Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden esetben kapok pedig oda-vissza ügyfelek vagyunk. Én is dolgozok nekik.
A fodrász az igen. Ott akkor adnak nyugtát ha még soha nem láttak. Másodiktól már kísérlet sincs.
Hogyan lehet valakinek ilyen arcmemóriája ? Évente max négyszer megyek. Igaz a nyitásra mert akkor várni nem kell.
Mifelénk 20-ért szednek ki egy gyökerűt, 35,ért többgyökerűt.
Pofa újrabútorozása ca 3M
Tudom libsikomcsi vagyok de rajtam kívül egy vállalkozót se zavar a cégautoadó duplázása, az utalási díjak durva emelése.....
Ez az adócsökkentés kormánya még vagy már nem?
hát lehet felületesen olvastam ezeket a sírásokat
igazándiból nem nagyon érdekel a téma mert nincs 5 ezer a havi villanyszámlám
amúgy szerintem olyan 200ft lenne egy reális ár 1kwh villanyért, akkor a nép ezerrel elkezdene spórolni meg energia hatékonnyá tenni a házát
csak ugye ezt már tizensok évvel ezelőtt el kellett volna kezdeni szépen folyamatosan kiszámíthatóan emelni
pl anyáméknál kb 15 éve újra lett vakolva-szinezve a kádár kocka de nem szigeteltek mert minek, olcsó az áram olcsó a gáz.....
hiába mondtam hogy még 20% plusz se lenne az a kis hungarocell, nem akartak vele szarakodni
akkor inkább a mihazánk az busszal viszi a vonuló népet
Kevés volt az ingyen 12 millio?
Még mondig nem értem a problémát. Az ötforintos árnak semmi köze a napelemekhez. Lehet hogy a fészbukon ez az info de semmi jelentősége.
A sirás oka jogos, ha megszűnik a szaldó. Mert 5forintért veszi át vissza viszont már rendszerhasználati dijakkal adják. Az meg 36. De ezen csak az segit ha drágább lesz az áramdij. Szóval felesleges a sirás rívás, csak az internet hozadéka hogy mindenki megokosodott és ezt a többi félokossal elcsusztatják
Na,hadházy tüntest szervez,ini ott a helyed. 😆
annyira nem követtem a dolgokat de egy időben volt sírás ezerrel
komplett számlákat most nem találok lehet törölték csak ilyet
Nekem asszem az évek során kétszer volt plusszos az évvégi elszámolás. Egyszer ebből elég sok kwh, de azt se igényeltem vissza mert valami 28 ezret adtak volna. Azért meg nem fogok levelezgetni meg adózni belöle.
Most meg keves lett, mert az autótöltögetés nem lett tervbe véve, igy még felteszek 6-8 panelt, az elég lesz. Aztán ha megszűnik a szaldó ami nekem még 7 év mert a második invertert még jókor rakattam fel, majd leszek bajba a sok nyáron megtermelttel télen meg a fogyasztással
Ez igy van, ok okozati összefüggés. Ha annyiért adják el, mert annyi a számlában az áram dija, akkor nem veszik többért mert annyi az ára.
De ez nem akkor lett öt foriint, jóval korábban.
Ugxhogy továbbra se értem a felvetést, ez megint csak egy okoskodás hogy épp kivel hogy sikerült kibaszni. Pedig nem történt semmi. Aki ebböl remélt hasznot, adja el versenypiacon. Csak hát ott a vételi ár is elég rapszódikus, hol ennyi hol annyi. Meg az eladási is.
Lehet számlákat mutogatni, kaptak róla ez csak ennyit jelent. Amugyse értem minek tesz fel valaki tóbb napelemet, mint amirr szüksége van. Sose térül meg.
pedig ezyidőben az volt a terv hogy a betermelés ugyanúgy 5 forint mint az áram vétel
páran még számlákat is mutogattak erről
Nincs köze hozzá. Előtte is annyi volt. Központilag megállapitott, aztán amikor rendszerdijakat akartak emelni viktor nem.engedte. igy átszqbták, rendszerdij emelkedett, áramdij csökkent összeg ugyanannyi maradt. Veszteséges még atomerőmű szinten is.
