Igen,a liberalizmus,mint eszme nélkül,még jobbágyok,szolgák lennénk.Viszont amit ennek jegyében mostanában művelnek,teljesen degradálja ezt a szót.A klasszikus liberális elvek mellet,a jobboldali erényekre támaszkodva tök jó társadalmat lehetne felépíteni.
Na, megint hátulról támadnak a tetves libsik, nagyon fáj nekik, hogy orbán ide hozta a világ egyik legnagyobb elektromos autó gyártóját... persze közben most állapodtak meg, hogy az osztrák steyr üzemben is kínai autókat fognak gyártani, de azt nyilván lehet, mert az osztrákoknál libsi ül a kormánynál. https://forbes.hu/uzlet/unios-...
A jól kifejlett orbán fóbiád kicsit elhomályosítja az emlékeket 😁
Igen én emlékszem a 2002-es választásra, mikor orbán megbukott, meg is kaptuk meggyót meg gyúrcsótányt meg az egész csűrhét... akit 2009-ben a halál faszára kívánt már mindenki, sokkal inkább mint most orbánt.
Ezért nyert 2010-ben orbán úgy, hogy szinte csak el kellett mennie, és azért nyer azóta is, mert a bal oldal nem képes egy normális jelöltet állítani. 4-5 szegmensre vannak szakadva, az összefosásból meg nem lett lófasz se, mert mindet csak az érdekelte, hogy oda jusson a fazékhoz.
És? Azon is gondolkodj el hogy miért van ez?!? Miért mondják már nagyon sokan hogy ennek a garnitúrának takarodnia kell! Mindegy kicsoda lenne helyette, még ha nem is bízik benne mindenki (hidd el én sem)! Nem, nincs elfelejtve honnan jött! De ugye az megvan, hogy vitya honnan jött? Eleinte 2000-es években még azt is mondhatnám jó volt az elképzelt irány... Csak amikor mégsem ő nyert azt nehezen viselte, és végül is bosszút ált az egész nemzeten!
Mert ennyi forrásból - ha azt a tudását és technikát - amit arra fordított hogy hogyan kell kisemmizni egy országot, és hogyan kell közben az emberekkel elhitetni hogy őértük dolgozik, azt arra használta volna hogy valamit építsen, akkor már nem azon filóznánk hogy vajon Bulgária megelőz-e minket. És még így is lophatott volna több szigetre valót is!
A mérték, az amit már telibesz@rnak! És ez cseszi az emberek csőrét! Minden kormány mindenkor is saját magát, környezetét fogja tömni, de a mérték az nem mindegy!!!
mostanában az asszony mászkál vele, gyerek viszi a toyotát aztán nem akar villanyost venni
addig mondogattam hogy csak a buziknak van villanyos kocsija hogy inkább nem vesz 😂
na szóval az asszonynak már égő az f astra, úrihölgy adjon magára
próbálom rábeszélni a c-maxra aztán majd visszasírja az opelt a ford után 😆
tudom ki és honnét jött
az a feltételezés hogy mit tenne ha....
100% náci propaganda gépezet ami nálunk van
ha régen működött azt gondolták most is fog és lemásolták a vityáék
és működik 😂
azért ez némi fenyegetést megér(gondolkodós) Inikém ne hagyd magad egyszer légy férfi az életben az opel marad(meghajlós) 😅
Szomszédok kedvéért nem veszünk autót(ujjával nemet mutató)
Nyugi, ne ijedj meg, nem tiltják be, nyugodtan csinálhatod tovább otthon a négy fal között 😁 mint az összes többi is csinálhatná, én csak azt nem szeretem, hogy a lezárt fő utcán vonulnak tollal a seggükbe, és nekem még jó képet is kell vágnom hozzá
nekem rengeteg időm lenne népszerűsíteni bármelyik oldalt
vastag bőr van, szabadidő van, csak a pénzforrás nem talál rám
jó pénzért olyan meggyőződéses hülye lennék mint a nyuggerek a pártrendezvényeken 😂
még milliók se kellenek mert úgysem költök semmire sem
én reálisan látok mindent
nekem egyik oldalhoz sincs függőségem
most akarok éppen fejleszteni, a család megszavazta hogy az opelnak menni kell mert már a putris cigó jobb kocsival járnak
tiltakozok erősen de 2:1 arányban le vagyok szavazva
hiába mondom nekik hogy 2 milla alatt nincs értelmes kocsi ami hozza az astra szintjét....
