Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom ha az előző törvény nem verte ki a biztosítékot ini-n kívül senkinél, akkor a most benyújtott "átláthatósági" még ennyire sem fogja!
Hajrá, előre a diktatúra felé... Eddig ezt még nem sokan engedték meg maguknak...
nagyon remélem
Vityáék voltak akkor. Vitya meg a Torgyánjózsi. Szép műsor volt az is.
én kaptam anno 200 ezer szocpolt, meg nem mondom ki volt hatalmon 1999-ben volt
nagyjából ennyi bónuszt kapartam ki az elmúlt 35 évben
a 200 ezer pont futotta a vizesblokk tárgyait, arra is emlékszem a praktikerben vettük, hogy egy számlán legyen minden, mert ugye kellett a számla csak utána adták oda a szocpolt

amúgy a rabsághoz nem kell semmit se adni, sőt nem is szoktak adni......
ahhoz hogy rablegyek kéne cseppenteni legalább valamit .............egy kisdolgot
de akkor év vagyok a legbénább mert idáig egyetlenegy kis fillérke hasznom nem származott belő
mondjuk nem csak geci Fidesz nem adót semmit nekem 😂de még a buzi MSZP se 😭 többit meg se említem 🤣
elvan baszva az egész 😆
ha egy picit is fogékony van a dologra akkor úgy megvezetnek hogy észre sem veszed. azt mondják amit hallani szeretnél, ha mégsem akkor addig ügyeskednek amíg meg nincs a közös nevező
utána csak azt látod és hallod és arról tudsz gondolkodni amit elültettek benned
ez az "átbaszás" már többezer éve is már működött, és azóta egyre jobban működik, főleg amióta felsőfokú szinten tanítják ezeket a dolgokat

szóval a matrix rabja vagy és nem is tudsz róla mert fel nem foghatod.....
én ezt nem gondolom
de pl a feri is meg a vitya is vérkomcsi volt fiatalon, aztán mégis változó utat jártak be
én azt már régen tudom hogy aki politikus az "rendes ember" nem lehet, egrészt nem vonzza a szakma másrészt meg ha véletlen másabb lenne mint a többi akkor ki lenne közösítve
és azt is tudom hogy amíg pár garnitúra nem végzi komplettem a kötélen ez nem fog változni
pont emiatt nem megyek el szavazni mert teljesen értelmetlen
Te mindig úgy állítod be ,hogy valaki odakapcsolt egy adóra leülök elé nyál kicsordul és tetszik amit látok lelkes tapsolásba török ki 😂 😂
az nem lehet hogy mondjuk gondolkodok azon amit látok halok ??????? és mindenki más szemszögből választ valamilyen oldalt ??????? hát igen teljesen elképzelhetetlen 🙂 gondolkodok mindig mások oldalon vannak . Mint az a gyökér Csernus aki mindenkiének jól meg mondja csak a saját nyomorát nem tudja megoldani kezelni
Neeeem,csak talalt par kozepes intelligenciaju,sertett embert a ner also kozepes szintjerol valaki aki tudatosan epiti fel,en az unios vezetes kornyekerol gondolom.
Ha petert a lorinc felveszi jo fizetessel el se indul a tisza.
Csak a HR-es kirugta.
Aztan valaki kopogtatott nala egy ajanlattal,meg egy rakat titkosszolgalati infoval a nerrol,megtoltak egy profi facebook marketingel.
Es kesz a lufi.
Amint nyer elindul a tisztogatas,es kb a kinga vagy alatta levo szintu emberekkel toltik fel az osszes allami posztot,tobb ezer embert cserelnek le.
Na az lesz a szopas magas foka a nagyerdemu nepnek.Kb 3 evig megakad minden allami melo.
Szerintem ez a tisza egy tudatosan nagyon szépen felépített dolog a fidesz részéről.
Varjal,te azt gondolod a peter nem a narancsban szocializalodott?Ejjha.
ez mindig is így volt
régen a feri bohóc húzta az ország népét a faszra utána meg a vitya
előtte meg mindig más

amúgy az hogy mit gondol a nép a nem narancs oldalról az 95%-ban irányított gondolat
akinek a tv2 van kikopva a távirányító gomb annak hülye a tisza meg a többi egyéb párt
Ja,csak a tisza olyanokkal van tele akik a narancsosoknak se kellettek,olyanok a kepessegeik.
Ha leadja a jegyet vitya csak a ceger meg a nevek valtoznak.
nagyon elvakult vagy a narancsos párttal szemben
na de ha az o1g azt mondja hogy neked jó akkor te tapsolva örömködsz hogy jajj de jó
és tényleg jó mert agyban dől el minden.....
a vakokat se zavarja hogy éjjel sötét van 😆
Ezzel nem értek egyet "tisza a kisebbik rossz "
Többivel 100%ba
Amugy most ha kérdeznének Külpolitika FIDESZ csillagos ötös 😁 👍️
belpolitika Mi hazánk jobb
tisza meg a full öngyilkosság a nemzetnek
erre nem lehet igazán mit mondani

a szoci rendszer ennyiből jobb volt hogy nem is kellett választani
mert itt se tudsz választani jó és rossz között
itt csak tossz van és nagyon rossz, és úgy tűnik sokan azt gondolják a tisza a kisebbik rossz
Az igazi degeneráltak így választanak 😂 😂
Igazi szakmai jólét 😂 😂 ki szimpatikus
Ez is a cél,szóval ezek az emberek ismét meg vannak vezetve.
több emberrel beszéltem aki csak azért tisza szimpatizáns hogy a vityusz menjen a fenébe
Az új megváltó... az ellenzék arca 🤣
A sok birka meg kántálja, hogy "áraggyonatisza" 😂
https://www.facebook.com/share/v/16XZJw4wjT/
én mindig az extra pro legdrágább gázolajat tankolom mert tök égő így is hidy csak 50-60 ezerért tankolok évente
de neked csak 14 volt szóval nem kell a vagi 😅
Aztán mikor annyi lesz akkor több is lesz a bevételem,vagyis pont rohadt mindegy hogy mennyi.Tellik rá,és nem kell megtérülést számolgatnom nem kell számolgatnom hogy most akkor hány forint a 100km,ezt meghagyom a villanyosoknak.Az meg hogy éppen mennyi az üzemanyag,sosem érdekelt,azt sem tudom most éppen mennyi.
Én írtam,igen.De mit is írtam,és mire?Azt írtam hogy: "Azért most már jól megsuhintják ezeket az orvosokat."
Vagyis azokat akik ezt csinálják.Te meg ezt írtad: " én meg vagyok a lecsúszott 😁 akit "megsuhintottak""
És írtam volna olyat hogy jobb?Segítek,nem.Én azt írtam hogy messzebb eljutok vele.Ami tény,ha tetszik ha nem.Ami szerintem jó,az jó nekem,ami másnak jó,az nem biztos hogy jó nekem,ami nekem jó,nem biztos hogy jó másnak.Ez így pontos.