Amugy meg mi köze lenne a napelemhez. Lakosság szaldóban utazik, jelenleg meg nem termelhet vissza. A naperőmüvek átvételi árát meg a KÁT szabályozza, äs nem öt forint. Plusz lassan a lakosság(sőt, egyebként is adott a lehetőség)is kimehet a versenypiacra, ott meg nem öt forintért veszik át.
Tényleg sok mindenhez akarsz érteni a netről, de ez csak fészbuk szint.
Én sem értem miért nem emelik tisztességes szintre az áramdijat és akkor nem.lenne se m vesztesäges sem a vételi ár se öt forint lenne. Mint szaldós én is ugy gondolom, nem igazságos ingyen tároltatni a megtermelt energiát, egy reális összeget lehetne fizetni a betermelt után is. De magyarországon ez se működne, egyrészt mert vérszemet kapna a szolgältató és valami horror pénzt számolnának, másrészt meg akkor azon nyüszögne mindenki. Még te is, aki nem termel sehiva.
pedig nagyon gyanús az egybeesés.....
Nem amiatt annyi.
de ugyanannyi 1 kwh mint 5 éve volt szóval a végösszeg nem változott
a napelemesek miatt lett 5ft 1kwh áram ár
számla az semmi
most voltam tömésen mert letört a fogam sarka
doki nő munkalapot csinált kinyomtatta aztán rajta van hify 1 év garancia
mondtam is neki jogy ha a kocsmába szájba vernek és kiesik a tömés akkor is ingyen lesz?
aztán arra is vonatkozik a garancia
Majd a messiás visszadja,kolbaszkerites lesz,csak vard ki.
A fogorvos mindenütt drága, azon eccerű okból, hogy azt nem tudod magadnak megcsinálni 🤣 sőt, ha 2x ennyi lenne, is elmennél...
Érdekesebb az, hogy ismerek néhány orvost, de olyan fogorvost, aki számlát adott, még nem láttam 😁
egyrészt sos kellett mert a fogdoki eltörte
másrészt meg a bölcsességfog 50 az alap 20 és a többi meg közte
kecskeméten 250 ezret mondtak a bölcsességfog gyökérre azonnalra
kecskeméten úgy néz ki túl sok a gazdag ember
Gyerekek, csatlakozom Ini-hez, én is elkezdem szidni lőrincet, meg ezáltal viktort 😡
Kijött a tavalyi villanyszámlám: az éves áram 56 ezer, az elosztói díj erre 116 ezer... elmennek a JQannyukba. Jó, tudom, a hálózatot karban kell tartani, de itt lakom 30 éve, eddig egyszer csinálták (vagy cserélték?) az utcában lévő trafót, kb. 20 éve. Az oszlopok, a drótok ugyanazok...
Inikem,nem jo helyre mentel,22e kertek 3 hete egy tobb darabban kibanyaszott felső 5-ös törött fogert.
azt én is észrevettem hogy egyre jobban olyan nemtörődöm emberek vannak magánban is mint az államiban
nem mindenhol de egyre több helyen
nincs az mint 15-20 éve hogy úgy kezelnek mint egy földre szállt istent
most megkapod az elvárt minimumot mellé az unott pofát aztán jólvan
bár amikor a beletört bölcsességfogam szedték ki 50 ért ott pont tök rendesek voltak
látták rajtam hogy be vagyok szarva aztán végig nyugtattak hogy már ezernyit csináltak ilyet
ki is szedték kb 5 perc alatt a röntgen meg a zsibbasztás tovább tartott
mondjuk ezt látom én is(kezeit széttáró) Annyi a különbség, hogy a vizsgálatok gyorsabbak. Látod mri meg van 1 nap alatt és nem 7 hónap.(óranézegetős) ha meg valami műtétről van szó és magánba elmégy a dokihoz (25-35 ezer/20 perc) az állami kórházban a lista élére kerülsz amíg a többi ugyan arra a műtétre vár másfél évet 😅 Ha nincs szerencséd akkor a műtét is magánúton megy az már elég húzós(kezeit széttáró) Mondjuk egy gerincsérv műtét kb. 2 milla(kezeit széttáró)
Meguntam, tavaly decemberben összeadtam a csak kártyás költéseimet orvosra, gyógyszerre és 1,3milla volt plusz a kp ráadásul semmivel nem volt jobb mint az állami, pont úgy leszart a magánban is mint az államiban és nem gyógyultam semmit sőt az államiban találtam olyat aki végre hasznos volt.