nagyon eltökéltek
főleg mert az asszony nevén van aztán simán eladhatja nélkülem is a kis genyó
vargánénak kiesett a csöcs a szájából ezt használta ki az únió ballib vezetése és gondolataim szerint amerika előző adminisztrációja(gondolkodós) Az únió rájött,hogy nem tudja megvásárolni vityát mert el tudott síbolni annyi pénzt az ejus támogatásokból hogy nem tudtak erre már ráigérni(kezeit széttáró) Aztán minden eszközzel megpróbálták leváltani ez 3 cikluson keresztül nem sikerült nekik rájöttek, hogy a magyar baloldal annyira életképtelen, hogy sosem fogjha tudni leváltani akármennyi pénzt is tolnak a projektbe. Aztán jött a nerből belűlről egy emberke akinek annyi pénze nem volt a felesége biznyicei nélkül, hogy hideg ásványvizet meg tudjon venni egy büfében na erre lecsaptak. (kezeit széttáró) Már évekkel korábban simicskára is lecsaphattak volna még az is lehet, hogy voltak rá kísérletek mert jól jött volna egy nerből kitaszított bal oldalra átigazoltatott játékos de hát siminek volt annyi vagyona, hogy szerintem semmi kedve nem volt ilyen játékot játszani(kezeit széttáró) A csóri petyát meg azonnal feltőkésítették szerveztek neki egy pártot gondolataim szerint tolta és még tolja is az eu meg a régi amerika neki a pénzt bőrönd szám(gondolkodós) A balos féjszbuk meg az egekbe repítette minden csillag össze állt és a semmiből ez hozott is egy 30%-ot. kis szerencsével ininek lesz igaza,hogy mindenek ellenére az új projekt is csődöt fog mondani amikor eljön az ideje(óranézegetős)
ezért lesz neked is szerencséd a maradék 15-20 évedre(meghajlós) Én totyán kivűl nem tudnék mást vitya helyére elképzelni nem látom azokat a feltörekvő tehetségeket akik érdemben sokkal jobban csinálnák a dolgukat a haza és a nép javára.(kezeit széttáró) Az út ki van kövezve egy esetleges új kormánynak a határtalan és mértéktelen lopás tekintetében amit nem a népnek adnának jószándékuk jeléül(kezeit széttáró) ha vityáék csak tizedét lopnák el és sajátítanák ki maguk és az üszkük részére akkor részemről lehetne itt egypártrendszeres diktatúra is(kezeit széttáró)
Azon azért nagyon csodálkozom, hogy nagy hirtelen ennyire nekimentél vityának meg lölőnek hisz az elmúlt 14 évben pont ugyanezt csinálták és egy kicsit sem csinálták kisebb mértékben a síbolás magas fokát stabilan űzték eddig is. (kezeit széttáró) Egyetlen nevet sem tudnál mondani totyán kívül helyette. Most még is nagyon nagy elégedetlenséget és csalódottságot látok rajtad(gondolkodós) Nekem az az érzésem valami fiskális dolog csak történt nálatok ha már ilyeneket írsz,m hogy vitya helyett bármelyik fogyatékos jobb lett volna(gondolkodós)
de miért kell betiltani?
a komcsi rendszer nagyon buzi ellenessé tett mindenkit úgy hogy évtizedek múltán se múlik
cigókkal több a baj mégsincsenek betiltva....
ez is egy olyan nézőpont ami miatt marad a fidesz 😁
rengetegen gondolják ezt.
aki meg nem fideszből szökött az meg a gyurcsány embere
aki meg véletlen egyik sem az meg soros meg usa meg eu meg a fasztudja mi ügynök
ezt érte el a vitya a sok éves propagandával, hogy minden feltételezés már tényként van az emberek fejében
és ez nem fog változni
majd akkor lesz nézőpont vàltás ha a kedves vezetőnkre ráhúzzák a földet és elkezd a fidesz szétesni a hatalmi harcokban
Érdekes módon azt mindenki elfelejti, hogy ez a peti nemrégen még a ner csöcsén lógott, csak kitelt a becsülete, mint simicskának. A sok hülye meg őtőle várja a megváltást 🤣
Igazából csodálom, nagy egér, kibaszták a nerből, erre meghülyített egy csomó embert, és átlavírozott az eju parlamentbe 😁 igaz más lett a gazdi, de a lóvé ugyanaz 🤣
mert egyiknek sincs esélye
már most megmondom hogy jövőre is a vitya lesz a vezér, lehetetlen lecserélni olyan a rendszer
lehet egy párt 50% felett de az egyéni jelöltek szinte mind fideszes lesz, és az számít mennyi gomb nyomogatója lesz nem az hogy 50+% nyer pártként
https://forbes.hu/uzlet/unios-...
