Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látod? Inkább a helyesírási kéziszótárt forgatnád a hasztalan biblia helyett, mert az hasznosabb lenne 😅
Az, hogy te hülyeségeket olvasol attól egy perccel sem lesz jobb az életed. Így is azt hiszel el amit el akarsz hinni az ember így működik nem kell ehhez biblia(ujjával nemet mutató)
A Dörmögő Dömötört is olvastam és be is követtem. 😇
ha 2 millió ember beugrik akkor én is annyian nem tévedhetnek 😅
😅 de neked ez hiányzott 😂
Mondjuk ha nem forgatod a bibliát akkor hogy votatkozol róla?
Na látod
De én nem járok teploba se gyülibe . 😂😂😂😂 és nem hiszek a csúhásokba se meg abba se hogy ha dobok a kosárba ezer forintot akkora menybe kerülök 😆 ezek valóban mind ökörségek
Nem a mennyiség a lényeg. Vagy azt akarod mondani ha komplet Budapest be ugrik a Dunába akkor kétmillió ember nem tévedhet és te is ugrás
Bibliát kell olvasni ,nem pedig csatlakozni "szektákhoz"
én sokat vitatkoztam a megtért ismerőssel
de az évszázadok akatt szinte minden kérdésre megtalálták a megfelelő választ
amire meg nincs jó válasz arra ott a favorit:
"ne kísétsd az urat" szöveg
evvel simán lezárnak minden számukra kellemetlenné vált kérdést/vitát
A hittel nem lehet vitatkozni mert a kifejezésben benne van minden másnak a tagadása.
ez ilyen boldogok a lelki szegények szintű dolog. Szerintem értelmes mai kor embere nem hisz ilyenekben. Én legfeljebb abban hiszek, hogy istennel egyszer majd találkozok én is de csak amikor magához szólított 🤣
van ami nem változik 😅
ez az istenhit az utolsó mentsvár
pl havernak megjelent az úr az előzetesben
persze full betöltve droggal és alkohollal
azt mondta neki az út ha meg fog változni akkor minden rendben lesz nem kerül börtönbe
aztán megúszta felfüggesztettel és azóta teljesen hithű lett mert megmentette az úr
de olyan szinten hithű hogy még prédikálni is jár börtönökbe, előtte meg szamurájkarddal csapkodott mindent szét a kupiban.....
amúgy irigylem mert azóta sokkal boldogabb élete van mert az úr vele van, 200% pozitívan áll mindenhez mert ugye mi baj lehet hiszen az úr megsegíti
Irtam, hogy problema? Megjegyeztem csak.
Mit olvassak el?
qvimbikém ezt a vallás faxságot engedd is el szerintem.(gondolkodós) Ez már anyáink idejében sem volt már divat talán nagyanyáink még járogattak térdepelni a templomokban ez ma már teljesen kiveszett. Nekem úgy sem fogod elhinni de a vallás a politika része 😅 Magyarországon ez épen a fideszé. Szerinted városonként az a 3-4 templom az miből tartódik fent? Nem abból amit a hívek beledobálgatnak a perselybe 😂 Az egyházakat kőkemény állami támogatás tartja fent.(kezeit széttáró) Nem bántani akarlak de racionális ember ilyen istenekbe meg ilyen vallásokba nem hisz egyszerűen azért mert nem létezik. A leg sérülékenyebbeket a hülyéket azokat akiknek nem jött össze az élet az elesetteket azokat a bolondokat akiknek szó szerint nincs ki a 4 kerekük azokat lehet ilyen isten-vallás faxsággal megszédíteni. Ininek tökéletesen igaza van.(meghajlós) Lehet valamiben hinni meg lehet valamit tudni. Én pl. hiszek benne hogy a teszkóparkolóba vagy a házadnál ahová becsöngettek téged téríteni ahol először találkoztál ezzel a vallás faxságal ilyen krisnások meg megszámlálhatatlan számú néven vannak ezek vámszedők, gyorsan elzavarod ezeket a bús büdös picsába. Ezek olyan szinten démonizálják az agyadat, olyan fanatikussá tudnak tenni, hogy észre sem veszed azt a fizetésedet már nekik utaltatod. Rámásznak az életedre ezek nem is nagyon engednek erőszak nélkül. Ha ennyire qrvára olvasott vagy bár pedig írni nem tudsz akkor ki fog számodra derülni, hogy a vallás égisze alatt öltek meg a leg több embert a világon. Egész nemzeteket befolyásolnak, démonizálnak a hittel. Számomra mind tudatlan barbár aki hisz istenben a vallásba épeszű, normális, racionálisan gondolkodó ember aki lelkileg nincs sérülve az ilyenbe nem hisz mint isten vagy vallás. Az tudja, hogy ezek csak népmesék. Az azt tudja, hogy felveszi a fizuját azt abból fussa ennivalóra, meg a fasza hegyire való qrvára. Az, hogy te hiszel istenbe az majd csak viszi a pénzt. Találtak még1 hülyét akit jól megfejhetnek 🤣 Még az is lehet, hogy megharagszol ezért pedig csak próbálom menteni a segged amíg nem a híd alatt fox kikötni szektatagként(kezeit széttáró)
Azért olyan sokan nem nézik ezt mert a legnyomorultabb politikai vidi alatt is sokkal több kommment van. 😏
ennek nagyobb is a nézettsége 😅
Ha a katkók, refik, evangélusok stb. nem Jézus szavát közvetítik akkor kik azok akik igen? Tehát melyik szektában vagy tag? Pusztán kíváncsiságból kérdezem, a környékbeli tanyákról vannak hírek, hogy nagy titokban mükszik néhány. 🤔
Az miért probléma hogy csak avval foglalkozom ami engem érint ? Ezt nem értem .
