inike ez a része senki szerint nincs rendbe(ujjával nemet mutató)
Csak tudod amikor elveszed a szomszéd cigánylányt akkor tulajdonképen elveszed az egész családját is, legalább is el kell tartanod őket életed végéig 😅
bogyó elvakult balos volt
én tudom hogy az az oldal életképtelen
és igazándiból még mindig azon vagyok kiakadva hogy vakok vagytok
folyamatosan és egyre jobban korlátozva van a nép és tapsoltok neki
vityával nincs bajom, eddig a legokosabb politikus aki volt az országban, neki aranyból kellene fonni a kötelet annyival különb a többi szarházitól 😂
A bocskoroseknal mostanaban pattan szét a hitellufi,sorban zarnak be cegek,es hat ott annyira demokracia van hogy ha valaki nem olyanra szavaz a nep azt siman kizarjak. 🤣
Komoly nemzetközi kapcsolatokat ápolsz😅
De egy takaritó azért mégse kompetens 😆
A geci románok.meg eddig szarrá lopták az országot meg féleurópát. Most is, csak most annyi eu támogatást kapnak az utóbbi években, hogy van ahol gondot okoz hogy kéne szabályosan arra költeni amire adták. Szóval lesz böjt ott is, csak kicsit később.
Amigy meg mi a fenének vásárolják fel az itteni ingatlanokat mióta schengeniek lettek?
lehet ezt is sokadjára írom már az elmúlt 14 év alatt te nem foglalkoztál vityával igazándiból a politikával se nagyon.(kezeit széttáró) Most valamiért nagyon megvilágosodtál(kezeit széttáró) Sosem fikáztad a rendszert te voltál az egyetlen akinek minden jó volt úgy ahogy van de nevetgéltél rajtunk, hogy milyen faszok vagyunk, hogy ilyennel foglalkozunk teljesen jól érezted magad a bőrödben. Most néhány napja nagyon nekimentél vityának egy olyan fórumon ahol nagyjából 98 % inkább hisz a jobboldalnak minden hibájával együtt mint egy percig is elgondolkozna a baloldalon. Mivel arra nem gondolnék,hogy a sértődés alapja nálad az, hogy be lesz tiltva a ratyifesztivál és nem táncolhatsz tangában a nyerges félpóton én másra gondolnék de azt meg nem mered megírni mi az a nagy sérelem ami hirtelen ért de eddig meg nem befolyásolta az életed (kezeit széttáró) Még bogyó szinttől azért messze vagy de az irányt már felvetted itt hamar kiútálunk ám 😅
románoknál sokkal jobb lett a helyzet
10 éve még kb fele annyi volt a kereset mint nálunk, és a bolti árak nem voltak sokkal kevesebbek
most nagyjából annyit keresnek mint mi a bolti árak meg még mindig egy kicsivel kevesebbek
mostani bérekről nem tudok sokat, de az idény melósok már nem nagyon jönnek mert románba is keresnek annyit mint itt
többi országot nem ismerem ennyire mert nem járok semerre, de ha érdekel van osztrákba is ismerős németben is sőt még spanyolban is, megkérdezhetem milyen az élet.
