Ezt nem értem...A szarházi állandóan vergődik, több millios havi járandósága van és mégis van pofája a jogos büntetését összeharácsolni, ráadásul ez a sok birka meg össze is dobja neki. Ezek tényleg ennyire sötétek, vergődnek hogy ellopják a pénzüket, de annak aki lazán ki tudná fizetni a párszázezeres fizetésükből adnak neki.
Tényleg nincs itt nyomor. Sőt. Ezeknek, akik befizetők lettek, azt kivánom hogy Hadházy félék legyenek kormányon.
nyomor?
csak meg kell nézni mennyi kocsi áll a multik parkolójában
majd amikor az ember egy kezén össze tudja számolni a kocsik mennyiségét akkor beszélhetünk szegénységről
szerintem a mazochista beállítottsága miatt lehet, nem szeretné ha neki jó lenne ezért mindent elkövet hogy szopassa magát
azért ez a legtöbb megmozdulásán érződik is
de ha csak ez a gond fizessen annyit hogy neki nagyon rosszul essen, ha 2 millát akkor 2 millát majd felajánlom valami szervezetnek a felesleget
ugyanmár
mi a fasz csináljak havi 800 pénzzel? teli lenne az asszony bűnös vásárlási gondolatokkal ami miatt jó párszor el kellene fáradnom
havi 200 nettó mindenre elég+utiköltség meg valami kaja napi 5x
de ezek a proli boltosok nem látják meg a lehetőséget.......azért van bérelt raktárban időtlen idők óta mert nem ragad meg minden lehetőséget
pedig ha jó kedvem van még az észt is osztogatnám, annyi van hogy sosem fogy el 😂
hát igen(gondolkodós) Elég régóta csinálod már ezt a szakmát szóval te nem csak ugatod(kezeit széttáró)
Ha lehetne ebből doktorizálni de már rég megszerezted volna a nagydoktorit 😅 Kérj egy fix 8 kilát zotyától természetesen bejelnetve ugyan ennyiért meg eladásonként 10%-ot a haszonból(gondolkodós) Szerintem ez lenne reális a munkádért 😅
látom vannak értelmezési gondjaid 😂
kanapé tesztelő és nem kanapé hordár szakmám van
kiválasztod a legszarabb kanapét amin a legtöbb hasznod van, fetrengek rajta és viszi a nép ezerrel mert elhiszik hogy jó a cucc, hiszen engem is elbír
nem azért tömegeltem be ennyire hogy a lépcsőházakba futkossak és adjam le a sok zsírt nap mint nap.........
meg amúgy is hordárt kapsz apróért bárhol, de ilyen profi kanapé tesztelőt nem nagyon találni
én is az orosz felfegyverzésünket tartom reálisabbnak(gondolkodós)
Az úniónak eddig is szálka voltunk a szemében de vitya meg most rakta fel az i-re a pontot, hogy betíltja a ratyik vonaglását pesten 😅
Szerintem már önmagában ez az egy cselekmény elég arra, hogy egy ukrán-magyar harci helyzetnél az únió továbbra is az ukránoknak küldené a fegyvert most már ellenünk is 🤣
azért felsoroltál néhány bajt(gondolkodós) 50 felé azért nekem se kevés. Most mindjárt egy reparon kúpot tolok 😅 20 évesen volt meg az első gerinc műtétem a második 6 év múlva(óranézegetős) Aztán azóta olyan a hátam mint a kutya vacsorája. Bizonytalan. Van amikor az ágyból sem tudok kimászni a fájdalomtól van amikor egy hétig betonozok baj nélkül(kezeit széttáró) Mostanában a térdeim szoktak szarakodni de szerencsére felváltva nem egyszerre 😅 De azt én úgy gondolom aki horgászni el tud járni a csatorna partra az a gyári szalag mellé is be tud állni 3 műszakba 😅 Ha én vizsgálnálak felül nem rokiságot adnék hanem 3 munkahelyet ahol szeretettel várnak még választhatnál is hol veszed fel a munkát 😅
egyenlőre ott tartok hogy a nyavaja miatt nem hajlik a hátam és örökké fáj, a vállam szétszakadt és alig mozog a jobb kéz a tenyerem átbökte egy vas alig mozog 3 ujj
a szalag szakadt térdemmel kellene valamit kezdeni aztán hátha meglenne
doki szerint egyenlőre nem állok jól most jelenleg olyan piros/fekete eséllyel lenne meg
de ha a térdre is lenne okosság akkor már összejöhetne, az a baj hogy elhanyagoltam a kezeléseket mert szart se ért aztán lehet úgy gondolják hogy meggyógyult
ha lenne meló annak örülnék, pl egy kanapé tesztelőnek elmennék szívesen, de a bútor boltosok köcsögök és nem alkalmaznak ilyen fasza munkaerőket kibaszásból 😂