Ami nem a én dolgom miért ne lépnék tovább ?????????
Tudom hogy itt a fórum tagok mindenhez is értenek ................hát bocs de én meg nem . Ami érdeke azután tájékozódom és tanulok . De mondjuk az UFOk lapos föld .............. stb hidegen hagy
Hogy ezzel elkövetek-e akkora hibát hogy üdvözülök nem hinném ez a lényeg 😁
2 . én is mondtam hogy olvasd el de olvasottakról lehet beszélni egy másik emberel pl párod vagy velem vagy valaki mással az nincs tiltva 😁
Én csak ezt a Womecket ismertem 😃
http://youtu.be/R8AOAap6_k4;pp=0gcJCfwAo7VqN5tD
Nem, nem beszélt az asszonyállat a szent szellemről.
De ezt írtam az előbb, könnyű az életed, mert csak és kizárólag a téged érintő kérdésekkel foglalkozol a saját bevallásod szerint. Sőt, van még egy lehetőséged is az általad leírtak szerint, nem a te dolgod, így továbbléphetsz.
(De hogy érthető legyek, nekem semmit nem beszélt ezekről, mert én olvasom el ami érdekel, és sokat beleolvastam a könyveibe, mert majd ÉN értelmezem a világ dolgait, helyettem senki ne tegye.)
nehezen tudlak követni
de meg próbálom másképpen elmondani
van a igazi pénz azzal túsz fizetni és van hamis pénz ..............hamis pénz abból van mindenféle fajta sok-sok fél-e de az nem érdekel senkit hogy most 1100 különböző hamisítvány van vagy 1200 ,mindenkit a igazi pénz érdekel amivel tud fizetni .
Na hogy van e marslakó vagy hívhatod másnak is nem érdekel mert én életemet nem érinti
Szentelt vizel se mással meg senkit se akarok én megtéríteni se embert se marslakót . Mert nem az én feladatóm . A feleséged nem beszélt a szent szelemről ?????? Mondjuk itt Magyarországon helytelenül szent léleknek hívják de most az legyen mindegy . Szóval szentszelemet nem említette ??????????
...és ez nem túl könnyű így, hogy ami még éppen nem érint, arról nem veszel tudomást? A marslakók egyszer csak itt lesznek, fel fog borulni a világképed, hiszen azért az látszik, hogy valahol nem tartod kizártnak, hogy vannak.
Ha én biztosan tudok/hiszek valamit, azt én kerek-perec kijelentem, 2+2 az biztosan nem 5 és nem is 3.

A marslakós példám amúgy nem véletlen, nekem van jó ismerősöm, egykori kollégám, aki és az egész családja felmenőleg, leszármazottilag vallásos, sőt, ők nem is katolikus/reformátusok, hanem baptisták (van szombatista is), akik a dogmákat kizárva, na jó nagyrészt kizárva, ahhoz képest és azokat elhagyva újragondolták a kapcsolatukat Istennel, tőle halottam, hogy biztosan nincsenek marslakók, mert a Biblia nem ír róluk, tehát nincsenek (ez ám a hit!), ha valami jön, amire az emberek azt mondják majd, hogy jé, itt egy ufó, akkor az biztosan az ördög kísértése lesz.

És ezt kell eldöntened, hogy vannak, vagy van valami ami nem az, csak úgy néz ki mintha, hogy megkísértsen.
Csak aztán picsán ne durrantson egy olyan a lézerpisztolyával, mert lelottyintod szenteltvízzel.