(gondolkodós) 13 évvel ezelőtti kép(óranézegetős) Mielőtt rohadt irigyek lennénk rakj már fel mostani képeket is az eltelt időben esetlegesen felszedett + 40 kg nem áll jó egy nőnek sem 😅
na nálunk volt már lány képzés is ezekre a szakmákra az egész iskolába volt kb 6 lány és nem a modell típusok 😅
Szóval azt akarom mondani ezért kár lett volna visszabuknod 😅
Van egy Steve Hughes nevű ausztrál stand-upos, neki volt egy ilyen sztorija.
"Középiskolában fakultatív órákon lehetett tesin rögbizni meg focizni, de nekem sosem feküdt a sport. Inkább feliratkoztam sütés-főzés órákra. Ez érdekelt engem akkoriban: a kaja meg a death metal. Mérges tini voltam... De enni kell, baszki. A 70-es, 80-as években ez nem volt problémamentes. A srácok, akik focizni jártak nyilván betámadtek érte és folytok kötekedtek.
- Hé, Hughes... Mész főzőcskézni? He? Főzőcskézel? Buzi vagy, vazzeg?
- Ja, haver. Buzi vagyok. Csőbuzi. Én 30 csajjal nyomom a cukormázat a sütikre... Ti fiúkák meg együtt zuhanykáztok. Jah, buzi vagyok."
:D
amikor végezetem a szakmunkás pont akkor lettek csaj osztályok (Autószerelő ,karosszériás ,fényező , villamossági ....... stb suli )
ha tudtam volna hogy lesz ilyen akkor meg bukok egy párszor 😂 😂 nagyon irigy voltam ,és keserüsen gondoltam vissza hogy bezzeg én csak kandúr kandúr hátán látvánnyal kellet beérjem . Pedig szünetbe szívesen meg osztottam volna az úzsimat egy csinos évfolyamtársnőmell 😍
nem lövész árok lesz ott meg elhullás hanem véget nem érő kufircolás 😅
hogy rohadnának meg amikor én voltam katona nem volt női szekció a melletünk lévő körletbe 😅
ha nem személyautó lenne a vállalkozásba amit magáncélra is használsz furikázgatni akkor nem is lenne cégautó adó(kezeit zséttáró) Nekem a furgonra nincs mert haszongépjármű(gondolkodós)
ez így van(gondolkodós) 12-13 évig változatlan áron kaptuk az energiát közben a fizetések meg jócskán megnőttek így az energia a háztartási kosárból egyre kisebb szeletet képviselt. Pont ezért szart rá mindenki korszerű kazánt venni és szigetlegetni a megtakarított pénzéből mert hát a fészbukon még is csak jobban nézett ki egy görögországi fotó a családi nyaralásról 😅
Aztán jött 2022 július. Na akkor beledobták a szart a ventillátorba vityáék😅 Akkor bőszen szigetelgetett mindenki meg cserélgette a kazánját velem együtt az előző évi ár legalább kétszereséért 😅
akkor az én rendszeremért is számolhatok fel díjat hisz a napelemek meg az inverter az saját amit az én pénzemből tartanák karba ha kellene(gondolkodós)
én ahová járok, mondjuk nem kell sűrűn általában fogkő szedés ilyesmi. Mindig adnak számlát(kezeit széttáró)
ini meg ha nem sopronba járna fogorvoshoz lehet neki is olcsóbb lenne 😅
assemmi(legyintős) A cégnél eddig havonta 1303 forintot fizettem az alapdíjra gázra, most ugyan ez több mint 5000 forint lett havonta. ez tavaly novemberbe van több mint 3szoros emelés ezt mivel indokolják?
Már én se vagyok olyan mint a képen ( 30kg ) 😒 de nem is vagyok tini 40-es 😂
Autószerelő és űz is a ipart ,de úgy igaziból ................ láttam " bütykölni " 😂 még versenyautokat is 😁
Szóval azt akarom mondani ezért kár lett volna visszabuknod 😅
így el baszni egy életet 😆
"Középiskolában fakultatív órákon lehetett tesin rögbizni meg focizni, de nekem sosem feküdt a sport. Inkább feliratkoztam sütés-főzés órákra. Ez érdekelt engem akkoriban: a kaja meg a death metal. Mérges tini voltam... De enni kell, baszki. A 70-es, 80-as években ez nem volt problémamentes. A srácok, akik focizni jártak nyilván betámadtek érte és folytok kötekedtek.
- Hé, Hughes... Mész főzőcskézni? He? Főzőcskézel? Buzi vagy, vazzeg?
- Ja, haver. Buzi vagyok. Csőbuzi. Én 30 csajjal nyomom a cukormázat a sütikre... Ti fiúkák meg együtt zuhanykáztok. Jah, buzi vagyok."
:D
ha tudtam volna hogy lesz ilyen akkor meg bukok egy párszor 😂 😂 nagyon irigy voltam ,és keserüsen gondoltam vissza hogy bezzeg én csak kandúr kandúr hátán látvánnyal kellet beérjem . Pedig szünetbe szívesen meg osztottam volna az úzsimat egy csinos évfolyamtársnőmell 😍
hogy rohadnának meg amikor én voltam katona nem volt női szekció a melletünk lévő körletbe 😅
Aztán jött 2022 július. Na akkor beledobták a szart a ventillátorba vityáék😅 Akkor bőszen szigetelgetett mindenki meg cserélgette a kazánját velem együtt az előző évi ár legalább kétszereséért 😅
ini meg ha nem sopronba járna fogorvoshoz lehet neki is olcsóbb lenne 😅