Az biztos hogy kezdő, nézd meg csak pl. a vagyonnyilatkozatát! 🤣 Ennyi év és ilyen fizetés mellett semmije sincs!!! Szóval felmerül a kérdés hogy az emberek ilyen hülyék hogy beveszik ezt, vagy az emberek ilyen hülyék hogy tudjuk hogy kamuzik, de neki ez is rendben van, csak a migrik ne jöjjenek, és a melegek ne vonulgassanak!
(Mondjuk aki ennyi pénzből nem tud félrerakni, azt nem bíznám meg még egy tricikli vezetésével sem, nem hogy egy ország vezetésével...)
Bakker az egész élete erről szól, ő nem tehet és nem tud semmit a családja, haverjai meggazdagodásáról, a matolcsiék elsíbolt pénzéről, a zebrákról, magánnyugdíjról, horkolásgátlókról, a nem magánrepülőnek használt honvédségi gépről, az új 250millás autójáról, ami kimegy utána külföldre csak hogy elvigye az ottani reptérről a városba, szerintem sorolhatnám napestig ! Mondj egy olyan dolgot mikor beleállt és válaszolt érdemben bármire is. Nem személyeskedve, és boldog karácsonyozva... Mikor vitázott utoljára bárkivel is akit tényekkel, érvekkel földbedöngölt?
Geri? én ha ránézek a hülye vigyorára, az ugrik be, hogy kicsit fogyatékos 😅 pedig biztos nem teljesen hülye, mert síbolni ő is nagyon tud 🤣
Valamilyen szinten én is liberális vagyok (na jó, annyira nem 😄) de azzal az ámokfutással, amit a libsik most művelnek, nem tudok azonosulni semmilyen szinten.
simán ki lehet szedni egy nagyobb összefüggő információ halmazból olyan részeket ami teljesen valós, de nem tükrüzi az egész információ lényegét
ez nagyjából az a szint amikor 2 szomszét vitatkozik valamin aztán ha az egyiket hallod annak van igaza, ha a másikat akkor meg annak, aztán ha jobban utánajársz rájössz hogy hülye fasz mindkettő 😂
amúgy én mindig is libermókus beállítottságú voltam, leginkább így tudnám magam jellemezni mert én egészen addig leszarok mindent és mindenkit amíg engem nem érint hátányosan
és mostanság azért néha érnek ilyen dolgok és ezt nem szeretem
és szerintem a karigeri nem olyan geci mint a tarlós volt, annak még a szeme sem állt jól, a gerinek legalább tiszta a tekintete még akor is ha álomvilágban él
"sok mindenben igazat mondanak" kik? a libsik? pl. a karigeri? vagy a vonderlejjebb? vagy a momentumos luvnyák? csak egyet mondjál már közülük, aki valaha is igazat mondott 🤣
Úgy látom, te valahol menet közben libsi lettél... kár, pedig valaha rendes ember voltál 🤣
ui: persze a Mi Szeretett Vezérünk is kamuzik rendesen 😁 de sztem tehetségtelen kezdő amazokhoz képest.
Meg lehet találni az eredeti forrást, azok az újságírók akik veszik a fáradtságot pár lépésből mehtalálják az első bejegyzést csak ugye ennek az a hátulütője, hogy kiderül ki indította el ezért is kezdik a kamugyárosok úgy, hogy az eredetire hibatkozik egy csomó kis oldal addig amíg majdnem elvész honnan jött és akkor bekerül egy már kissé nevesebb helyre amire bátran hivatkoznak és már hitelesnek is tűnik.
valami podcastban volt arról szó hogy valami kamu hírt feltettek újságba úgy hogy hivatkoztak egy másik újságra ami ismét egy másik újság értesülésére hivatkozott
aztán egy csomó lap egymásra mutogatva közölte a kamu hírt
Baszod, te az öregedést hasonlítod össze a környezeti- vagy életmód miatt változással? Ráadásul az öregedés az öregekre jellemző leginkább, míg a lentebb tárgyalt észak-dél koreai változások meg ezek szerint mindenkire.
asszony max 2-3 kilóval több mint 20 évesen volt
sajnos az izom/zsír mennyiség arány már nem ilyen egyező
de ez egy pajzsmirigy gond miatti elbaszott diéta miatt történt java része
pár évtized szerintem minden nemű tesi változásra elég. Elég ha megnézed a feleséged 20 évvel ezelőtti fotóját és már is érted miről beszélek 😅 Én 2006-ban 55 kilós voltam mikor nősültem most 87 vagyok és magasabb nem lettem 😅
Elméletileg lehetséges is lenne (gondolom), de mivel a két Korea az 50-es években vált úgy ketté ahogy, és ahogyan/ahonnét eredeztetik az északiak rosszabb életmódját, nem tudom, hogy az eltelt pár évtized elégséges lehet-e az amúgy egy nép nagymértékű testi változásához?
Amúgy én azt gondolom, de ezt csak mellékesen jegyzem meg, hogy biztosan rosszabb az északiaknak, de nem annyira, mint ahogyan azt elhitetni szeretnénk velünk a médiák által.
semmit
azért egy 24+16 bojlira ami rámar abból szerintem az egész csatornában van 100 db hal
abból kb 5 kilométerenként úszkálhat egy db, etetés nélkül kb 20% esély ha van hogy egyáltalán arrafelé úszkál, aztán hogy fel is vegye sikeresen ahhoz 0,1% esély ha van
ismerős kint volt feederrel(4 bottal) fogott kb 5 kg törpét meg 3 db 2,5-3 kiló közti telepített pontyot meg pár kárászt
én ezekre nem indulok be, inkább legyen 2 havonta 1 nagyobbacska de nem szarozok ezekkel a kis vackokkal
halat nem eszem meg akkor mit küzdjek velük, inkább filmezek meg alszok a parton
(Mondjuk aki ennyi pénzből nem tud félrerakni, azt nem bíznám meg még egy tricikli vezetésével sem, nem hogy egy ország vezetésével...)
Bakker az egész élete erről szól, ő nem tehet és nem tud semmit a családja, haverjai meggazdagodásáról, a matolcsiék elsíbolt pénzéről, a zebrákról, magánnyugdíjról, horkolásgátlókról, a nem magánrepülőnek használt honvédségi gépről, az új 250millás autójáról, ami kimegy utána külföldre csak hogy elvigye az ottani reptérről a városba, szerintem sorolhatnám napestig ! Mondj egy olyan dolgot mikor beleállt és válaszolt érdemben bármire is. Nem személyeskedve, és boldog karácsonyozva... Mikor vitázott utoljára bárkivel is akit tényekkel, érvekkel földbedöngölt?