Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az angol varosban, ahol laktam minden evben volt helyi prajd. Volt 6-7 nonek oltozott faszi nagyestelyiben, kb. hasonlo szamossagu leszbi fius oltozekben, nehany jelmezes (strucc, pava, stb.)a tobbi inkabb csak szines szivarvanyos polos/nadragos felvonulo volt. Jo, mondjuk ott sokkal kevesebb okuk van vonulni, mar inkabb hagyomanybol teszik.

No, ott tobb konzervativ kuncsaft mondta, hogy majd a napjan nem jon be a gyerekekkel a varoskozpontba, inkabb kirandulni mennek vagy elmennek focizni, a nagymamahoz videkre, stb.
Pesten sok buzi van, tudom, de ez még nem ok arra, hogy vonuljanak is... 🤣
nem megyünk arra, simán elkerülhető, ha nem akar az ember buzit látni nem megy ki nézni őket
kurva egyszerű ám az élet....
de
ha az andrássy úton laknék akkor meg elmennék egy welness hétvégére

amúgy mennyit mászkálsz pesten?
amnyi elfajzott koton szökevény mint ami ott van egész országban nincs összesen mint ott
Azért ha mész a kisgyerekkel, és különböző felvonulásokon kérdez:
Apa, miért van ekkora kereke annak az autónak? Apa, a bácsin miért nincs nadrág, és miért van toll a fenekében? - ez azért nem teljesen ugyanaz... 😅
A sör zavar, mert utálom, és a sörtől bebaxottak legtöbbx állatok
A BMW zavar, mert újabb és nagyobb, mint az én BMW-m 😃
A ló is zavar, mert büdös és nagy, szarik és nyerít.
A festett csajok nem zavarnak, de ez nem csaj 🤣
Én voltam, mindent tudtunk csinálni csak sört inni nem 😁
nekem a sorrend
lovasok
bmw-s hülyék
buzik és a sörösök
indoklás:
- a lovasok ott baszkódnak a házunk előtt sokszor órákig a szaruk meg ott van hetekig szóvsl maxi zavató tényező
-a bmw hordával néha találkozok de csak ha figyelmetlen vagyok és pont belefutok a tömegbe emiatt csak kicsit zavaró
-a buzifesztivál tőlem 100+km van, színüket se látom emiatt nem zavarnak
-a sörös fesztivál még messzebb van azt se látom emiatt nem zavar az se
Voltal mar oktoberfesten?
Bocs ini de én csak azt olvastam ki hogy egyenlőség jelet raktál e közzé
Rögtön csinálok egy kis házi versenyt hogy kinek mi zavaró az utcán látványa
1töl 4ig lehet szavazni 😆
Én kezdem 4 😂 😂
plusz Ukrajna EU tag legyen 😂 igen - nem
nem
igen ........... azt néztem és rendben volt ,tiszták voltak a (saruk) vagy pinek
de azért köszi 😁
Szerintem netanjahu az irani-huti vs. Cv75 harri s truman-Cv70 carl vilson meccet varja otthon.
Akkor azé nem jött ma netanjahu😅
Pedig mindenféle kerülőutakat néztem mára hogy ne legyen lezárva út elöttem
Az már fasza kis propaganda csoport lehetne.
Akko hajra,meg van hidfoglalas transzcsajokkal.
idén még nem csoportosultunk, néha van peca party aztán összejön 4-5 ember is
Mikor csoportosultal barkivel? 😂
Hát a népmozgósitás kicsit gyakorlatiasabb feladat😀
ha az ügyvéd az íróasztal mögött tevékenykedhet, akkor én a kanapén, az az én szolgálati helyem 😆
Nabazmeg........kanapén?
értetek is küzdök baszki, pedig nem érdemlitek meg 😂
A végén még szabadságharcos leszel😅
Legalább alapitanál egy uj pártot, látod ennek a csicska magyar petinek js sikerült😃
Vagy egy fasza kis tüntetést összehozhatnál, már vizágyú sincs úgyhogy teljesen kockázat mentes🤣
a sörivás nem magánügy? én nem szeretem a sört még nézni se szeretem hogy isszák mégis van oktoberfest
de mondok mást
a sok buzi bmw-s se érdekel őket még kevésbé szeretem mint a sört mégis fesztiváloznak meg vonulgatnak, soltvadkertem van a buli de még kiskőrösre is átjönnek hosszú tömött sorban
mit érdekel engem hogy neki bmw van, az is magánügy.....
vagy amikor lovas felvonulás van összeszarnak a lovak mindent, a lovasok összehugyozzák a kerítésem, a kutyát be kell csukni mert utálja a sok idiótát és le akarja bontani a kerítést, én is utálom az összeset, akkor most tiltsuk be ezt is???
de mivel egy évben egy nap van elviselem, aztán ennyi
Engem nem Zolinak hívnak, de pont volt ilyenem az SV-n. A villahídnál volt egy csati ami öaszekötötte az izzók madzagját a nagyobb kábelköteggel, abban volt szétégve 1 pin.
megvagyok botránkozva 😐️ én biztos nem mennék semmilyen formába
maradjon négy szemközt el árulok egy titkot 😁, én is ábrándozok női testek koszorúba körbe vesznek
de ezért nem rendezek felvonulást
én szerintem még mindig magán ügy ..................és ezért kár felvonulni . És pont ez a lényeg hogy sokkal több és más van mögötte ezért őrjöngenek ennyire
két napja nézem ..........
amugy én is a villamosságot utálom a legjobban
azt tudom hogy mindig a pirosat kell levágni 🧨 és akkor meg maradunk