én múltkori gerincsérvemnél bementem a körzetihez. Adott egy telószámot maszek mri-hez. Ott a csajjal lebeszéltem, hogy mi a legközelebbi időpont. pest csak jövőhét kecskemét szintén mondta holnapra van egy hely jászberénybe 11 óra jó e, Mondom jó. Egy 50-es +120 kilométer oda és vissza(kezeit széttáró) Én tuti nem várnék 50 ropiért 7 hónapot.(kezeit széttáró) Tulajdon képen spóroltál havi 7140 ft-ot(gondolkodós) Aztán hét hónap múlva vagy felgyógyúltál vagy megdöglöttél minden esetre annyi idő múlva már semmi szükség egy olyan képalkotó vizsgálatra ami a pillanatnyi állapotodat mutatja 😅
Asszisztens beírja a beteg nevét, a gép egyből kibassza a képernyőre, ha érvénytelen a taj kártya... persze akkor is el kell látni a kibaszott köcsögöt, de csak azért, mert az orbán puha pöcs 😁 ha én lennék ott, elküldetném a halálfaszára az ilyet, vagy helyben csengessen egy húszezret a vizsgálatért azonnal, mint nyugaton
haver pénteken kérte kecskeméten és szerdán ment is 35ért
mohácsinál székesfehérváron pár éve 2 héten belül volt időpont, most 3 hétre volt mert megnézettem a vállam
60 ezerért megvan minden 2 órán belül igaz mri nem volt az még 35
ha nem használod miért lenne kötelező?
ha bekerülsz a kórházba adnak egy csekket aztán befizeted
de ha már pénzes inkább elmegy az ember magán kórházba az sem igen drágább mint az állami ha fizetni kell érte
ilyen csipp csupp dolgok meg lófasz pénzek vérvétel 3 ezer gyógyszer felírás 5 meg mittudomén
nekem 3 havonta vesz vért a doki kér 3 ezret aztán felhív hogy minden rendben, a sok vacak tabletta miatt nézi a májfunkcióm 3 havonta
mondjuk csalok mert előtte egy hétig nem eszek semmit 😁
nagy dolgokat meg leszarom mert úgy se húzom sokáig, ha előbb nyúlok ki kevesebebt kell szenvedni
én azt várnám el hogy ha már egyszer megsérült, és egy hétig héderel a kórházban csak intézni kellene neki egy mri amivel látják mekkora a baj
mert az hogy valakinek fáj a háta vagy a lába aztán 2-3 hónap múlva kap időpontot az se elfogadható de érthető mert csóró az egészségügy
de ha már elmegy maszek úton mri-re akkor a betegszállító vinné el mivel csak fekve lehet szállítani, és ugye a kórház javaslatára ment nem csak azért mert valamire kíváncsi volt
Nekem nem kellett bejelentkezni, küldte a nav a határozatot meg a csekket 🤷♂️ El is határoztam hogy dögöljön meg orbán, majd gyp-re szavazok, hátha szociálisabb lesz 🤣 És még a kerítés is kolbászból lesz
Úgy tudom nem kötelező viszont ha már bejelentkeztél, hogy fizeted, de elmaradsz a befizetendővel akkor az már adótartozás. Ha munkaviszonyban állsz, de fizetésnélkülin vagy akkor tényleg kötelezően fizetni kell.
Tavaly én is fizettem és valami olyasmi volt hogy adó, adó módjára behajtható ha nem fizetsz. Az csak mellékhatás hogy felfüggesztik a taj kártyát is🤷♂️
A feltételek azonosak voltak. Tetszettek volna többen elmenni és az ellenzékre szavazni.
Szerencsére az utóbbi időkben nem kell más taktikát elővenni a kormánypártnak, csak a teljesen debil ellenzék szövegeit elővenni és folyamatosan ismételgetni, 13. nyugdíj nem kell, migráltak kellenek mert az jó, háború kell, Putyin véres gáza nem kell, milyen kár, hogy az első kovidos nem magyar volt, hanem valami dél-amerikai turista vagy diák vagy mi, stb.
Ennyi elég a jelenlegi kormánynak, hogy kényelmesen hátradőlve bezsákoljon mindent.
havi 5 ezerért felírják a fájdalomcsillapítóim, ha valami gebasz van úgy is magánúton kell menni bárhvá is mert különben megdöglik az ember
haver egy baleset következtében gerinc sérülést szenvedett, egy csigolya repedt a másik meg részben törött vagymi a fene
egy hétig volt kórházban majd hazaküldték hogy keressen mri-t és menjen vissza a felvétellel
múlt hét pénteken visszament, le se szarták, hagyja itt aztán majd kielemzik most péntekre
persze minden ilyen szállítási akcióra bérelni kell egy kisbuszt mert csak fekve szállítható
na most akkor miért is fizessek?? ezért??
Az igazi gond hogy még azt a bullshit faszságot se tudod séró alól helyesen beírni hogy "fékek és ellensúlyok" mert az o1g-n túl nem terjed a gondolkodásod.
És te birkázol meg agyhalottazol.Eszem megáll 😆.
mohácsinál székesfehérváron pár éve 2 héten belül volt időpont, most 3 hétre volt mert megnézettem a vállam
60 ezerért megvan minden 2 órán belül igaz mri nem volt az még 35
ha bekerülsz a kórházba adnak egy csekket aztán befizeted
de ha már pénzes inkább elmegy az ember magán kórházba az sem igen drágább mint az állami ha fizetni kell érte
ilyen csipp csupp dolgok meg lófasz pénzek vérvétel 3 ezer gyógyszer felírás 5 meg mittudomén
nekem 3 havonta vesz vért a doki kér 3 ezret aztán felhív hogy minden rendben, a sok vacak tabletta miatt nézi a májfunkcióm 3 havonta
mondjuk csalok mert előtte egy hétig nem eszek semmit 😁
nagy dolgokat meg leszarom mert úgy se húzom sokáig, ha előbb nyúlok ki kevesebebt kell szenvedni
mert az hogy valakinek fáj a háta vagy a lába aztán 2-3 hónap múlva kap időpontot az se elfogadható de érthető mert csóró az egészségügy
de ha már elmegy maszek úton mri-re akkor a betegszállító vinné el mivel csak fekve lehet szállítani, és ugye a kórház javaslatára ment nem csak azért mert valamire kíváncsi volt
Szerencsére az utóbbi időkben nem kell más taktikát elővenni a kormánypártnak, csak a teljesen debil ellenzék szövegeit elővenni és folyamatosan ismételgetni, 13. nyugdíj nem kell, migráltak kellenek mert az jó, háború kell, Putyin véres gáza nem kell, milyen kár, hogy az első kovidos nem magyar volt, hanem valami dél-amerikai turista vagy diák vagy mi, stb.
Ennyi elég a jelenlegi kormánynak, hogy kényelmesen hátradőlve bezsákoljon mindent.
haver egy baleset következtében gerinc sérülést szenvedett, egy csigolya repedt a másik meg részben törött vagymi a fene
egy hétig volt kórházban majd hazaküldték hogy keressen mri-t és menjen vissza a felvétellel
múlt hét pénteken visszament, le se szarták, hagyja itt aztán majd kielemzik most péntekre
persze minden ilyen szállítási akcióra bérelni kell egy kisbuszt mert csak fekve szállítható
na most akkor miért is fizessek?? ezért??
És te birkázol meg agyhalottazol.Eszem megáll 😆.