arra sincs rendőr, hogy a verekedéshez kimenjen 😅 Nálunk 15+ éve volt betörés mondta a rendőr ma nem tud kijönni mert benzin stop van csak a holnapi qvótával. mondom akkor bemegyek én érte de azt mondta olyat meg nem lehet 😅
hát most már pont azért kell engedélyt kérni,mert azért voltak ebből visszaélések. Szerintem meg rendben van ez így(kezeit széttáró) Egyébként ezt a prájdos lófaszságot én sem értem én nem mentem el egy rendezvényre sem mert nem érdekelt(kezeit széttáró) Akit érdekel menjen el(meghajlós) Ez inkább ilyen politikai ki ha én nem erről szól szerintem(kezeit széttáró)
voltak visszaélések ezzel a rokinyugisággal. Pont a fityesz vizsgálta ezt felül vagy 60%-nál meg is szüntették. inikém fél kézzel fél szemmel fél lábbal agyatlanul még lehet dolgozni, mert mindenre van munka. 😆 Ennek függvényében nem tudom, hogy te hogy intézed el a rokit az már nem könnyű manapság a doki haver már rég óta nem mer segíteni benne mert egy ellenőrzéskor kibukik oszt popón dugják 😅
hát igen. A társasház az egy kicsit más kategória. ott van egy lakóközösség akivel együtt fingtok együtt horkoltok. Ha valaki fúr és farag azt élvezi az egész lépcsőház 😅 Volt már jó néhány csörtém ilyen eset miatt egész meg edződtem már.(meghajlós) Aztán én azzal szoktam ezeket leszerelni, hogy amikor az ő ingatlanját újították biztos az sem ment csendben. Erre akkor mindig az a válasz, hogy ki kellene írnom a lépcsőház ajtajára, hogy itt és itt ettől és eddig lakásfelújítás van. Mondom én kiírhatnám, hogy 2022.01.02-2022.12.15 ig lakásfelújítás van és kérem az elnézésüket, mert volt amikor 3-at újítottam egyszerre meg nem volt mondható, hogy mikor lesz a vége. De ha ezt kiírom ettől nem kerül hangtompító sem az ütvefúróra sem a vésőgépre sem a sarokcsiszolóra(kezeit széttáró) Viszont azt betartom, hogy reggel 9 óra előtt nem hangoskodom és 16 után sem és hétvégén sosem dolgozom. (Kezeit széttáró) Ezt kell tudni beosztani(kezeit széttáró) Persze voltak már rendőrök is én mondtam a srácoknak ha beszállnak segíteni együtt hamarabb végzünk 😆 Mondom egyáltalán minek jöttetek ki fel is hívhattatok volna ha hallom a vésőgéptől felveszem ha nem visszahívlak benneteket 😅 Hát azt mondták nekik bejelentésre kötlező kimenni meg kell, hogy jelenjenek 😅
nem kell ám így szabadjára engedni az embereket az sosem vezetett jóra.(ujjával nemet mutató) Azért legyen meg mindenkiben egy egészséges tartás a regnáló hatalommal szemben vagy káosszá és anarhistává züllik a társadalom(kezeit széttáró)
amikre te gondolsz az általában a vásárlás utáni állapot. Abból lettek aztán a csodák 😅 Nem a legfényesebben csillogó ingatlanokat keresem hanem a leg lepukkantabbakat. Egy darabig ez jó is volt mert a jó állapotút drágán mérték a lepukkantat meg gombokért. Csak most már annyi a változás, hogy a lefosott szar ingatlanokért is aranyrudakat kérnek(szemeit körbeforgató) Mondjuk ahogy elszaladtak az árak már nem is csodálom, hogy a lefosott szar is ilyen drága. Egy 55 m2 szarból 5 milláért palotát lehet varázsolni. Vidéken 800 pesten 1,3 millás négyzetméter árnál a felújítási 5 millás költség már majdnem csak kerekítési hiba. Amikor 12 volt egy ingatlan és 3 ba állt meg a felújítás akkor még számított az, hogy mi, hogy néz ki és milyen állapotban van, ma már ez mellékes(kezeit széttáró)
Pedig nagyon egyszerű lenne elkezdeni, kutya sétáltatóhoz oda megy a rendőr vagy közterület felügyelő és megkéri mutassa be a kaki zacsit. Ha nincs akkor helyszíni bírság.
igazad van ezt nem jól írtam és ezért elnézésedet is kérem(meghajlós) épen ezért javítottam a következő hozzászólásomba(meghajlós) nem bilincsbe kell elvezetni (ujjával nemet mutató) hanem az ajtó berúgása után 2 fejlövéssel megszüntetni egy lehetséges veszélyforrást (meghajlós) persze lenne egy kis tüncike lenne egy pár turbulens hét de a lényeget úgy gondolom mindenki megjegyezné, hogy ne szarakodjon feleslegesen 😅
Tényleg nincs itt nyomor. Sőt. Ezeknek, akik befizetők lettek, azt kivánom hogy Hadházy félék legyenek kormányon.