíd mérésére, vagy csak akkor látom meg, ha már berektem az "új" villákat?
csak itt van egy barna vezeték is ugyanúgy a tekercsre van rákötve
szóval az 5 db spulniról 3 kivezetés van
de most már mindegy mert összejött annyi kompresszió hiány hogy be se akar indulni
Az 5 tekercs az valójában egy sorba tekerve az a töltés a fekete a gyújtó tekercs a pici fekete baszás meg a jeladó tekercs
Jeladó kb 121 ohm
Sárga a töltés 0,3-0,37 ohm
Zöld gyújtó tekercs 710 ohm
Lehet, hogy a hat tekercsből 4 világít, kettő tölt, fene tudja. Pl. Simsonon is volt olyan tekercs, ami meg volt csapolva, egyik kimenet töltötte az akksit, a másik meg segédvilágítás volt, asszem a féklámpát hajtotta.
én is olyan kapcsolást láttam eddig aminek a világítás meg a fesszab ág egy lenne
az biztos hogy a tekercs nem szakadt mert világítás van meg a szakadás jelző is csipog
a barna vezetékhez meg a tekercs sor egyik vezetéke és a sárgához a másik fele
A feher a test, zold a CDI fesz., piros a jelado, sarga a vilagitas. Kizarasos alapon lehet a barna az. Bar ugy remlik hogy altalaban a sargat osztjak el azokon, amiken csak 4 vezetek van.
arra a fekete baszra gondolok amin 3 vezeték van forrasztva az egyik direkt adja az áramot a tekercsből gondolom ez a világítás a két másik lehet ami a fesszabhoz megy?
de mi van ebben a műanyag baszásban??
mert alatta meg a gyújtótekercs van
szoci motoroknak sokkal látványosabban szét volt választva az áram termelő részei
minarelli robogó blokk ducati energia gyújtás
szikra van megy a motor, világítás van, de töltés nincs
a fesszabhoz nem megy áram
kivettem a tekercset ezen mi a fenét kell nézni? melyik része a töltés??
Köszöszönöm még egyszer. Azt áruld már el légyszi, hogyan, milyen kulcs szavakkal kerestél a jófogin, mert én nem igazán találtam semmit, az általad linkeltek meg igen hasznosak, gyakorlatilag meg is lenne minden, ami kell hozzá. Remélem nem adják el nagyon hamar, mert nekem még várni kell a rendőrségi jkv-re, meg a biztosítóra. Egy kárfelmérés törrtént már, de csak azt írták fel, mit kell szerintük cserélni, pénzről szó sem esett, én kérjek árajánlatot.
TÁROLÁSI AKCIÓ!
Kedves Motoros Társam,
ha biztonságban szeretnéd tudni motorod, én nem csak téli , hanem egész éves tárolást tudok biztosítani hozzá.
Most akciósan 7 000 Ft/ hó áron.
Köszönöm, főképp az első látszik hasznosnak, bár még nem tuom, a villa hajlott-e, vagy csak a villahídban csavarodott el.
mindenesetre a kerék nem áll egyenesen a kormányhoz képest.
Nem ütköztem az elejével, hanem ahogy lassan elém jött az autó, ki akartam kerülni, de nem sikerült, beleakadt a bukócső a rendszámtartójába. A bukócső elhajlott, én elestem, és a motor a szembejövő kocsi alá csúszott. (én szerencsére nem.
Köszi, majd keresgélek. Egyelöre úgyis várnom kell a rendőrségi jkv.-re. Nem hiszem, hogy nekiállok én javítani, meg a kárbecslésig nem tudom a költségvetést sem. Ahogy nézegetem, javíthatónak tünik a kormány, és a fékpedál is. (egyengetés, hegesztés)
Az elso kerékben van egy pár mm kajlaság, az szerinted a küllőkkel kihúzható?
jelenleg egy vadiúj univerzális elsőfék van rajta, ami csapnivalóan foshalom, nem megy vissza a dugattyú rendesen csikorog a fék(gondolom a főfékhenger nem engedi vissza az olajat) nem kapcsolgat a féklámpát(mivel a kar se megy vissza a dugattyú nem nyomja alap helyzetbe)
namármost szeretnék egy olyan féket ami működik, de nem szeretném a motor árát rákölteni
van valakinek tapasztalata az olcsóbb fékekkel? sima 1 dugatyús lófasz kis munkahenger nem kell se nagy se radiális se semmi extra csak működjön rendesen
a gyári új majd 50 ezer ennyit nem szánnék rá, van egy rakás olcsó de ha ugyanolyan fos mint ami rajta van akkor avval nem vagyok előrébb
Amondó vagyok vedd ki a villahidat, mérd körbe (párhuazmosak/merőlegesek/egyenesek-e, amiknek annak kell lennie), házilag ennél többet nem tudsz tenni.
Na, a kormányt megvettem, sikerült is átraknom a kezelőszerveket az újra, ehhez nem kellett szerelő.
Ma du. fogom nézni a futóművet, azt nem tudom, hogy kell-e a villahíd. ( a teleszkópszár biztos, azon szemmel is látszik, már kiszereltem)
Az a kérdés, van-e valami jó mődszer a villahíd mérésére, vagy csak akkor látom meg, ha már berektem az "új" villákat?
szóval az 5 db spulniról 3 kivezetés van
de most már mindegy mert összejött annyi kompresszió hiány hogy be se akar indulni
Jeladó kb 121 ohm
Sárga a töltés 0,3-0,37 ohm
Zöld gyújtó tekercs 710 ohm
😂
akkor vélhetőleg 2 tekercs sor lehet azon az 5 spulnin
az biztos hogy a tekercs nem szakadt mert világítás van meg a szakadás jelző is csipog
a barna vezetékhez meg a tekercs sor egyik vezetéke és a sárgához a másik fele
A feher a test, zold a CDI fesz., piros a jelado, sarga a vilagitas. Kizarasos alapon lehet a barna az. Bar ugy remlik hogy altalaban a sargat osztjak el azokon, amiken csak 4 vezetek van.
de mi van ebben a műanyag baszásban??
mert alatta meg a gyújtótekercs van
szoci motoroknak sokkal látványosabban szét volt választva az áram termelő részei
szikra van megy a motor, világítás van, de töltés nincs
a fesszabhoz nem megy áram
kivettem a tekercset ezen mi a fenét kell nézni? melyik része a töltés??
Kedves Motoros Társam,
ha biztonságban szeretnéd tudni motorod, én nem csak téli , hanem egész éves tárolást tudok biztosítani hozzá.
Most akciósan 7 000 Ft/ hó áron.
Pink motorkerékpár szerviz, Dorog
pinkmotorbikeservice@gmail.com
mindenesetre a kerék nem áll egyenesen a kormányhoz képest.
Nem ütköztem az elejével, hanem ahogy lassan elém jött az autó, ki akartam kerülni, de nem sikerült, beleakadt a bukócső a rendszámtartójába. A bukócső elhajlott, én elestem, és a motor a szembejövő kocsi alá csúszott. (én szerencsére nem.
https://auto.jofogas.hu/veszprem/Yamaha_XV_250_1996_os_alkatreszek_egyben_nagyon_olcson_154449733.htm
Ami a felnit illeti, meg kell nézni, nem deformálta-e az ütközés az agyon a küllő furatát.
Az elso kerékben van egy pár mm kajlaság, az szerinted a küllőkkel kihúzható?