A háború után az usákok a japán környékén maradt katonái ellátása okán kobe szigetét marhatenyészetté alakították, jelen polémiához annyiban van ennek köze, hogy az ott élő japók is hozzájutottak ezután a marhához és mára náluk is általánossá vált a 180cm-es magasság és a robosztusabb felépítés, pedig alig 70 év telt el, de méretben mintha más faj lenne.
végülis azért volt ott legalább 3 generáció, északon meg nagyon alultápláltak a népek
érdemes lett volna olyat elvégezni hogy a kiváltságosak és a pórnép között mennyi különbség lehet északon
gondolom ez nagyjából ott lehetetlen lenne kivitelezni, már az fura hogy északról van orvosi adat ami elérhető máshol
középkorban is jelentős különbségek voltak méretben és a csontok sűrűségében a földművelők és a katonák között
szerintem a látványos magasság különbséghez kevés még az elszigetelődés ideje
a japók is jól élnek egy ideje a nőknek mégis olyan kis csapott seggük van általában
voltam pecázni, egész éjjel 2x voltam kint hugyálni, ha nem lett volna délelőtt dolgom kint maradtam volna vasárnap reggelig nagyjából annyi mozgással hogy ma este újra csalizok, meg még 3-4x öntözöm a rétet
amikor több napos peca van nem megyek 500 lépéstől többet egy héten
szóval én ebben is különleges vagyok 😆
amúgy az afrikai alacsony népek azért kicsik mert nem volt elég kaja, ahol úgymond bőség van ott nem ilyen apró termetűek, a nőknek is akkora a picsájuk hogy saját gravitásiós mezejük van
A véleményem szerint zsírfelhalmozással azok az élőlények képesek átvészelni egy életciklusok szerinti hosszabb időszakot, akiknek a szervezete így lett megteremtve. Az emberek nem erre lettek tervezve, bár lehet, hogy a zsírdisznók valamennyivel több időt bírnak ki, de atomháború esetén ez szerintem mindegy is. A hibát ini ott követi el, hogy fitnessz modellekhez hasonlítja magát, pedig az meg már a másik szélsőség. De a lényeg az, hogy nulla kalória bevitelnél katasztrófa lesz mind a kettőnek, de egy minimális mennyiségű ételnél a normál - esetleg a vékony - embernél többet számít az a kevés.
az azért nem ugyanaz
nézd meg a fókákat medvéket meg egy csomó jószágot aki felszed egy csomó zsírt és átvészel vele hónapokat amikor különböző okok miatt mem tud enni
öregapám tüdőbeteg lett a ruszki táborozás következményeképp, egy ideig vasúton vitték őket utána séta volt hetekig minden nélkül, ha volt valami csatorna vagy folyó akkor ittak, néha meg ettek
a hazaút meg olyan volt hogy kinyitották a kapukat azát mondták a bent lévőknek mindenki szabad, lehet menni
aztán ruszkiország belsejéből gyalog haza 0 ellátmánnyal
szegénynek eléggé letérdelt az egészsége, szinte mindig ágyban fekvő volt
szóval jó eséllyel aki kövér volt az valami elkényelmesedett városi nép volt, a gizdábbak meg a munkásemberek és jobban bírták a nélkülözést
nem túl régen ismerősék nem hitték el hogy elvagyok kaja nélkül jó sokáig
akkor 3.5 napig nem ettem semmit
peca közben jártam úgy már régebben is ha nem vittünk enni akkor is elvagyok
az hogy hetekig 0 kaja azt nem tudom hogy viselném el, de ha van párszáz kalória bevitel tuti tovább húznám mint egy fitnesz modell
Már a vagonokban meghaltak a vonatozás alatt, volt erről egy müsor, de nem akarok én itt vitatkozni 🤔 Amúgy meg ha bármi helyzet lenne én nem hiszem hogy boldogan fetrengenél a kanapén, bar ki tudja 😁
azért az nem ugyanaz hogy heverészik az ember vagy munkatáborban küzd
amúgy én pl simán elvagyok 3 napig kaja nélkül úgy hogy nem érzek semmi különöset
asszony ha nem eszik egész nap már rosszul van
Ok,csak azt szamod hogy akinek nincs ennivaloja az nem mozog,nem fejt ki erot,az tud tovabb eleldegelni aki meg a nap vegere ugyanannyi kaloriat eget el mint amit aznap bevisz?
Es ez nem ugy van hogy egy 170 kilos mozogni keptelen vs crossfit bajnok.
Ez hosszutav.
A háború alatt amikor vagonokkal vitték az embereket táborozni állítólag pont a dagadtak hullottak el először, mert azt a testtömeget fenntartani sokkal több energia kell ami hirtelen megvonódik. Azért ez nem egészen úgy működik hogy mint a teve, teleissza magát aztán egy hónapig nuku 🤷♂️ Amúgy meg az izom sokkal gyorsabban bontódik energiává mint a zsír, csak mondom 😁
érdemes lett volna olyat elvégezni hogy a kiváltságosak és a pórnép között mennyi különbség lehet északon
gondolom ez nagyjából ott lehetetlen lenne kivitelezni, már az fura hogy északról van orvosi adat ami elérhető máshol
középkorban is jelentős különbségek voltak méretben és a csontok sűrűségében a földművelők és a katonák között
a japók is jól élnek egy ideje a nőknek mégis olyan kis csapott seggük van általában
amikor több napos peca van nem megyek 500 lépéstől többet egy héten
szóval én ebben is különleges vagyok 😆
amúgy az afrikai alacsony népek azért kicsik mert nem volt elég kaja, ahol úgymond bőség van ott nem ilyen apró termetűek, a nőknek is akkora a picsájuk hogy saját gravitásiós mezejük van
nézd meg a fókákat medvéket meg egy csomó jószágot aki felszed egy csomó zsírt és átvészel vele hónapokat amikor különböző okok miatt mem tud enni
a hazaút meg olyan volt hogy kinyitották a kapukat azát mondták a bent lévőknek mindenki szabad, lehet menni
aztán ruszkiország belsejéből gyalog haza 0 ellátmánnyal
szegénynek eléggé letérdelt az egészsége, szinte mindig ágyban fekvő volt
szóval jó eséllyel aki kövér volt az valami elkényelmesedett városi nép volt, a gizdábbak meg a munkásemberek és jobban bírták a nélkülözést
akkor 3.5 napig nem ettem semmit
peca közben jártam úgy már régebben is ha nem vittünk enni akkor is elvagyok
az hogy hetekig 0 kaja azt nem tudom hogy viselném el, de ha van párszáz kalória bevitel tuti tovább húznám mint egy fitnesz modell
amúgy én pl simán elvagyok 3 napig kaja nélkül úgy hogy nem érzek semmi különöset
asszony ha nem eszik egész nap már rosszul van
Es ez nem ugy van hogy egy 170 kilos mozogni keptelen vs crossfit bajnok.
Ez hosszutav.