csomó kaja árstoppos, evvel annyit érnek el hogy a többire tesznek plusz pénzt szóval ugyanott van az ember de marha jól hangzik az egész
a villany is árstoppos de a cégeknek drágább szóval a termékek drágábbak emiatt ugyanúgy nincs pénz a zsebben de lehet vagánykodni hogy van rezsicsökkentésünk
az hogy lejtő lesz a tiszával azért gondolod mert a fidesz média annyit sulykolta beléd hogy elhitted
ugyanez a fidesz média miatt gondolod azt hogy most ők a legjobb választás
és
még mindig nem a tiszában látom a jövőt, de azt látom hogy a fidesz egyre bizarrabb dolgokat talál ki azért hogy hatalmon maradhasson
ha nem hiszel nekem nézz meg olyan orbános videót amit akkor mondott amikor a kormányzásért küzdöttek, és nézd meg most mit tesznek
sok-sok éve még pont amiatt tiltakoztak amit csinálnak
teli van a net ilyenekkel: http://youtu.be/MN3gqOcdPnE
és ez nem az index meg mittudomén mi soros média találta ki hanem ő mondja
ez a patás is jó: http://youtu.be/SKtvc68vGKA
Most se vagyok messze töle.
De,ok,o1g.
A minap ugye a köpcös elmondja hogy egyutt kéne muködni minden roman vezetőve.
A media felkapja es megdolgozza a közvelemenyt hogy hat orbi az rmdsz helyett a hulye aur vezezőt valasztja.
Erre jön a zseni pr,gyaloglunk nagyvaradra.Ziccer,rmdsz sertödött,messias mar rozsaleveleken lépdel,zseben a kulhoni szavazatok naggya.
Erre ez az istenbarma kém-nek nevezi az rmdsz-t.
Erre kell bizni a rendszervaltas legnagyobb allami tisztogatasat,ugy hogy alsonhangon 20e embert fog lapatra tenni a miniszteriumokbol,allami cegekböl,intezmenyekbol.
Mondvan hogy a ner-t irtja ki.Eznlecfog menni kormanyablak vezezői szintig.
Ugy hogy a partnak meg mindig 26 tagja van.A szaabadpiacrol rittyent olyan fasza koponyakat mint a Tarr Zoltan meg a kulja doki?
Egy evre kb minden az allami funkcio megbenul.Ehhez képest most egy olajozott gepezet van.Es mindent ő fog kézivezrléssel intezni mint a 10 ep képviselőnel?
Ott is faszan sikerult a kollár kinga beszde,vagy a nagy öszödi beszed a romulusszal időzteni?
Mindezt ugy hogy kéne az előttunk allo valsag miatt valaki jobb.Nem egy sertett ovodas akit a lölö nem vett fel alibi allasba.
Nem vagyok fidesz hívő, de attól elég erősen ódzkodok hogy a tisza nyerjen mert az aztán kurva nagy lejtő lesz a mostani után. Aztán azzal nem sokra fogunk menni ha a raks félékre mutogatunk hogy nesze bazmeg ittvan......
Momdjuk.neked teljesen mimdegy ki irányít, kb ugyanannyit változtat az életeden. De hogy tényleg mimdegy ki -pláne ez az idióta peti gyerek- az azért durva.
Amugy megint zöldeket beszélsz mert elég sarkos ha mondjuk a butor árstoppos lenne
" a köpcös simán hozza már a jellemében az elborult elméjű diktátorokat egyedül emiatt lenne érdemes bárki másra lecserélni"!
Ez így igaz, lehet itt mutogatni bárkire, se ez se az nem lenne jobb, hááát, főleg már az elborult elme miatt elgondolkodtató!
És még hányan vannak így:
https://www.facebook.com/reel/1879446706218131
egyszerűbb lett volna egy kibaszott nagy alagutat fúrni pest alatt aztán nem kellene a pályán baszakodni 8x olyan hosszan
abban lett volna csak az igazi péznyerőhely
Hát ez az
mint a Király Linda elhívták himnuszt énekelni azt felállt a színpadra és nem tudta elénekelni
minden faszom szöveget meg tud tanulni még angolul is csak a himnusz maradt ki
Nagy király ez a Linda 🤢 🤮 http://youtu.be/mL7dQzTim5I;t=48s
Magyarok vagyunk ................nem ??
nagyon elvakultak vagytok az a hiba
én leszarom az összes oldalt, bármi legyen is a neve, mivel így nézem a dolgokat azt is látom amit ti nem
és mielőtt poloska pártinak tartanátok(ezt többször is megkaptam) ugyanúgy leszarom mint a többit,semennyivel se jobb választás mint a jelenlegi
azt is tudom hog ha megválasztanák akkor tuti szarabb lenne minden mint jelenleg, de ez nem poloska specifikus elszaródás mert ha az o1g marad akkor is letérdel az ország, a köpcös simán hozza már a jellemében az elborult elméjű diktátorokat egyedül emiatt lenne érdemes bárki másra lecserélni
Szerintem meg pont lement a cukra, mert elfogyott az előző vödör 😁 azért beszél ilyen hülyeségeket, ez már a hipoglikémia jele, az pont olyan, mint amikor be van baszva 😅
a narancs is hazafi
minden istenfasza nemzeti már nálunk 😂
szóval a szózatot elfelejteni nagyon rossz de a haveroknak kijátszani miliárdokat az már igazi nemzeti érzelem, maxi hazafiasság
ráadásul isten-haza-család: szájer józsi meg bese atya ja és az extra kegyelmes ex magyarné, ezek még pont beleférnek 😁
ezt ők rakták fel magukról ott nincs narancs kép készítő különben már rég ajvékolna
tudod milyen amikor a narancsos csinál róla videót
azt óbégatják hogy hazudik a tv 😂 😂 😂
a tompika mennyivel jobb és értelmesebb?
aztán csodálkozunk hogy az eu beszopat 😆
tuti lehetne találni narancskátosult hülyéket is tucatszám csak nem olvasok ilyeneket
én ezt a politikusi sötétséget nem kötném párthoz, egysuerűen ezeket vonzza be a politika
értelmes ember nem megy ilyen helyre
Pont hülyegyereknek nem kellene csodalkoznia azon, hogy minden fel van véve körülötte 🤷♂️ Amúgy meg ez nem elazólás, hogy ennyire sötét. Igazából még sarazni se nagyon kell őket, azt megoldják maguk. Ez is egy gyöngyszem
a villany is árstoppos de a cégeknek drágább szóval a termékek drágábbak emiatt ugyanúgy nincs pénz a zsebben de lehet vagánykodni hogy van rezsicsökkentésünk
az hogy lejtő lesz a tiszával azért gondolod mert a fidesz média annyit sulykolta beléd hogy elhitted
ugyanez a fidesz média miatt gondolod azt hogy most ők a legjobb választás
és
még mindig nem a tiszában látom a jövőt, de azt látom hogy a fidesz egyre bizarrabb dolgokat talál ki azért hogy hatalmon maradhasson
ha nem hiszel nekem nézz meg olyan orbános videót amit akkor mondott amikor a kormányzásért küzdöttek, és nézd meg most mit tesznek
sok-sok éve még pont amiatt tiltakoztak amit csinálnak
teli van a net ilyenekkel: http://youtu.be/MN3gqOcdPnE
és ez nem az index meg mittudomén mi soros média találta ki hanem ő mondja
ez a patás is jó: http://youtu.be/SKtvc68vGKA
erre van az a mondás hogy seggből szájat csinálni