Az 5% testzsirszalekkal rendelkező fittneszinfluenszerek beszopjak az apokalipszist az hottziher.
De az olyan kattant kaloriaszamolo,muanyagdobozba porciozo,mindennap gym-ben sajatmagat fenykepezok nem fonak hianyozni sehonnan.
Neztem anno a survivor sorozatot a dicoveryn,a nyertes mindig egy dagadt ember volt,szukos kajadaggal feladatokat csinalni nem egyszeru,igaz a vegere lebegett rajtuk a bor,a tobbi izmos sportcsavo kiesett.
az extra tartalék kajám oda adtam az ukrán menekülteknek(rohadjon ki a bele mindnek mert még fikázták is)
víz van a kertben, iható bár tuti van pár extra anyag benne
nekem egy ilyen van félretéve ha nem lenne víz
ez megszűri rendesen még a csatorna vizet is
a tartalékos rendszer nem rossz ötlet, egyéb célra is használható
3 napos kajacsomag meg vicc
teljesen mindegy hogy hétfőn hal éhen az ember vagy pénteken 😂
Én mos pár éve főleg mióta a burgi van motorozok póló, tanga, flip flop cuccban, előtte mindig maxi beöltözés lehetőleg a bőrbe télen cordurába, ma már leszarom mi lesz, jó az úgy mediterrán módra.
De az olyan kattant kaloriaszamolo,muanyagdobozba porciozo,mindennap gym-ben sajatmagat fenykepezok nem fonak hianyozni sehonnan.
Neztem anno a survivor sorozatot a dicoveryn,a nyertes mindig egy dagadt ember volt,szukos kajadaggal feladatokat csinalni nem egyszeru,igaz a vegere lebegett rajtuk a bor,a tobbi izmos sportcsavo kiesett.