svédeknél is van ismerős ő kurva jól elvan takarítóként, bár ott van változás mert nem túl régen feltörték a kocsiját és ellopták a peca cuccait, ilyen még ott sosem volt
mindent is magukévá tettek nem tom hányszor leírtam már, hogy már nincs olyan szektor ami nélkülük működne(kezeit széttáró)
Ettől még én petyára akkor sem merek szavazni pedig ez az én szememet is szúrja(kezeit széttáró)
most kellene nagyon szigorúan tartalékolni, emiatt gyorsabban elkezdődne a válság és gyorsabban vége is lenne
én már betartalékoltam 20 kiló bojlit az kb 3-4 évg elég, biciklibe is új gumi van szóval ha nagyon nagy a gáz tudok menni pecázni
az jó én magam mentem jászberénybe mri re az volt 50 nyáron(kezeit széttáró)
Na akkor nézzünk körbe egy kicsit európába(meghajlós) És ne az elmúlt 5 évet amit írtál hanem 2015 óta az a földrész ahol élünk ott hol lett jobb egy átlag embernek? Sorold fel ide légyszíves európa melyik országában jobb a helyzet? Az agyonirigyelt svájc is egész élhetetlen lassan, osztárkok? németek? Franciák, olszok? angolok? Kelet európai országok déli országok? Spanyolok? mondj csak 1 helyet ahol jobb lett az élet az átlag polgának az elmúlt 10 évben és 1 helyet mondj ahol az ország vezetői nem ezeken a nagyságrendeken síbólnak mint nálunk(kezeit széttáró) Várom a válaszod. még para se válaszolt ki lenne az általa megnevezett személy aki jó lenne az ország élére csak addig jutott, hogy a patás orbán az nem(kezeit széttáró)
Most az az idő van megint, amikor a vállalkozásoknak túlélsre kell játszani. Egyszer már volt ilyen, 2009es válság idején. Aki talpon tudott maradni, 2012-től beindult egy hosszabb időszak amikor senki nem panaszkodott. Még a munkás se. Most megint az jön. A kovidtól rettegtek de azért kár volt, az élet nem állt meg. Most egy gerjesztett gazdasági válság van kiallakulóban, az eu úgy ugrál ahogy a hatalom fütyül, mert az ottani kicsit sem korrupt, tisztességes vezetői a helyes uton indultak el, és eldöntik mi a jó a népnek. Azon sem csodálkoznék, ha ujrafelosztás lenne.
Kb a lölö-garancsi-tiborcz-stb akikre fujnak.De ez kb a 30% a magyar gazdasagnak.Az igazan fontos nagy rendszerek mint az egeszsegugy egyik se magyar gyogyszergyari biznisz.De az epitoipar is nagyreszt kulfoldi,igaz ott mar van magyar.
Tény hogy nem bigét meg a wallis csoportot bizzak meg azzal ami marad a multik mellett,de a nemet meg francia piacon se tud labdaba rugni egy görög vagy horvat ceg.
Nekem a baltiak pofatlan dolgai azért tetszenek.
Odadtak az ukrannak a maradek szovjet rozsdaboglya hasznalhatatlan kacatot,jevhenék nyígtak is hogy ezzel mit kezdjenek,es a békekeretböl meg leo2 aron szamolták el.Es zokszo nelkul benyelték ursuláék ezt is.
De van egy egy nyomvonalas balti gyorsvasutjuk.
A 2010 es 3,5 milliard eurorol hipphopp 19 milliardra nött az összeg,ki is fizettek a 85%-at,ugy hogy nem törtent semmi,majd 2030-ra,mert jön a muszka,es lehet vele a csapatokat mozgatni.
Egy fix vasutvonalon,amit barmikor kilöhetnek egy ballisztikus rakétaval.
És ez is atment.Mint az Eva Kaili taska euroja a gardrobban.
akkor úgy viselkednek mint a vállalkozók
alkalmazott kőműves felénk keres napi 30-50 ezret attól függően mennyire önálló és jó melós
egy kádár kocka szinezése reálisan max 500 ezer munkadíj ha minden eszközt ők hoznak, 2 nap alatt 2 ember lazán megcsinálja alig van felület
én egyedül megcsináltam volna egy hét alatt 15 éve, itthoni hungarocellezést is én csináltam, igaz a szinezést nem mert após hozta a csapatot azán fél nap alatt kész lett, én csak az ablakok+ajtók környékét meg a teraszt csináltam mert avval nem szuttyogtak, díszeket feltenni meg ilyesmi
Akkor ezt is túlfogják. Piacot teremteni nem egyszerű, de én ugyanezekkel a problémákkal szembesülök. És még nem ner se kell hozzá. Egyszerűen csak nyomják lefelé az árakat, sok lett a vállakozó kicsibe is nagyba is, a nagyobbakat hajtja hogy legalább az emberi bére meg legyen ezért akár nullásra is válla munkát, a kicsik meg ugy vannak hogy munka mellett is dolgozgat ha megszoreoul. Ha meg beüt a bőség elmegy fizetetlenre, vagy eleve tűzoltó, biztonsági őr miegyéb, ahol 24/48 van.
ha valaki mond valamit azon gondolkodok és vagy egyet értek vele vagy nem
amugy tényekről beszél , nem meg foghatatlan dolgokról
viszont az is érdekes hogy ebből kijött O1G neked ........... azért érted na
Csak tudod amikor elveszed a szomszéd cigánylányt akkor tulajdonképen elveszed az egész családját is, legalább is el kell tartanod őket életed végéig 😅