Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a 12 milla tuti kamu
amúgy meg térjünk vissza a jólétre 4 év múlva, mert most tuti a fidesz nyer, aztán meglátjuk hova visz ez az út
Van egy haverom, állandóan rinyál, hogy köcsög fidesz, mert szar a fizetése... de már bő 40 éves, egy asztalos szakmunkás papírja van életében, de abban se dolgozott... mindig kuli munkákat végez, szar pénzért, egy pár ezres vidéki városban... de a hobbijára az elmúlt 2 hónapban elnyomott fél millát 😁
Csak azért nem kérdeztem meg, hogy "ilyen végzettséggel, alkalmi munkával, vidéken mégis mennyit akarsz keresni?" mert nem akartam megbántani.
Tegnap az egyik elsők közötti motorosmentővel és családjával vacsoráztunk, rokon lett belőle. 😊
Pedig ugyanazt látom én is, mint Laller.
Ráadásul ennek a fasz hadházynak hogy jött volna össze másfél nap alatt a 12 millio adakozásból, ha nincs bőség😅
Egy egészségügyi berendezés árának összegyüjtése adományból (légimentőknek szoktam, de most a motoros mentőknek is és látom)nem sikerül sose ennyi idő alatt. De erre a faszságra nyitottak az emberek.
Ez nettó hülyeség.
itt vidéken nem látom azt a fene nagy bőséget, a bolt előtt se állank sorba az új kocsik
munkahely van ilyen 1500-2000es órabérekkel 3 műszakban, nagyjából folyamatosan hirdetik ezeket
vitya és népi zenekara meg bár nem külföldre ad el mindent abból se látsz semmit, ráadásul ha így folytatja akkor olyan monopol helyzetek lesnek egyes ágazatokban hogy majd pislog mindenki amikor elkezdenek durván árazni
Jó hát gyp meg 4 év alatt leamortizálta az országot, eladtak mindent amit tudtak, felvettek annyi hitelt amit tudtak míg a végén mar csak az imf adott kemény megszorítások árán. Te azokból a pénzekből kaptál bármit is? Az szja 36% volt a legmagasabb kulcs. Munkahely nuku, vagy 100 helyre beadtam anno a jelentkezést 1 sem hívott be, most meg beadom 3 helyre és négyen hívnak. Ja és azt a kurva nagy szegénységet se látom, a plaza parkoló tele új autókkal, plaza tele, kávézó tele, mcdonalds tele. Zabálják a szemetet horror áron. Te is elég jól elvagy úgy, hogy havi 2 napot dolgozol. 🤷‍♂️
a 2 láb stimmel, csak sajnos 2 lábbal tapos bele minket a mocsárba
nézz körbe, az elmúlt 5 évben mi lett nálunk jobb egy átlag embernek?
amúgy 5-6 évvel ezelőtt még én is azt láttam hogy az eddigieknél jobban teljesít, csak utána sorra derültek ki a disznóságok, a barátok közt szétfolyó forintok, az összedőlőben lévő rendszer stbstb

csak ilyen apróságokat kell nézni hogy haver balesetezett 2 törött csigolyával elküldték a kórházból hogy magánúton szerezzen mri felvételt és vigye vissza a kórházba
mri 35 pénz volt, kisbusz bérlés 20 ezer(mert csak fekve szállítható és a betegszállító nem viszi magán kórházba) ja és már egy hete értékelik a felvételt.......infó meg nulla
Az egybites emberekkel, akiknél igen- és nem van nehezen tudsz szót érteni. "Fideszes" vagy vagy x.
Az x bármi lehet, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nincs harmadik, negyedik, ötödik lehetőség.
Ezek a különlegesen kiképzettek. Milyen a járőr képzés? 💪
Mondjuk azért lövik lábon egymást 👌
Az hogy egyetértesz valamivel az nem hit de mindegy. Nem szeretett vezér, de a legjobb az eddigi felhozatalból. Legalább 2 lábon a döldön áll és nem ilyen álmodozó rózsaazín délibábokat üldöző szerencsétlen mint a libsi oldalon mimdegyik.
ez egy cs:go játszma megfilmesítve rendvédeli szakközepesek által
Mondjuk ez is komoly 😂
http://youtu.be/Q35-ljRwGk8?si=lUjRqfnAgtSINdAG
pedig ez hit
el kell hinni amit mond a szeretett vezérünk, mert csak úgy tudsz azonosulni
Én nem a hitről beszéltem
nem baj
a hit az fontos, aki igazán tud hinni valamiben a gondolkodást el lehet hagyni az életéből
és utána tényleg jó élete lesz, én irigylen ezeket az embereket, csak nekem sajnos ez nem megy
nem tudok hinni sem a teremtőben se a pártban se semmi másban sem
és egyre nagyobb teher az hogy tudok gondolkodni, lehet újra el kellene kezdeni inni azán csak elfogyna a józan ész
Az miért baj, ha egyet tud érteni az ember a mondanivalóval?
azért ezekből tisztán látszok hogy 110% fidesz szimpatizáns vagy
még egy kicsit fejlődsz és eléred ezt a szintet: https://www.youtube.com/shorts...
😂
anno a polgárőrségek hasonló célokra alakultak, csak nagyon meg lett nyírva az amúgy se igen létező jogkörük
de még 20 éve azért le tudták fogni a betörőt amíg a yard ki nem ért
most már csak azért vannak mert a polgárőr díjcsomag elég kedvezményes, kb évente 2x csinálnak esténként 18-22ig őrjáratot
Ez meg csak úgy nekem teszik
https://www.youtube.com/@bunva...
Milyen árnyék bokszolás 😂 😂 😂 csuda egy népség + ki véd meg kit 😍 😂
http://youtu.be/ESBMLngEhBo;t=605s
Hát szerintem jól beszél, én végig nézem
de bízós sokan látják másként 😐️
http://youtu.be/Z-f4-HxgkqQ
amugy 40 perc változatos témák
nekem egyszerű és világos
lenne, de azt se arra használják, amire oda lettek küldve hanem ilyen gyerekes játékokra teljesen kockázatmentesen
egyáltalán ezek miért vannak az üléseken? 2/3 mellett semmi értelme nincs hogy ott legyenek
Nincs. azokat ágyú elé kötik és kilövik.
Szerintem is sokkal tovább angolt tudósaknak ezt a magyar helyzetet meg fejteni 😂 😂
De nem jó semmi ,minden szar is ,drága is , de egy kis pénz csak akad megmenteni többszörös milliomost 😆
Nehéz az élet ebbe a diktatúrába 😂
Északorrba meg nézném hogy gyűjtenének az ellenzéknek . Tényleg ott van egyáltalán ellenzék ?