most összegyűjtögettem 5 kilóra valót, lesz ősszel a ponty show akkor van 15-20% kedvezmény akkor akarok venni
5 kilóval meg kihúzok egy évet
tavasszal is többnyire egy bottal pecáztam, szerintem most már elég lesz mindig egy bot, elmúlt 5 évben 2x volt olyan hogy egy éjszaka alatt 2 pontyot fogjak, így semmi értelme a 2 botnak
ininek mindig ilyen rémiszgetős verziói vannak az életre(kezeit széttáró) az elmúlt kb. 10 évben eddig 100 %-ban nem jött be amit megjövendőlt, szóval nem egy noszterdámusz típus 😅
Ha valamilyen csoda vagy véletlen folytán még is igaza lenne ez ügyben ami kizárt(ujjával nemet mutató) Akkor se lenne félnivalója mert kb. annyi pénzzel rendelkezik egy összegben amivel egy fél zacskó középkategóriás bojlit fut ki csak 😂 Szóval az ő zsebéből nem húz ki senki semmit(kezeit széttáró) Vagy aki ilyet meg tud tenni az varázsló 😂
egy szükséges rossz az az ember
a vityusz megkattant mint anno néró császár, szóval ki kell túrni a helyéről
de nagyon nagy árat fizetünk majd ezért
mert ugye senki se gondolja hogy itt bármilyen elszámoltatás lesz, sosem volt és sosem lesz
holló a hollónak nem vájja ki a szemét
pénz meg nincs, csak a nép zsebében onnan vesznek majd ki minél többet
Hát igen, Dolgozni kellett volna az élet aktív szakaszában, gyűjteni, nem elcigizni, inni, lustálkodni, és akkor az időskori szűkölködést nem kéne másra kenni.
én anno mindent elolvastam a bibliát is
plusz mellé egy csomó más vallási történetet, leginkább egyiptomiakat, de keresztes háborúk iszlám háborúk stbstb
ekkor szűrtem le azt hogy a vallás a csórók(hülyék) átbaszása hogy tudják őket egész életükön át szívatni
ráadásul az alapok mindenhol egyformák mindenhol az az igéret hogy ha meghalsz akkor neked milyen jó lesz már....
az hogy ez örök vadásznezők vagy menyország, valhalla vagy bármi egyéb is legyen a neve
persze mindezt bizonyítékok nélkül
de
ez nem kell összekeverni avval amit az "úr törvényei"nek titulálnak
mert pl ha csak a tízparancsolatot betartaná mindenki sokkal szebb világban élnénk és ehhez nem kellene semmi mennyországos átbaszás
mondjuk a tízből én is megszegtem már párat....szóval ezt nem szemrehányásként írom
5 kilóval meg kihúzok egy évet
tavasszal is többnyire egy bottal pecáztam, szerintem most már elég lesz mindig egy bot, elmúlt 5 évben 2x volt olyan hogy egy éjszaka alatt 2 pontyot fogjak, így semmi értelme a 2 botnak
pénz meg nincs sehol sem
Ha valamilyen csoda vagy véletlen folytán még is igaza lenne ez ügyben ami kizárt(ujjával nemet mutató) Akkor se lenne félnivalója mert kb. annyi pénzzel rendelkezik egy összegben amivel egy fél zacskó középkategóriás bojlit fut ki csak 😂 Szóval az ő zsebéből nem húz ki senki semmit(kezeit széttáró) Vagy aki ilyet meg tud tenni az varázsló 😂
a vityusz megkattant mint anno néró császár, szóval ki kell túrni a helyéről
de nagyon nagy árat fizetünk majd ezért
mert ugye senki se gondolja hogy itt bármilyen elszámoltatás lesz, sosem volt és sosem lesz
holló a hollónak nem vájja ki a szemét
pénz meg nincs, csak a nép zsebében onnan vesznek majd ki minél többet
plusz mellé egy csomó más vallási történetet, leginkább egyiptomiakat, de keresztes háborúk iszlám háborúk stbstb
ekkor szűrtem le azt hogy a vallás a csórók(hülyék) átbaszása hogy tudják őket egész életükön át szívatni
ráadásul az alapok mindenhol egyformák mindenhol az az igéret hogy ha meghalsz akkor neked milyen jó lesz már....
az hogy ez örök vadásznezők vagy menyország, valhalla vagy bármi egyéb is legyen a neve
persze mindezt bizonyítékok nélkül
de
ez nem kell összekeverni avval amit az "úr törvényei"nek titulálnak
mert pl ha csak a tízparancsolatot betartaná mindenki sokkal szebb világban élnénk és ehhez nem kellene semmi mennyországos átbaszás
mondjuk a tízből én is megszegtem már párat....szóval ezt nem szemrehányásként írom