Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ciganyokkal tehetsz egy próbat, kimész a ciganysorra meg kihívóan viselkedsz aztán meglátjuk. Mondjuk ők max jól megvernek szóval nem is olyan veszélyes 🤣
yézus(fejét fogó)
Rá lehet, csak mint igaz hitűek, téged tisztátalannak és hitetlennek tartanak, és szarba se néznek. Ezért ha rábámusz okosan (ahogy nézni tucc 😁) azt sértésnek veszik...
Egyébként ha ilyen ütemben terjed nyugaton az iszlám és az lmbtq párhuzamosan, ebből még lesznek problémák 😂 dehát ők főzték ezt, egyék meg szépen.
ui: most olvastam a napokban, hogy a svédeknél az első két hónap statisztikája átlagosan napi 1 robbantásos merénylet... és még nem akasztották fel a libsiket, igazi birka nép az is. Magyarázatként megjelent a kinti libsi lapokban, hogy ez igazából bandák közti háború, szóval nem veszélyes a lakosságra 🤣 a birkák meg még ezt is beveszik 🤣Svédország, bakker, ami 20 éve ejrópa mintaállama volt jólét és biztonság szempontjából.
Nem tudom, kérdezd meg az angolokat 🤷‍♂️
93 körül voltunk kint. Akkor még bármelyik sörsátorba szabadon mozoghattunk a literes korsó meg járt a sörhöz 😅 Mi bőszen vonulgattunk a korsóval sátorról sátorra aztán egyszer a bizti őr valamit hadovált azt elvette a korsókat 😅 Mi nem értettük de mutogatta a korsót, hogy az paulineres mi meg épen valamelyik konkurens sátrába támolyogtunk be épen akkor megtanultuk, hogy azt nem szabad 😅 9 márka volt egy sör akkor az nem volt olcsó. Egyébként főleg a vidámpark miatt mentünk. Az fasza volt akkor voltam életembe először olyan korszerű vidámparkba a pesti hozzá képest lófasz se volt. Most már nem hiszem, hogy el mernék menni. 1 hét alatt több millió ember megfordul ott viszonylag kis területen jó zsíros célpont a merénylőknek(szemeit körbeforgató) pedig számításaim szerint most az következik mert szeretnék majd véressé tenni a német hagyományokat a mihez tartás végett(gondolkodós)
csak a vonulást azt is csak autóból egy pillanatra amíg áthajtottam a kereszteződésen 😅
mert a betolakodókra már rá sem lehet nézni?
Azt persze megértem.
De aki”véletlenül” arra sétál a gyerekével, az meg meg is érdemli!!!
Az egyszerű ember már nem iszik ott sört... A sátrakba csak helyfoglalással jutsz be, a foglalásnak van minimum létszáma és fogyasztási összege is... Jó pár éve nem járok már, legutóbb kb 2 órát kóvályogtunk, mire találtunk egy külső kis pultot, ahol csak Paulaner Weissbier volt, 0,3-as pohárba csapolva. 2000 körül még simán bementünk kollegákkal bármelyik sátorba és ha úgy tűnt, hogy nincs hely, akkor a németek összébb húzódtak, hogy odafèrjünk. Ma, ha nincs foglalásod, szinte be sem nézhetsz...Szóval 100km-re lakom tőle, de inkább ilyen kisebb, kisvárosi sörfesztiválokra megyünk, ha ahhoz van kedvünk, azoknak még megvan a hangulata.
Na mit láttál? 🤣
én vagy két éve futottam bele a prájdba pesten 😅 nem is tudtam, hogy aznap van csak a kötsög rendőrök lezártak néhány utat meg volt annyi rendőr, hogy azt hittem nincs is ekkora az ország állománya 😅 Benéztem a utcán láttam azt amit nem is akartam majd hajtottam tovább 😅
Hogy még veletlenül se kerüljön szemkontaktusba velük
a járdát miért kellett maga előtt nézni? Oda volt szarva vagy miért?
amikor én voltam még lehetett sört inni az októberfeszten literes korsóból mi változott? 😅
Kihugyozni nagyobb mutatvány volt kígyózó sorok álltak hugyozni a bokroknál meg nem volt hely sosem 😅
De az elvek...!
én még a fuvart is felajánlottam(kezeit széttáró)
én a lada bulit szoktam látni soltvadkerten tuti mindig akkor megyünk augusztusban a tóhoz mikor az van 😅
Igen. Amugy is lepten-nyomon ezt teszi a normalis tobbseg, ezt a par orat is ki lehet birni.
...és inkább a többség alkalmazkodjon a gyerek védelme miatt a buzeráns kisebbséghez?
Piros nincs.Van fekete, zöld , és kék)sárga
A többi más liga
Igen mert gyanús volt hogy fel van öltözve..ki kellett volna dobni a ciciket akkor nem gondolták volna bomlasztó elemnek 🤣
Múlt években pécsen volt pride.. lányom - aki egyébként sokkal haladóbb szellemű e tekintetben, mint én - egy leágazó kereszt utcán lakik, és teljesen ki volt akadva, hogy a rendőrök igazoltatták, csak úgy engedték haza... szóval a lényeg véletlenül is beléjük lehet botlani.
Hova mész a kisgyerekkel? ??
Ugyan olyan beteg a szülő is, mint a felvonulók, ha ilyen helyre viszi a gyerekét.
Miért kell ilyen helyekre járni???
Elgondolkodtató.
Azokkal a muszlimokkal tényleg vigyázni kell.
Nézem a Patrik Lancaster videóit.
Front helyzetből tudósít.
A minap interjút készített egy akhmat egyseg harctéri imámjával.
De a csapatot egy csecsen wagneresmeg egy benga szakállas ipse biztosította aki nyugaton élt sokáig.
Azt a nyugodt ipset,hubazmeg.
Aszongya nem vesz fel golyoallot mert sokat kell ki-be szállnia.
Az ilyenek kurvasok bajt tudnak csinálni ha azt adják meg maguknak célnak.
És még ezeket is tudták integrálni a ruszkik az országba.
Szerintem az angolok visszasírják a prájdot, örülnének ha caak ennyi lenne. Ősszel voltam Crawley-ban, na amikor ott az arabok megindultak kifelé a mecsetből ott mindenki átment az utca túloldalára meg nézte maga előtt a járdát és iparkodott elhúzni onnan. Ilyet se látni soae a tévében, hogy nézzétek milyen jó. Mondjuk mi el vagyunk kényeztetve, itt ilyen sincs, ezért akadunk fent a dragqueen-eken is, pedig az nem ia kezd el váratlanul alahakbarozni meg késelni összevissza mert valaki csúnyán nézett.