Igen én emlékszem a 2002-es választásra, mikor orbán megbukott, meg is kaptuk meggyót meg gyúrcsótányt meg az egész csűrhét... akit 2009-ben a halál faszára kívánt már mindenki, sokkal inkább mint most orbánt.
Ezért nyert 2010-ben orbán úgy, hogy szinte csak el kellett mennie, és azért nyer azóta is, mert a bal oldal nem képes egy normális jelöltet állítani. 4-5 szegmensre vannak szakadva, az összefosásból meg nem lett lófasz se, mert mindet csak az érdekelte, hogy oda jusson a fazékhoz.
Mert ennyi forrásból - ha azt a tudását és technikát - amit arra fordított hogy hogyan kell kisemmizni egy országot, és hogyan kell közben az emberekkel elhitetni hogy őértük dolgozik, azt arra használta volna hogy valamit építsen, akkor már nem azon filóznánk hogy vajon Bulgária megelőz-e minket. És még így is lophatott volna több szigetre valót is!
A mérték, az amit már telibesz@rnak! És ez cseszi az emberek csőrét! Minden kormány mindenkor is saját magát, környezetét fogja tömni, de a mérték az nem mindegy!!!
addig mondogattam hogy csak a buziknak van villanyos kocsija hogy inkább nem vesz 😂
na szóval az asszonynak már égő az f astra, úrihölgy adjon magára
próbálom rábeszélni a c-maxra aztán majd visszasírja az opelt a ford után 😆
az a feltételezés hogy mit tenne ha....
100% náci propaganda gépezet ami nálunk van
ha régen működött azt gondolták most is fog és lemásolták a vityáék
és működik 😂
Szomszédok kedvéért nem veszünk autót(ujjával nemet mutató)
nápolyi nagyon száraz
vastag bőr van, szabadidő van, csak a pénzforrás nem talál rám
jó pénzért olyan meggyőződéses hülye lennék mint a nyuggerek a pártrendezvényeken 😂
még milliók se kellenek mert úgysem költök semmire sem
nekem egyik oldalhoz sincs függőségem
most akarok éppen fejleszteni, a család megszavazta hogy az opelnak menni kell mert már a putris cigó jobb kocsival járnak
tiltakozok erősen de 2:1 arányban le vagyok szavazva
hiába mondom nekik hogy 2 milla alatt nincs értelmes kocsi ami hozza az astra szintjét....
nagyon eltökéltek
főleg mert az asszony nevén van aztán simán eladhatja nélkülem is a kis genyó
Azon azért nagyon csodálkozom, hogy nagy hirtelen ennyire nekimentél vityának meg lölőnek hisz az elmúlt 14 évben pont ugyanezt csinálták és egy kicsit sem csinálták kisebb mértékben a síbolás magas fokát stabilan űzték eddig is. (kezeit széttáró) Egyetlen nevet sem tudnál mondani totyán kívül helyette. Most még is nagyon nagy elégedetlenséget és csalódottságot látok rajtad(gondolkodós) Nekem az az érzésem valami fiskális dolog csak történt nálatok ha már ilyeneket írsz,m hogy vitya helyett bármelyik fogyatékos jobb lett volna(gondolkodós)
a komcsi rendszer nagyon buzi ellenessé tett mindenkit úgy hogy évtizedek múltán se múlik
cigókkal több a baj mégsincsenek betiltva....
rengetegen gondolják ezt.
aki meg nem fideszből szökött az meg a gyurcsány embere
aki meg véletlen egyik sem az meg soros meg usa meg eu meg a fasztudja mi ügynök
ezt érte el a vitya a sok éves propagandával, hogy minden feltételezés már tényként van az emberek fejében
és ez nem fog változni
majd akkor lesz nézőpont vàltás ha a kedves vezetőnkre ráhúzzák a földet és elkezd a fidesz szétesni a hatalmi harcokban
Igazából csodálom, nagy egér, kibaszták a nerből, erre meghülyített egy csomó embert, és átlavírozott az eju parlamentbe 😁 igaz más lett a gazdi, de a lóvé ugyanaz 🤣
már most megmondom hogy jövőre is a vitya lesz a vezér, lehetetlen lecserélni olyan a rendszer
lehet egy párt 50% felett de az egyéni jelöltek szinte mind fideszes lesz, és az számít mennyi gomb nyomogatója lesz nem az hogy 50+% nyer pártként