Ciganyokkal tehetsz egy próbat, kimész a ciganysorra meg kihívóan viselkedsz aztán meglátjuk. Mondjuk ők max jól megvernek szóval nem is olyan veszélyes 🤣
Rá lehet, csak mint igaz hitűek, téged tisztátalannak és hitetlennek tartanak, és szarba se néznek. Ezért ha rábámusz okosan (ahogy nézni tucc 😁) azt sértésnek veszik...
Egyébként ha ilyen ütemben terjed nyugaton az iszlám és az lmbtq párhuzamosan, ebből még lesznek problémák 😂 dehát ők főzték ezt, egyék meg szépen.
ui: most olvastam a napokban, hogy a svédeknél az első két hónap statisztikája átlagosan napi 1 robbantásos merénylet... és még nem akasztották fel a libsiket, igazi birka nép az is. Magyarázatként megjelent a kinti libsi lapokban, hogy ez igazából bandák közti háború, szóval nem veszélyes a lakosságra 🤣 a birkák meg még ezt is beveszik 🤣Svédország, bakker, ami 20 éve ejrópa mintaállama volt jólét és biztonság szempontjából.
93 körül voltunk kint. Akkor még bármelyik sörsátorba szabadon mozoghattunk a literes korsó meg járt a sörhöz 😅 Mi bőszen vonulgattunk a korsóval sátorról sátorra aztán egyszer a bizti őr valamit hadovált azt elvette a korsókat 😅 Mi nem értettük de mutogatta a korsót, hogy az paulineres mi meg épen valamelyik konkurens sátrába támolyogtunk be épen akkor megtanultuk, hogy azt nem szabad 😅 9 márka volt egy sör akkor az nem volt olcsó. Egyébként főleg a vidámpark miatt mentünk. Az fasza volt akkor voltam életembe először olyan korszerű vidámparkba a pesti hozzá képest lófasz se volt. Most már nem hiszem, hogy el mernék menni. 1 hét alatt több millió ember megfordul ott viszonylag kis területen jó zsíros célpont a merénylőknek(szemeit körbeforgató) pedig számításaim szerint most az következik mert szeretnék majd véressé tenni a német hagyományokat a mihez tartás végett(gondolkodós)
Az egyszerű ember már nem iszik ott sört... A sátrakba csak helyfoglalással jutsz be, a foglalásnak van minimum létszáma és fogyasztási összege is... Jó pár éve nem járok már, legutóbb kb 2 órát kóvályogtunk, mire találtunk egy külső kis pultot, ahol csak Paulaner Weissbier volt, 0,3-as pohárba csapolva. 2000 körül még simán bementünk kollegákkal bármelyik sátorba és ha úgy tűnt, hogy nincs hely, akkor a németek összébb húzódtak, hogy odafèrjünk. Ma, ha nincs foglalásod, szinte be sem nézhetsz...Szóval 100km-re lakom tőle, de inkább ilyen kisebb, kisvárosi sörfesztiválokra megyünk, ha ahhoz van kedvünk, azoknak még megvan a hangulata.
én vagy két éve futottam bele a prájdba pesten 😅 nem is tudtam, hogy aznap van csak a kötsög rendőrök lezártak néhány utat meg volt annyi rendőr, hogy azt hittem nincs is ekkora az ország állománya 😅 Benéztem a utcán láttam azt amit nem is akartam majd hajtottam tovább 😅
amikor én voltam még lehetett sört inni az októberfeszten literes korsóból mi változott? 😅
Kihugyozni nagyobb mutatvány volt kígyózó sorok álltak hugyozni a bokroknál meg nem volt hely sosem 😅
Múlt években pécsen volt pride.. lányom - aki egyébként sokkal haladóbb szellemű e tekintetben, mint én - egy leágazó kereszt utcán lakik, és teljesen ki volt akadva, hogy a rendőrök igazoltatták, csak úgy engedték haza... szóval a lényeg véletlenül is beléjük lehet botlani.
Hova mész a kisgyerekkel? ??
Ugyan olyan beteg a szülő is, mint a felvonulók, ha ilyen helyre viszi a gyerekét.
Miért kell ilyen helyekre járni???
Elgondolkodtató.
Azokkal a muszlimokkal tényleg vigyázni kell.
Nézem a Patrik Lancaster videóit.
Front helyzetből tudósít.
A minap interjút készített egy akhmat egyseg harctéri imámjával.
De a csapatot egy csecsen wagneresmeg egy benga szakállas ipse biztosította aki nyugaton élt sokáig.
Azt a nyugodt ipset,hubazmeg.
Aszongya nem vesz fel golyoallot mert sokat kell ki-be szállnia.
Az ilyenek kurvasok bajt tudnak csinálni ha azt adják meg maguknak célnak.
És még ezeket is tudták integrálni a ruszkik az országba.
Szerintem az angolok visszasírják a prájdot, örülnének ha caak ennyi lenne. Ősszel voltam Crawley-ban, na amikor ott az arabok megindultak kifelé a mecsetből ott mindenki átment az utca túloldalára meg nézte maga előtt a járdát és iparkodott elhúzni onnan. Ilyet se látni soae a tévében, hogy nézzétek milyen jó. Mondjuk mi el vagyunk kényeztetve, itt ilyen sincs, ezért akadunk fent a dragqueen-eken is, pedig az nem ia kezd el váratlanul alahakbarozni meg késelni összevissza mert valaki csúnyán nézett.
Egyébként ha ilyen ütemben terjed nyugaton az iszlám és az lmbtq párhuzamosan, ebből még lesznek problémák 😂 dehát ők főzték ezt, egyék meg szépen.
ui: most olvastam a napokban, hogy a svédeknél az első két hónap statisztikája átlagosan napi 1 robbantásos merénylet... és még nem akasztották fel a libsiket, igazi birka nép az is. Magyarázatként megjelent a kinti libsi lapokban, hogy ez igazából bandák közti háború, szóval nem veszélyes a lakosságra 🤣 a birkák meg még ezt is beveszik 🤣Svédország, bakker, ami 20 éve ejrópa mintaállama volt jólét és biztonság szempontjából.
De aki”véletlenül” arra sétál a gyerekével, az meg meg is érdemli!!!
Kihugyozni nagyobb mutatvány volt kígyózó sorok álltak hugyozni a bokroknál meg nem volt hely sosem 😅
A többi más liga
Ugyan olyan beteg a szülő is, mint a felvonulók, ha ilyen helyre viszi a gyerekét.
Miért kell ilyen helyekre járni???
Elgondolkodtató.
Nézem a Patrik Lancaster videóit.
Front helyzetből tudósít.
A minap interjút készített egy akhmat egyseg harctéri imámjával.
De a csapatot egy csecsen wagneresmeg egy benga szakállas ipse biztosította aki nyugaton élt sokáig.
Azt a nyugodt ipset,hubazmeg.
Aszongya nem vesz fel golyoallot mert sokat kell ki-be szállnia.
Az ilyenek kurvasok bajt tudnak csinálni ha azt adják meg maguknak célnak.
És még ezeket is tudták integrálni a ruszkik az országba.