Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez régen se volt másképp
annyi spanyol rendszámos kocsit mint romániába volt 15 éve sehol máshol nem lehetett látni(spanyolokon kívül) egész európában
amúgy kurva sokan koldultak kint és nem dolgoztak, románoknál nagyon szűken mérték a szociális juttatásokat, ott nem vagy alig volt segély a cigóknak
az hogy vakok vagytok és tapsoltok a jogaitok megfosztásakor
az hogy buzifelvonulás megtiltása vagy más az lényegtelen
valamiért beragadt az emberekbe hogy a buzi az rossz a kormány meg rájátszott
ami azért a bese atya és szájerjózsi munkássága tükrében alapból nevetséges dolog
de most a nép tapsol hogy nincs buzifelvonulás
ezzel egyidejűleg kidolgozzák a törvény javaslatot hogy tudják megtiltani a többi felvonulást avval az indokkal hogy buzibuli szerű megmozdulások többé ne legyenek
de evvel nagyjából minden egyéb dolgot el tudnak utasítani, legyen az traktoros vagy motoros felvonulás
de ugye ezt még most sem fogod fel? csak az jár az agyadban hogy végre nincs buzi felvonulás(amit még sosem láttál) és ez jó dolog........
Valahogy mindenki azt hiszi pedig😀
Igaz, foglalkozni nem foglalkozik vele.
Ez úgy megy, hogy az egyik gárda államosít, a másik meg privatizál... most szért rinyálnak a libsik, mert ők már rég voltak soron.
A közvagyon sose lesz a köz-é.Szoval pipi,a tiéd se. 🤣
hát inkább csak a mohóság. Azért lehetne úgy törvénykezni, hogy ami állami tulajdon az kormányváltással se veszítse már el a közvagyon jellegét 😅
ez mindenhol máshol is így van(kezeit széttáró) Ez pont nem értékmérő. Magyar is van kint 5-7 száz ezer. Mondjuk nem tudom, hogy miért mert aki nem átlag feletti munkát végez, orvos, ügyvéd mérnök stb. Az kb. kicsit sem halad jobban előre mintha itthon lenne. Mondjuk annyival,hogy a kinti bérleti díjból fizethetné a sajátja törlesztőjét itthon(kezeit széttáró)
Az állami tulajdonnal az a baj, hogy az kormányváltáskor gazdit cserél... na ezért mentenek ki mindent privátba, az a biztos...
...ja, meg ugye mohók is 😁
Mar most többmint 50% es nem fejlesztesre,bérekre ment nekik.
hát nem(ujjával nemet mutató) oda egyedül járok vagy ha velem van a gyerek akkor vele mert szereti a hepi mílt 😅
nekem az van tényleg nem bonyolúlt. Ki is lehet nyomtatni ha nekik papír alapon jobb és ingyen van ha semmi extrát nem rendelsz hozzá(kezeit széttáró)
😅 erre mondják azt, hogy a hazug embert hamarabb mint a sánta kutyát 😅
csinálgattak utakat mostanság kb. ennyi(kezeit széttáró)
Biztos azért dolgozik negyed Románia nyugaton, mert otthon annyira jó 😁
hát én most nem értelek. Ha tudod,hogy életképtelen a baloldal és tudod azt,hogy nekünk sem tetsző az, hogy vityáék elmagánosították a saját zsebükre az egész országot akkor te most miről hadoválsz? Amit leírsz te azt mi is tudjuk(kezeit széttáró) Nem tapsikolunk mi sem egyszerűen nincs más altelrnatíva és ezzel még mindig elketyegünk valahogy de gyurcsó, petya féle bandával fél évet sem húzna ki az ország(kezeit széttáró) Szóval mi tapsikolás nélkül szavazunk arra aki életben tart ezért nem értem mi a faxom bajod van?
Nemes étterem? a mekkdónác? 🤣
ott pajti szétlopnak mindent a migrik 😅 10 éve még a kulcs is maradhatott az autóba most meg lassan az autót is lánccal kell kikötni. 😅Németbe, osztrákba olaszba van rokon katasztrófális a helyzet. Aki tud jön hazafelé nagyjából ennyi(kezeit széttáró)
az még mozog kb 90-100 fokot, állítólag az nem forr össze
amióta nem dolgozok haverral nem járok szerelni, egy kézzel amúgy se könnyű
csak néha összefutok pár ismerőssel, fele a csatornán pecázik ott is megy az infó

amúgy a traktorozás is full hivatalos, mindenről kell számla baszki még a szarról is, amióta a támogatásos rendszer van kb semmi nincs feketén
szüretben is írkálom a számlákat a parasztoknak mint valami titkárnő, valamiért nem jó neki a számlázz.hu pedig egyszerűbb lenne
Nem is mozog a nyakad baszki. 🤣
bólogattam baszki, nem volt elég? 😆
ja, hogy innen nem jön már a fusi melód ez lett a baj(gondolkodós)
érdekes amikor egy hete ezeket leírtam még csak nem is helyeseltél, hogy igazam van 🤣
itt is megvoltak ugyanazok a hitelek, amióta baszakszik a vitya azóta nem jön a pénz
románok előnyben voltak mert rendszerváltáskor közel 0 volt a nemzetközi hitele, most 50% felé lehet, majd ha ott is 80 felett lesz akkor tuti megtorpan a fejlődés mert geci sokat kell törleszteni úgy mint nálunk
majd meglátjuk mire használták fel a sok hitelt
ha ott is sok hatvanpuszta és társai lesznek akkor úgy járnak mint mi
na az mondjuk amit vityáék magánosítottak az lehetne állami tulajdon is ha már úgy is az fizette ki. akkor tényleg egész jól is élhetnénk. az ország az magánkézbe került az övékébe. Ezen nem nagyon lehet mit szépíteni(kezeit széttáró)