Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!

Pár hónapja írtam,hogy a Ducati Monsteremnél megsült a generátor statorja.Sikeült végre szerezni egy bontottat Ebay-ről,egy
99-s 750-ből. Új akksi is van benne,viszont még a régi fesszab.A töltés viszont sztem sok,mert alapjáraton 13,5-14,fordulaton
viszont 17-18 V-ig felmegy.Ahogy nézem,a max 14,5-15 V kellene lennie.
sportkipufogó néven árulják, karbon dob, perforált cső: https://tomamotor.hu/Giannelli...
még véletlen se fém hogy tudjak tenni bele pár lemezt
a rezó is üres teljesen, házi barkács de nem néz ki rosszul
Herélt dobos? Lehet meg kéne próbálni hátul szűkíteni / fojtani a kimenetet, egyszerűbb ott manipulálni, ha kell
van egy 50es endúróm, megy mint a mérgezett egér csak úgy repíti a rozmár testem
de
alacson fordulaton alig akar menni aztán nekem meg többnyire az kellene
ha betennék egy lapot a kipufogó elé ami mondjuk 1/3 részben lezárja a csőbe történő áramlást mint a power szelep akkor jobban menne kis fordulaton??
Megcsinaltam, kb. 20-30 perc es tokeletes lett, mint a gyari.
Egy régi kollégám nevezte így, ráadásul ő iNbikus kulcsnak nevezte.
Mert nincs oNbusz,vagy mar a remizben van. 🤣
Mépont iNbusz?😀
Ó, de jó. Nekem még jó a csuklóm, ha kézzel csinálom, akkor jobban érzem, ha valami történik. Köszi, ezt kipróbálom.
Az iNbuszost.
*csavarhúzónyél, na...
Kúpos acél bigyóval nem próbáltam. A pörgetést azért kedvelem, mert hallani/érezni, amikor lazul és a forgatáskor a nagyobb koszdarabokat kiszórja. Alacsony fordulat/nyomaték beállítással csinálom, úgy észrevehetőbb.
Csináltam kézi forgatással (imbuszcsavar + alátét és csavarhúzócsél + imbusz bittel forgattam), ott kimondottan feltűnő volt a tisztulás folyamata, egyre könnyebb lett tekerni, de a csuklóm balesetes és nem tolerálja a tartós buzerálást.
Köszönöm, közben néztem a youtuben is, ott nem forgatták, csak egy kúpos acéllal finoman mozgatták, közben sprayozták valamivel, az is jó lehet?
Amúgy az egyik faszi a csavar átdugva a mások oldalon egy dugókulcs (aka krova) pont megfelelő elemét használva mozgatta a csőszegecset.
A pörgetés miért jobb, mintha csak mozgatom?
Forgatással. 10-es vagy 12-es csavar át rajta, anya innen, csavar kalapja onnan - peremes anyával könnyebb, azt is lehet, hogy peremes anya fogja közre, ez a te döntésed.
Valami tisztító ágens befúj a szegecs köré, a csavarra ráfogsz egy fúróval és megpörgeted.
Valaki tudja-e, hogy a féktárcsákon a csőszegecset hogyan érdemes megmozgatni?
Köszönöm, a név ismerősen cseng, majd megkérdezem őket.
Szerencsére nincs is messze tőlem.
gondos kínai kezek munkája
ahogy benyomták kivágta a karmantyút a furat széle aztán akadt a dugattyú
Ha kozepen megall, megakad az nem jo. Az be van verodve. Faltol falig kene neki akadas nelkul mozogni.

Villaegyengeto embert nem tudok, de aki felmerul, mint eselyes az a Sima Bela. Simateam pont hu
Szia!
Na, megnéztem tegnap a hirdetett első futóművet, sajnos nem jó hozzá más oldalon van a féknyereg rögzítő, és a km-spirál meghajtás. Egyébként nem is bánom, mert a villa csúszószára rozsdapettyes volt, így biztos eresztene. Ha csak ez lett volna a baja, akkor még vívódtam volna rajta. Mondta az eladó, hogy itt a szomszéd faluban volt ilyen villa egyengető ember, de meghalt. Azt mondta, hogy amég a horpadást is ki tudta javítani. Tudsz esetleg ilyet, vagy nem javasolt?
A kormánycsapágy így a villák nélkül szépen, könnyen mozog, középállásban van egy pontja, ahová beáll, ez normális?: Mert annak tünik, nem sérülésből ereedőnek.
na ami van 99% ugyanígy néz ki
alul kell rádugni a mikrokapcsolóra a vezetéket ami alapból jó szarul áll mert 90 fokos a saru
raktam már fel többet nem szokott gond lenni... mondjuk pár év után kirohad a kis ablak ahol nézed a szintet berakok helyette egy érmét és megy tovább a szekér ...https://robogonagyker.hu/Fekmu... akár ez is , itt nincs típus meg márka tartok itthon is külön , azzal nyomom ki a dugattyúkat a féknyeregből ha szorul vagy cserélek tömítéseket
valami olyasmi van rajta, vadiúj a cucc aztán mégis szar
azért kérdeztem van-e valakinek konkrét típusról gyakorlati tapasztalata
nyomj rá egy kínai robogó-atv munkahengert az megvan fékkarral kapcsolóval 10 alatt , pár évig megy
leginkább a féklámpa miatt hogy ne gázoljanak el, másrészt meg most szorul
a főfékhengerben nem jön vissza rendesen a dugattyú csak ha kalapács nyéllel meg van kocogtatva
így meg súrlódik, kicsit csikorog a fék alapból amíg nem megy vissza a dugattyú
bár az tény hogy így is volt meghirdetve hogy a fék szar, szóval nem ért váratlanul, csak azt gondoltam egy takarítás esetleg karmantyú csere után megjavul
Minek az? A fék a gyávák mentsvára.
Kendacsolj ra egy patkofeket,az olcso.