Vagy 20 évig költöztettem, a 90-es évek elején volt egy nő és a férje akik külön autóval akkor már régóta költöztettek , a nő úgy állt bele a páncélba, zongorába, vitte púpon a két ajtóst a 3.-ra mint bármelyikünk sőt. Mondjuk rajta kívül nem sok ilyet láttam, egyszer egyedül hívtak rakodó nélkül mondván pár cucc, na egy komplett 2 szobás költi volt 2.-ról 4.-re, a faszi azt mondta ős nem bírja, de majd az asszony és tényleg, 7 óra alatt megcsináltuk a nővel míg a jóember csak bóklászott néha 1-2 szatyorral. Ini írásainál nosztalgiával gondolok rá. 😅
végülis.... ártalmatlan hülye
nem túl kreatívak a másik oldali népek
a legnagyobb találmányuk eddig az o1g kitűző, ez elég azért egész jól sikerült nekik, nem tudom meddig ötleteltek vele
😆
Hagyhatták volna még egy kicsit úszni, végülis joga van mindenhez az idiótának 🙈 Olyan agresszívek ezek a rendőrök hogy kihúzzák és újraélesztik akarata ellenére, ráért volna Bajánál megkérdezni hogy meggondolta e esetleg magát 😁
most rá kattintattam még egyszer ........ és ez tényleg elment úszni a Dunába
ha nem lesz prájd akkor inkább öngyi leszek 😂 😂
úgy érzem hogy még "tartalmas dolgokat" fogok látni B oldalas életem vége felé 😆
Az egész front épen van. A többi kirohadt a kezelés és az adottságok miatt.
De tényleg van olyan helyzet ,hogy nyers erőből pofán érintsek valakit.
Óvatosan barátkozz és ne velem
A sarcolásról volt szó. Látom téged nem zavar. Én kivettem az autót és minden mást.Nálam ez adóforma sajnos sok éve fizetős.
Ezeknek kár bármennyit befizetni.
egyre közelebb kerülnek hozzá
azért a hossú körmű insta "modellek" ennek biztos örülnek 😂
de van aki visszaél evvel 🤣
https://www.vadhajtasok.hu/202...
nehogy már csak férfiak hulljanak el a lövészárokba 😐️
nem túl kreatívak a másik oldali népek
a legnagyobb találmányuk eddig az o1g kitűző, ez elég azért egész jól sikerült nekik, nem tudom meddig ötleteltek vele
😆
ha nem lesz prájd akkor inkább öngyi leszek 😂 😂
úgy érzem hogy még "tartalmas dolgokat" fogok látni B oldalas életem vége felé 😆
kárpótolták a trombitást 😂 😂 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Tisza szlogen ? 😂 😂
Nem sértegetlek és te se. Jó így?
De tényleg van olyan helyzet ,hogy nyers erőből pofán érintsek valakit.
Óvatosan barátkozz és ne velem
Ezeknek kár bármennyit befizetni.